2012 kasım bebekleri büyüyor..

Benim oğlum 14 tane antibiyotik iğneyi yiyince düzeldi şükür bakteriler tenizlenince rahatladı kuzum...

Hava kaçıracak bi durum Yokki çünkü hava uflemiyorsun...

Önce serum fizyolojik damlatiyorum yatar vaziyetteyken otri bebe nazal aspratorun tek kullanimlik değiştirilen uçları var onu Bebegin burnuna koyuyorum diğer ucu ağzıma ve dışarı üfleme değil içeri cekiyorsun çekince burun salgısı uca doluyor çok basit bir kullanımı var...
Serum fizyolojik tek başına tam tenizlemiyor bu şekilde güzel tenizleniyor suan hiç tikanmiyor burnu bir sabah bide gece yatmadan yapıyorum ben..

anladım canımçok sağol otri bebeden alayım bende .

ben sadece burun aspiratörü olarak satılanlar varya onları demek istedim. özellikle onlarda yazıyor zaten dikkat edin diye ama seninki farklı alıcam ondan teşekkürler.

hasta olan bebişlere geçmiş olsun allah şifa versin inşallah benimde aklım çıkıyor hasta olcak diye sakınan göze çöp batar derler ya çok ta sakınmak istemiyorum inşallah hasta olmaz oğlum

ben elimi dudağının etrafında gezdiriyorum açsa aranıyor emerkende kendisi bırakıyor doymadımı acaba diye tekrar vermeye çalışıyorum midesi bulanıyor anlıyorum ki doymuş bende prima pampers beyaz olan ıslak mendil ve bezini kullanıyorum kullanıyorum doğduğundan beri gün içindede nivea pişik kremi sürüyorum sürekli hiç pişik olmadı

gündüz 2 saatte 1 emmek istiyor uyuyo olsada uyanıyor emmek için gecede 12 de emzirip yatırıyorum sonra 4 te ve 7 de kalkıyor emmek için artık o saatlerde düzen kurdu hep aynı kalkıyor :nazar:

bnde prima ikilisini devam edecem bi süre bakalım ne olacak. eğer memnun kalırsam böyle devam ederim ne kadar pahallı olsada ne yapalım bebişlere değer :) bnmkide 2 saatte bir emmek istyo sütüm azken saat başı. bizimde her gece huy edindi illa 1 bucuk olcak saat. uyuyunca da 3 3 bucuk gbi sonra 5 gbi sonra 7 bucuk 8 gbi değişiyo ara ara bu vakitler. bu tempoya alıştım artık. ikindiden sonra uyuyunca bende hmen yemeğimi yapıyorum. yemek yerken mutlaka uyanık oluyo. bi düzen tuttturduk giidyoz şimdilik :) alllah sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil. şu nazar boncuğunu nasıl kondurcam :KK70:

ben sadece burun aspiratörü olarak satılanlar varya onları demek istedim. özellikle onlarda yazıyor zaten dikkat edin diye ama seninki farklı alıcam ondan teşekkürler.
bende otri bebe kullndım. içinde 3 tane tüp vardı.burnuna sokup ağzınla çekiyosun çok rahat bi aparat.bn uçları kullnıp attım zaten tek kullanımlık . peki o uçlar tek satılıyormu bilen varmı ? birdaha burnu tıkansa tekrar mı alacaz otri bebeyi yani. diğer ağzımızla içimize çektgmiz aparat duruyo ve bişey olmuyo çok kez kullanılabilir .

