-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.981
bizde prima 2 numara kullanıyoruz en son 2 aylık kontrolunde 5.700 dü kilosu ama bu paket bitince 3 numara aldım ona geçicem ayrıca bu giydirme işi benim kafamıda karıştırıyor bende alltı ve üstü 2 kat giydiriyorum bazen acaba incemi olur diye düşünüyorum gerçi evim çok sıcak ama ne bilim daha bebekler ya bilemiyorum benimkinin kafası çok terlemiş oluyor uykudan uyandığında şapka kullanmıyorum istemiyor paşamız:)
bebeğimin kakasında amipli dizanteri çıktı.doktor gaz sancısı deyip duruyordu meğer enfeksiyon varmış.nidazol şurup verdi 10 gün kullanacakmışız.umarım geçer ve tekrarlamaz.temizliğe dikkat etmeme rağmen oldu.çok üzgünüm.kızım 64 günlük ve 4500 kilo.galiba ondan kilo almıyordu.
çok kötüyüm moralim çok bozuk artık sinirlerim hiç bir şeyi kaldırmıyor ,kızım üç gündür beni emmek istemiyor uyutuyorum uyurken zorla emziriyorum , gazı yok çünkü ağlamıyor hiç bir zaman ama beni emmek istemiyor sütüm de var dedim acaba yokta ondan mı emmiyor , gece bile memeyi görünce basıyor çığlığı , ne yapacağım ben ya kafayı yiyeceğim bu gidişle 2 aylıkken 4600 dü kilosu 31 ocakta gideceğiz 3 ay kontrolü için ama hiç kilo almadı hissediyorum ben
Benimde oğlum yeşil ve sümüksü kaka yapıyordu tahlil yaptırdık, ayrıntılı tarandı ama çok şükür temiz çıktı. son 2 haftadır kilo almıyor evde kendim tartıyorum ayın 22 sindr 2 aylık kontrole götürcem dr tavsiye ederse belki mamaya başlarım.
çok kötüyüm moralim çok bozuk artık sinirlerim hiç bir şeyi kaldırmıyor ,kızım üç gündür beni emmek istemiyor uyutuyorum uyurken zorla emziriyorum , gazı yok çünkü ağlamıyor hiç bir zaman ama beni emmek istemiyor sütüm de var dedim acaba yokta ondan mı emmiyor , gece bile memeyi görünce basıyor çığlığı , ne yapacağım ben ya kafayı yiyeceğim bu gidişle 2 aylıkken 4600 dü kilosu 31 ocakta gideceğiz 3 ay kontrolü için ama hiç kilo almadı hissediyorum ben
dilinin üstü bembeyaz olmus kuzumun ben de nerden bileyım sütten diyordum megerse pamukcuk olmus ne önerirsiniz?
Gecmis oldun canim bildigim kadarı ile kaynatma ılık suya karbonat karıştırılıyor temiz bir tulbent ile agzi temizleniyor
Korkma bırakmaz inşallah agzi aciyordur geçince emer güzelce :)sagol canım deneyim bakalım insallah duzelir emmeyen bebeklerde pamukcuk olabılır benımkısıde memeyı cekıstırıyordu korktum bırakacak dıye
ttlım benı belkı bı rahatsızlıgı vardır aras ta 2 gundur hastalıgından öturu öyle r gecıcek dedı
hatırladıgım kadarıyla kızında sadece anne sutu alıyo eger bıberon alsa senı bırakcak dersın kı kızım öle yapmıştı
ben arası ya uyurken yada emzık verıyomuş gıbı kandırıp emzırıyorum 2 gundur grıp suphen varsa dr a gtur cnm
ağzında pamukçukta olabilir acıttığı için belki emmek istemez bi kontrol et istersen
maşallah senin oğlana bayılıyorum hem toplu bebek. hem uslu bebek..kızlar bızde 3 ayı doldurmamıza 1 hafta kala 7300 gr 62 cm olmuşuz
3 numara prımapremıum care kullanmaktayız