2012 kpss b'ye hazırlananlar buraya :)

Kızlar ben de bu sene kpss için kursa yazıldım, Kasım sonunda başlayacak kursum ve bu seneyi sadece kursa ayırdım. Beni de alın aranıza :)

bende b kadrosundan giricem

dersaneye yazıldım zira kendi basıma çalısmam mümkün değil

gerçi hem iş hem dersane nasıl gidecek bakalım

Allah yardımcımız olsun kızlar

slmmmmm arkadaşlar sıze bı konuda danısmak ıstyrdum .ben yıllar once 4 yıllık tarıh bolumunden mezun oldum.sımdıye kadar calısmayı hc dusunmedım ama artık kpss ye grmek ıstyrum .ama bu konuda hcbır bılgım yok dersem gulmeyın lutfen.sımdı ben kpss b grubuna mı gırecegım ayrıca terch edebılecegım yerler olurmu tesekkurler

hangı kıtaplar ıyıdr benım tek sorunum matematık kalanı yalayıp yutarım alllhın ıznıyle hehehhhee

hangı kıtaplar ıyıdr benım tek sorunum matematık kalanı yalayıp yutarım alllhın ıznıyle hehehhhee
tarıhcı olarak bendede mat sıfır hatta eksılerde dıyebılırım.dersanede hocam antrenmanlarla matematık dıye bı kıtap onerdı aldım cok basıtten almıs ıse yarayacak gıbı gorunuyor bı bakın ıstersenız

bahsettıgınz kıtabın yayınevı yazarı nedr bı bakayım bende

merhaba arkadaşlar.ben de 2012 kpss ye umut bekleyenlerdenim.dün eskişehir de dersaneye yazıldım.2008 den beri hazırlanıyorum konular baya oturdu artık bol bol test çözcem.herkese benden tavsiye benim gibi sürekli konulara bakıpta test çözmemezlik yapmayın.ben konuya göre soru çözdüm hep aslında bunun yerine soruya bakıpta yapamadığımdada konuya dönüp biraz baksaydım bugün daha farklı olurdu herşey.evlendim 2 ay önce evlilikle yürütmek zor olcak ama eşim çok destekçi o yüzden inanıyorumki olacak.bide babamı kaybettim 3 hafta önce onada güzel haberlerim gitsin diye memur olup iyi bir yerlere gelmek istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun kendimle birlikte hepinize dua edicem umarım bu yolda çabalayan herkese Allah gönlüne göre verir.

merhaba bende kpss ye hazırlanıyorum (daha doğrusu hazırlanmaya çalışıyorum)
evliyim 3 yaşında kızım var.üniversite son sınıf biyolojide okuyorum.
bunların üzerine bide kpss ye hazırlanmaya çalışacağım.
hayırlısı olsun bakalım biyoloji mezunu olarak 90 üzeri almam lazım sanırım,çok çalışmam lazım çoooooooooook

bu yaştan sonra kafa da almıyor sanırım normalde türkçe yapabiliyorum
biraz önce bi deneme çözdüm 22 doğru 8 yanlış
ben dükkanı kapatıp gideyim bari
zaten vizelerde başlayacak 10 güne kadar
hayal sanırım kpss (((

kızlar ben aof maliye 4. sınıf okuyorum haziran ayında mezun olsam lisans mezunu olarak başvurabilirmiyim yoksa başvuruları kaçırıyormuym

2010 da orta öğretim olarak girdim 73 aldım dersaneye gitmeden 1.5 yaşında bi cadıyla uğraşırken birde (( işin açıgı fazla çalşmadannnn))
türkçeme ve matematiğime güveniyorummmm

kurs araştırıyorum. bu yıl herkes yörünge akademiden bahsediyor. iyi bir kadrosu olduğu söyleniyor. bu kursa giden var mı?

canım okulu bıtıcek durumda olanlar basvurabılıyor yanı sende basvurabılırsın bende malıye mezunuyum bu sene gırıcem yıne bu 3. gırısım ıns hayırlı bıseyler yapabılırız

Kpss A için hazırlanıyorsanız Yörünge için iyi diyorlar, ama öğretmenlik ve B grupları için ben EBİM KPSS yi önerebilirim. şu an ben devam ediyorum bu kursa ve oldukça memnunum. Hocaları çok kaliteli ve öğrenci ile çok ilgililer.

27 yasındayım, ıkıncı kez gırecegım ancak yınede cok az sey bılıyorum bu sınavla ilgili.
B grubundan gırecegım.
Burda hepımız basladıgımızdan ve kıtaplarımızdan bahsetmısız ancak gununuzu nasıl planlıyorsunuz, calısma programınız nasıl bunları da paylasalım mı ?

evet ben yörüngeye karar verdim. aralıkta başlıyor program. herkes iyi olduğunu söyledi. umarım benim içinde hayırlısı olur.

Bende hazırlanıyorum lisans mezunuyum,matematiğim berbat hatta 0 desem daha doğru olur,sözelde başarılıyım ama matematik ne yapcam bilmiyorum özel ders düşünüyorum umarım yarar.

evet ben yörüngeye karar verdim. aralıkta başlıyor program. herkes iyi olduğunu söyledi. umarım benim içinde hayırlısı olur.

Canım kaça yazıldın bende kpss kursu düşünüyorum fakat krar vermedim.yükseliş yada yörünge olabilir yazılırsam.Şimdiden başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…