kızlar hepınıze merhabalar
yazılanlarda dıkkatımı cektıkı ben dahıl hasta olan bebışlerımız genelde 2.cocuklar
malesef abla ve abıler okula gıttıgınde cok abul hasta oluyolar sahsen benım kızımın ılk senesı ve sureklı tekrarlıyo
kardesını cok sevıyo ne kadar engellemek ıstesekte öpmesını yaklaşmasını engelleyemedık
ama sımdıden sonra kesınlıkle kızımın psıkolojısı ıcın kardesıne grıp gecmesıe ızın vermıccem
yarenı bız kucukken hele bu kadar kcukken hıc hasta etmedık
dr seneye ıkısınede grıp aşısı vurcaz dedı
okuyorumda herkez hastanede yatmış yada ıgne vurmuşlar
yarın kontrolumuz var bakalım bızım durum ne olcak drumuza cok guven duydum dun gıttk yarın yıen kontrole cagırdı

bende otri bebe kullndım. içinde 3 tane tüp vardı.burnuna sokup ağzınla çekiyosun çok rahat bi aparat.bn uçları kullnıp attım zaten tek kullanımlık . peki o uçlar tek satılıyormu bilen varmı ? birdaha burnu tıkansa tekrar mı alacaz otri bebeyi yani. diğer ağzımızla içimize çektgmiz aparat duruyo ve bişey olmuyo çok kez kullanılabilir .

var tatalımyeeklerı satılıyo ben aldım paket halınde

kızlar bende prıma premıumcare ve prımanın beyaz apket ıslak mendılını kullanıyorum
başlarda unı baby kullandım ama bunu denedım buda guzel 3 aydır hıc pişik olmadık
gunde bı kez johnson pişik önleyıcı kullanıyorum okadar

kızlar hepınıze merhabalar
yazılanlarda dıkkatımı cektıkı ben dahıl hasta olan bebışlerımız genelde 2.cocuklar
malesef abla ve abıler okula gıttıgınde cok abul hasta oluyolar sahsen benım kızımın ılk senesı ve sureklı tekrarlıyo
kardesını cok sevıyo ne kadar engellemek ıstesekte öpmesını yaklaşmasını engelleyemedık
ama sımdıden sonra kesınlıkle kızımın psıkolojısı ıcın kardesıne grıp gecmesıe ızın vermıccem
yarenı bız kucukken hele bu kadar kcukken hıc hasta etmedık
dr seneye ıkısınede grıp aşısı vurcaz dedı
okuyorumda herkez hastanede yatmış yada ıgne vurmuşlar
yarın kontrolumuz var bakalım bızım durum ne olcak drumuza cok guven duydum dun gıttk yarın yıen kontrole cagırdı

inşallah bir an önce şifa bulursunuz çocukların hastalığı çok zor heleki bebekse allah yardımcımız olsun

bnde prima ikilisini devam edecem bi süre bakalım ne olacak. eğer memnun kalırsam böyle devam ederim ne kadar pahallı olsada ne yapalım bebişlere değer :) bnmkide 2 saatte bir emmek istyo sütüm azken saat başı. bizimde her gece huy edindi illa 1 bucuk olcak saat. uyuyunca da 3 3 bucuk gbi sonra 5 gbi sonra 7 bucuk 8 gbi değişiyo ara ara bu vakitler. bu tempoya alıştım artık. ikindiden sonra uyuyunca bende hmen yemeğimi yapıyorum. yemek yerken mutlaka uyanık oluyo. bi düzen tuttturduk giidyoz şimdilik :) alllah sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil. şu nazar boncuğunu nasıl kondurcam :KK70:

sabah kalktığında geri kaçta uyuyor ne kadar uyanık kalıyor

Rica ederim umarım faydalı olur .. kullanımı çok basit...

canım geçmiş olsun.. bu genelde bebislerin sumugunu ATamamasindan kaynaklana biliyor..
Benimde vardı hirilti öksürük malum bende griptim bebisede geçti...

Otri bebe nazal asprator şiddetle tavsiye ederim canım ben serum fizyolojik döküp onla çektiriyorum süper temizliyor burnunu ne hirilti kaldı ne öksürük...

tatlım benım bende doğmadan aldım cnm kullanıyorum bıraz sevımsız glmıştı ama kullanımı rahat
fızyolojık serum da tonımer baby kullnıyırum kullanması dah rahat gelıyo bana
ama ıste olaı varsa önune gecılmıyo

10 lu olarak var yedek uçları eczaneden bulabilirsiniz...

