2012 kpss b'ye hazırlananlar buraya :)

arkadaşlar hepinizi ekledim :) ben izmirde oturuyorum lider dershanesine yazılmıştım bugun seviye tespit sınavına girdim. 30 soruya 40 dakika verdiler, süreniz bitti dedikleride daha 10 soruya bakmamıştım bile :/ pratik yapmam lazım sanırım. ama genel olarak fena geçmedi zamanım olsaydı iyiydi

Ne kadar çetrefilli olsa da şansım olsada (ki olmayacağı kesin) TRT için bende çalışmaya başlıcam.Radyo tv mezunuyum ama hala tercihlerle alakalı bilgiye ulaşamadım.ayrıca bölüm dışı bölüm ataması insanlar nasıl seçebiliyor.Ne kadar sağlıklı bir düşünce? Ben tamamen karmaşadayım çünkü Trt'den başka bir yolum gözükmüyor.Ama başka bölümden atama istersem benden 1 puan geride olupta senelerdir deneyen insanları düşününce biraz kızıyorum kendime..Ne de olsa işletmeci, gıda mühendisi,elektrikçi hep Trt'de :)

Ben de varım kızlaaarrr,motivasyona ve gaza gelmeye ihtiyacım var sanırım yoksa hem iş hem ders çalışma nasıl olacak hiç bilmiyorummm..Allah yardımcımız olsun..

Eveet bende hazırlanıyorum hem ygs'ye hem kpss'ye hazırlanıyorum bakalım hayırlısı şu an ygsye çalışıyorum ygsden 5 ay sonraya geliyo kpss ona da o zaman ağırlık vereceğim 2010 puanm 78,5 . Sabah gazetesinin verdiği kuponları biriktirmeye başladım bugun sınav akademinin 5 kitabını veriyo onları almayı düşünüyorum yargı aldım bide işte bakalım ne olucak :26:
herkese bool şans

bende 2012 kpss için hazırlanıyorum dersaneye yazıldım . çok hırslıyım arkadaş :) hedefim 90 inşallah önlisans pazarlama mezunuyum oyüzden yüksek puan almam şart hepimize bol şans

bende 2012 kpss için hazırlanıyorum dersaneye yazıldım . çok hırslıyım arkadaş :) hedefim 90 inşallah önlisans pazarlama mezunuyum oyüzden yüksek puan almam şart hepimize bol şans

Merhaba..Bende kpss önlisans pazarlama mezunuyum.

Bu hafta kpss ye çalışmaya başladım.ama kpss ile ilgili hiçbi bilgim yok nerelere atanabilcegimiz konusunda fln..Senin bilgin varmı?

canım ben mail atamıyorumda eğer özelden msn gönderirsen birbirimize destek olalım diyorum.ne bilim birbirimizi gaza getiririz falan iyi olur.hergün aksam gireriz mesela plan yapıp ertesi gün bitiririz mesela.ne dersin
bu arada bende sakarya üni. çeko mezunuyum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Kızlar bende varım! Benim de hırslanmaya ihtiyacım var! özel sektörde çalışmak zaten kamçılıyor insanı da iş çıkışı kursa gitmek, sonra eve gidip evin işleriyle ilgilenmek ve ders çalışmak çok gözümü korkutuyo.

arkadaslar merhaba ...kpss konusunda bılgım cok az ..özellikle bu kpss a kpss b ne oluyor ..benı aydınlatırsanız sevınırımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…