-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.941
benimkide yarı uyanır olunca hemen ellerini götürüyor ağzına çok tatlı oluyorlar yaa hele baş parmağını emmesi çok güzel ama engelliyorum alışkanlık olmasın diye. sen mamamı veriyorsun canım seni emmiyormu , yoksa aradamı veriyorsun.
selam canım uzun zamandır yoktun ,senin ufaklık nasıl.
Rabbim tüm hasta bebislere acil sifalar versin,diğer kuzucuklari ve benim kizimida rabbim korusun..
Kizimda arada sırada hapsuruyor çok şükür öksürük filan yok,dünde icin rahat etsin diye yinede götürdum biseyimiz yok çok şükür....,
Kızlar uyku düzeni benim kizimdada gece sorunsuz şükürler olsun ama dalana kadarda acisini cikariyo malesef,11,12 gibi uyuyo,3 te kalkiyo,daha sonra 6 da,sonra 8 buçuk gibi kalkiyo bazen tekrar bi saat kadar uyuyo bazende uyanık kaliyo,daha sonra öğleden sonra 3 olmadanda 15 dk lik uykularla geçiştiriyo,3 de yattigindada iki saat uyuyo sonra yine gece uykusuna kadar 15 dk şeklinde devam ediyo ,tek sorunumuz su sıralarmamayi içerken aşırı gazi oluşu,bugüne kadar hiç sorunu yoktu ,şimdi dahada arttı neden anlamadim büyüdukce düzelir derken biz tersine gidiyoruz galiba...:44
Arkadaslar ben sıze bısey sorcam uyku duzenınız ne kadarlıkken oturmaya basladı bızımkı bı turlu duzen kuramadı suan bıle ayagımda sallıyom bıraknca basıyo cıglıgı gece gunduzu karıstırıyo hala ve 52gunluguz 40ı cıkınca duzelmedı maalesef
Dün tv seyrederken beşiğin içinden şlap şlap bi sesler gelmeye başladı ne göremiyorum bizim cadı ellerini şapur şupur emiyorÇok şaşırdım ilk bebek olduğu için.Sizce ne yapmalıyım eldivenlerini yeni çıkardım tırnaklarını kesip hareket ettirsin istiyorum.Emzikte almıyor ona alışsın desem.
canım benimkindede burun tıkanıklığı , ve hapşurma var doktor dinlediyse yoktur bir şey.öksürme kusuyorsa ondanda olabilir.benimki kustuğu için arada öksürük oluyor ama sırt üstü yattığında filan genzine kaçarsa oluyor.kakasını yaptımı ?bütün hasta bebişlere acil şifalar diliyorum...
kızlar hasta olsa nsıl anlarım ilk bebek ve ben tedirginim 7.sinde kontrole gittik herşey yolunda dediler ama
iki gündür günde 1 kez yada kez öh öh öh yapıyor burun tıkanıklığı oluyor sabahları o kadar.. ateş yok. iştah azalması mızmızlık yok.
ama bugün hiç kakada yapmadı...
acaba gitsekmi dr.a arada hapşuruyor
bende arada mama veriyorum dediğin gibi sütümün miktarı duruma göre değişiyor. benimde en büyük korkum beni bırakması ama biberona alışmasıda iyi.kimi çocuk hiç biberona alışmıyor bu seferde 6 aydan sonra anne zorlanıyor herşeyi meyve suyunu bile kaşıkla vermek zorunda kalabiliyor. benanne memesine benzeyen chicco kullanıyorum sen hangi biberonu aldın?evet baş parmağını ağzına götürebliyo artık. cak cuk emiyo çok şeker oluyo öle ya :)aynen bnde engelliyorum mikrop da kapar parmağını emmeye alışırsa birde. mama da veriyorum bazen strese bağlı sütüm az geliyo yada kendm beslenemedğim zamn süt olmuyo o zamn hemen mama takviyesi yapıyorum aç bırakmamamya çalışıyorum. sonra yıne emziriyorum ama. günde 1 şişe veriyorum ancak.beni emiyo sıklıkla. ama korkuyorum bırakacak diye. biberonun emzik kısmının zor akanını aldım. yani damla damla gelio. kendi göğsüm gbi. yarım saatte anca bitiryo o biberonu sabırla veriyorum sırf çok gelmesin de beni bırakmasın biberona alışmasın diye. çok akanı da var evde ama o emziği takmıyorum biberonuna alışır bol bol süte diye.o zmn kesin bırakır beni. kendini hç yorarmı sütümü çekmek için. az aklııllı değil bu bebekler :)))
Dün tv seyrederken beşiğin içinden şlap şlap bi sesler gelmeye başladı ne göremiyorum bizim cadı ellerini şapur şupur emiyorÇok şaşırdım ilk bebek olduğu için.Sizce ne yapmalıyım eldivenlerini yeni çıkardım tırnaklarını kesip hareket ettirsin istiyorum.Emzikte almıyor ona alışsın desem.
