2012 kasım bebekleri büyüyor..

bizde prima 2 numara kullanıyoruz en son 2 aylık kontrolunde 5.700 dü kilosu ama bu paket bitince 3 numara aldım ona geçicem ayrıca bu giydirme işi benim kafamıda karıştırıyor bende alltı ve üstü 2 kat giydiriyorum bazen acaba incemi olur diye düşünüyorum gerçi evim çok sıcak ama ne bilim daha bebekler ya bilemiyorum benimkinin kafası çok terlemiş oluyor uykudan uyandığında şapka kullanmıyorum istemiyor paşamız:)

bende ıkı kat cn dr umuaz o şekılde dedı evı abartı sıcak yapmıyorum
korkma cnm hasta olur dıye
ben artık grıp mıkrobunda korkuyorum hemen bronşite cevırıyo

Benimde oğlum yeşil ve sümüksü kaka yapıyordu tahlil yaptırdık, ayrıntılı tarandı ama çok şükür temiz çıktı. son 2 haftadır kilo almıyor evde kendim tartıyorum ayın 22 sindr 2 aylık kontrole götürcem dr tavsiye ederse belki mamaya başlarım.

Bizde premium care 2 numara kullanıyoruz oğlum hiç tombik degil ona rağmen bez çok kaçırıyor ve içindeki doku poposuna yapışıp tahriş ediyor. Elimdeki paket biter bitmez aktif bebek 3 numaraya geçicem eve bez stoğu yaptım. gece kızımızda bezliyorum oda 5 numara prima kullanıyor.

Son düzenleme:
bebeğimin kakasında amipli dizanteri çıktı.doktor gaz sancısı deyip duruyordu meğer enfeksiyon varmış.nidazol şurup verdi 10 gün kullanacakmışız.umarım geçer ve tekrarlamaz.temizliğe dikkat etmeme rağmen oldu.çok üzgünüm.kızım 64 günlük ve 4500 kilo.galiba ondan kilo almıyordu.

çok kötüyüm moralim çok bozuk artık sinirlerim hiç bir şeyi kaldırmıyor ,kızım üç gündür beni emmek istemiyor uyutuyorum uyurken zorla emziriyorum , gazı yok çünkü ağlamıyor hiç bir zaman ama beni emmek istemiyor sütüm de var dedim acaba yokta ondan mı emmiyor , gece bile memeyi görünce basıyor çığlığı , ne yapacağım ben ya kafayı yiyeceğim bu gidişle 2 aylıkken 4600 dü kilosu 31 ocakta gideceğiz 3 ay kontrolü için ama hiç kilo almadı hissediyorum ben

Benim oğlumda aynı kiloda ama tahlil temiz çıktı sümüklü kakasından. Sizede çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsiniz allahım şifa versin

Arkadaşlar her sümüklü kaka enfeksiyonlu demek değilmiş dikkat edin bebişiniz hapşırıp öksürüyorsa burnu tıkalıysa , sümüğünü ve balgamını çıkaramadığı içşn yutuyor mideden bağırsaklara geçip kakadan çıkıyomuş bilginiz olsun. Mesela benim oğlumun öyle burnu hırıldıyor kakasıda sümüksü.

ttlım benı belkı bı rahatsızlıgı vardır aras ta 2 gundur hastalıgından öturu öyle r gecıcek dedı
hatırladıgım kadarıyla kızında sadece anne sutu alıyo eger bıberon alsa senı bırakcak dersın kı kızım öle yapmıştı
ben arası ya uyurken yada emzık verıyomuş gıbı kandırıp emzırıyorum 2 gundur grıp suphen varsa dr a gtur cnm

cnm bızımde aynısı olmuştu tahlıl yaptırdık
bızıde temız cıktı dr anne sutu alan bebekte renk degışımı olur dedı
evdekılere guvenme cnm 7300 olan bebem 6000 gr bıle cıkabılıyo evde
bez olayıda cnm acaba pıpıyı yukarı doğrumu tutuyosunuz kı bız hastanede öle yapmışız 2 3 kere cıkardı sonra arkadaşım uyarınca ış çözuldu