canım ben sağlıkçıyım ben bile anlamadım nasıl hemen bronşite çevirdi o yüzden ihmal etme hemen götür derim ben sonra daha zor oluyor çocuk dr.una götür bide sağlık ocağındaki dr.lar bu işin uzmanı değil yani bebek konusu hassas

cnm benım gecmış olsun sızede ben artık ufacık öksurse gturcem bıde yavrum cokta öksurmuyo 4.gunde gttık

inşallah bir an önce şifa bulursunuz çocukların hastalığı çok zor heleki bebekse allah yardımcımız olsun

sabah kalktığında geri kaçta uyuyor ne kadar uyanık kalıyor
bu bazen değişiyor . mesela uykusunda ellerini yalamaya başlıyor benmki. ben hiç ağlatmadan ellerini yaladığında göğsümü tutuyorum o da emiyor. gözlerini açmamış oluyo yani.o şekilde karnını doyurabilrsem 1 saat kadar uyuyo. yani bazen uyanık kaldığı saatler değişiyo. sese öpmeye bağlı rahatsızlık verici hareketlerde uykusu bölünüyo . yada banyo yaptırdım diyelim arkasına 1 şişe mama veriyıorum içi ısınsın diye banyodan önce hazırlıyorum mamayı. onu içip uyuyunca epey uyuyo 3 yada 3 bucuk gbi . duruma göre değişiyo uykusu.ama bazen de 5 yada 6 saat hiç uyumayıp öle baktığı günleri de biliyorum.

tatlım benım bende doğmadan aldım cnm kullanıyorum bıraz sevımsız glmıştı ama kullanımı rahat
fızyolojık serum da tonımer baby kullnıyırum kullanması dah rahat gelıyo bana
ama ıste olaı varsa önune gecılmıyo

Ben sabah akşam yapiyorum onu malum abide bende geçirdik grip abi bronşit oldu...
Neyseki bebik sadece grip oldu çok şükür..

cnm merhaba baksana duşmusuz hastalık derdıne kusura bakma tatlım nasılsın bakalım
avatarda degışmış ısme dıkat etmemışım cnm

bakma sen bana şaka yaptım canım bende geçmişi okuyordum nolmuş böyle bebişlere :KK5:
Allahım şifalar versin meleklerimize :nazar:

bu bazen değişiyor . mesela uykusunda ellerini yalamaya başlıyor benmki. ben hiç ağlatmadan ellerini yaladığında göğsümü tutuyorum o da emiyor. gözlerini açmamış oluyo yani.o şekilde karnını doyurabilrsem 1 saat kadar uyuyo. yani bazen uyanık kaldığı saatler değişiyo. sese öpmeye bağlı rahatsızlık verici hareketlerde uykusu bölünüyo . yada banyo yaptırdım diyelim arkasına 1 şişe mama veriyıorum içi ısınsın diye banyodan önce hazırlıyorum mamayı. onu içip uyuyunca epey uyuyo 3 yada 3 bucuk gbi . duruma göre değişiyo uykusu.ama bazen de 5 yada 6 saat hiç uyumayıp öle baktığı günleri de biliyorum.
benimkide yarı uyanır olunca hemen ellerini götürüyor ağzına çok tatlı oluyorlar yaa hele baş parmağını emmesi çok güzel ama engelliyorum alışkanlık olmasın diye. sen mamamı veriyorsun canım seni emmiyormu , yoksa aradamı veriyorsun.

hmm unutulmuşuz demek selamımızın alınmadığına göre :KK19:

selam canım uzun zamandır yoktun ,senin ufaklık nasıl.

bütün hasta bebişlere acil şifalar diliyorum...

kızlar hasta olsa nsıl anlarım ilk bebek ve ben tedirginim 7.sinde kontrole gittik herşey yolunda dediler ama

iki gündür günde 1 kez yada kez öh öh öh yapıyor burun tıkanıklığı oluyor sabahları o kadar.. ateş yok. iştah azalması mızmızlık yok.
ama bugün hiç kakada yapmadı...
acaba gitsekmi dr.a arada hapşuruyor:KK31:

10lu yedek paketler satılıyor canım

X