canım benimkindede burun tıkanıklığı , ve hapşurma var doktor dinlediyse yoktur bir şey.öksürme kusuyorsa ondanda olabilir.benimki kustuğu için arada öksürük oluyor ama sırt üstü yattığında filan genzine kaçarsa oluyor.kakasını yaptımı ?
bende arada mama veriyorum dediğin gibi sütümün miktarı duruma göre değişiyor. benimde en büyük korkum beni bırakması ama biberona alışmasıda iyi.kimi çocuk hiç biberona alışmıyor bu seferde 6 aydan sonra anne zorlanıyor herşeyi meyve suyunu bile kaşıkla vermek zorunda kalabiliyor. benanne memesine benzeyen chicco kullanıyorum sen hangi biberonu aldın?
canım ya gaz gerçekten çok kötü biz atlattık galiba o günleri artık arada yine oluyor ama eskiye göre daha az şükürler olsungeçenlerde yine tuttu gece yarısı bastı çığlığı susmadı bi türlü ağlamaktan sesi kısıldı yavrumun acile götürdük kakasını yaptırdılarda yapmasıyla rahatlayıp uyuya kaldı seninde acaba biberondan havamı yutuyorda gaz oluyor gaz yapmayan biberon
Canim çok şükür kizim bugün daha iyi sanırım geçici bi durumdu( ins) baştan beri hep nuk marka kullanıyoruz bizde hiç öyle bi sorunumuz yoktu dediğim gibi,oglusinin düzelmesinede çok sevindim,bizimde oluyordu başlarda acil vakalarimiz) şükürler olsun çok çok iyiyiz bugün
slm herkese, oğlum bugun tam iki aylık oldu, ama gazlar tavan yapmış durumda, sürekli mızmız, aslında çıkarıyor, dün akşam alttan o kadar gaz çıkardı ki rahatladı derken yarım saat sonra sanki hiç gaz çıkarmamış gibi yine başlandı kıvranmaya, hayır yani ben bu kadar gazlı bir çocuk görmedim, mucize gibi 3 ayı bekliyoruz ama hiç umudum yok, yarın da aşıya gidiyoruz, bir de aşının sıkıntısı da eklenince 2-3 gün uyuyamam herhalde, zaten 2.30dan aşağı ,yatmıyorum, sağlık ocağı hepsini bir günde yapmayalım diye ikiye ayırdı aşıları, haftaya da diğer yarısını olacağız, 3 ayını dolduran bebiş annelerine sesleniyorum gazınız bitti mi?
slm herkese, oğlum bugun tam iki aylık oldu, ama gazlar tavan yapmış durumda, sürekli mızmız, aslında çıkarıyor, dün akşam alttan o kadar gaz çıkardı ki rahatladı derken yarım saat sonra sanki hiç gaz çıkarmamış gibi yine başlandı kıvranmaya, hayır yani ben bu kadar gazlı bir çocuk görmedim, mucize gibi 3 ayı bekliyoruz ama hiç umudum yok, yarın da aşıya gidiyoruz, bir de aşının sıkıntısı da eklenince 2-3 gün uyuyamam herhalde, zaten 2.30dan aşağı yatmıyorum, sağlık ocağı hepsini bir günde yapmayalım diye ikiye ayırdı aşıları, haftaya da diğer yarısını olacağız, 3 ayını dolduran bebiş annelerine sesleniyorum gazınız bitti mi?
Arkadaslar ben sıze bısey sorcam uyku duzenınız ne kadarlıkken oturmaya basladı bızımkı bı turlu duzen kuramadı suan bıle ayagımda sallıyom bıraknca basıyo cıglıgı gece gunduzu karıstırıyo hala ve 52gunluguz 40ı cıkınca duzelmedı maalesef