ağzında pamukçukta olabilir acıttığı için belki emmek istemez bi kontrol et istersen

sağ ol canım ya ne bileyim hapşırık yok , burnu tıkalı değil, hırıltı yok , öksürük yok , ateş yok , e bu durumda hasta değildir diye düşünüyorum başka bir belirtisi var mı gribin ? uyku problemimiz var sabah 8 den gece 12 ye kadar toplasan 1 saat ancak uyuyor ondan istemiyor olabilir mi acaba ? bu arada sen nasılsın geçen cevap yazdım sana ama görmedin galiba canım , paşan iyiymiş maşallah çok sevindim ...

ağzında pamukçukta olabilir acıttığı için belki emmek istemez bi kontrol et istersen

sağ ol canım yok kontrol ettim , galiba beni bırakmaya niyetleniyor ,uzman tv de baktım da bazen bebekler 10 -15 gün yapabiliyormuş .....

kızlar bızde 3 ayı doldurmamıza 1 hafta kala 7300 gr 62 cm olmuşuz
3 numara prımapremıum care kullanmaktayız
maşallah senin oğlana bayılıyorum hem toplu bebek. hem uslu bebek..
bizde 3numarayı kullanıyoruz ama kilomuz ayın 7sinde 6000 idi..

benim oğlum ilk 20 gün çıldırdı meme istemedi.
önce kaşıkla veriyorduk iki kaşık sonra memeyi dayayıp yandan süt akıtıp ağzını açmasını sağlıyorduk sonra emmeye başlıyordu.
derken bir ara 1saat memede kalırdı yalancı emzik alınca 5 dk emip bırakıyor artık.

oğlum 3 gündür kaka yapmıyor. bolca gaz çıkarıyor ama kaka yok. ayrıca ıkınmıyorda..

sizinkiler nasıl?

cnm benım bebegımde bı ara yapmıstı aynı seyı reflude olabılır braz dedı doktor netten bak reflu belırtılerıne bızde ogurme ve emmeyı reddetme vardı allahtan fazla surmedı sımdı daha ıyı arada yne yapıyor zorlaıyrm bende acıkınca zaten oyle bır emıyorkı sende bırak ac kalsın braz reflu ıcın asırı kusması ve kılo kaybı yoksa problem degılmıs 6ay ıcınde gecıyrmus kızlar bu arada o sumuksu kaka bızdede var bıde kokulu doktora sumuksu kaksı dedım normal dedı ama koktugunu souylemeyı unuttum kaka tahlılıde yapılmadı hıc umarım bsy olmaz olurda bız anlamıycaz dye korkuyrum cok doktda yenı oldugu ıcın tam guvenemıyrm sankı onada

kızlar , bebekleirnizi nasıl yatırıyorsunuz , ben bir sağa bir sola yatırıyorum, ama şimdi artık kendi düz dönüyor.

babasıda kafası düz olmasın yana çevir deyip duruyor.düz yatsa düz olurmuki. :44:

Canım sakın ümidini kaybetme ben yaklaşık 10 gün yaşadım aynısını çok üzülüyo insan kahroluyo biliyorum ama geçiyo, benden sana küçük bir tavsiye sakın biberon verme ne çeşidi olursa olsun ben verdim geri dönmemiz daha zor oldu en son bağırsada ağlasada sağdım sütümü kaşıkla verdim 2 gün bağrış çağrış kaşıkla beslendi oda doyuncaya değil yani yaşatacak kadar diyim sana ama yavaş yavaş döndü arada hala uyuzluk yapıyo ama çok ısrar etmiyorum o zamanda iyce acıkmasını bekliyorum, doktorda çok üsteleme demişti, gözünüzü seveyim memeyi iyce bilene kadar biberon vermeyin ben çalışıcam alışsın dedim eşeklik ettim :)) mamada verme sütün varsa, sağ sütünü kaşıkla ver boşver 10 gün kilo almasın ama anne sütünü bırakmasın, sütümüz biterse yapcak bişey yok ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…