- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.841
saat başı kalktımı sinir oluyom,2 saat 3 saat ideal ve uyanıyo benımkı bazen 1 saat bakınıyo ööle gece gecebende banyo yaptım şimdik rezene içcemm ayy çok çirkin ama içiyom yinede hiç sevmem böyle şeyleri
merhaba arkadaslar
26 kasımda doğum yaptım bende bugün 46 gün oldu ama bebegim ishal oldu küçük haliyle ilaç kullanıyoruz,sulu değil ama hala mukuslu ve yeşil...cok canım sıkılıyo moralim sıfır..
süt alaerjşsi olabilirmi diyorum biyandanda...süt alerjisinin belirtileride bu sekilde cünkü..
benim gibi bebeği ishal olan varmı .
kızlar kız bebeği olanlara sorum ,dğumdn sonra 1 hfta boyunca bebeğinn vajinasındn kan gelen oldumu?
kızlar kız bebeği olanlara sorum ,dğumdn sonra 1 hfta boyunca bebeğinn vajinasındn kan gelen oldumu?
Kizlar kendimi cok mutsuz hissediyorum. Esim sabah ise gidiyor aksam 8 de geliyor.gun boyu nebegimle vakit geciriyorum.ogleye dogru kaynanam geliyor 5-6 saat durup hidiyor bazen de esim gelince gidiyor. Esimle ne dogru duzgun sohbet edoyoruz ne de bana vakit ayiriyor.aksam 11 gobi gidip yatiyor.ben yine kizimla basbasa kaliyorum.deli gubi beni arzulayan adam artik haftada 1 beni istiyor.zaten dogum nedeniyle kilo almamdan sikayerci. Yasadigim sehre yeni tasindim(dogum sonrasi) burada arkadasim,ailem hic kimsem yok. Sadece kizim var.cok yalnizim.cok kotuyum.cok seymi istiyorum?sadece biraz ilgi istiyorum...
Walla bende şikayerçiyim aslında
İyi yine seni hafta da bir istiyor ben doğum yapalı 2ayı geçti siftahımız yok
Ben yanaşıyorum
Hep bi bahane
Yok çocuğun yanında olmazmış yok keyfi yokmuş falan
Aksine onun istemesi lazım
Biz karı kocayız bişeyleri paylaşmamız lazım
Bu soğukluk kendime olan güvenimide yitirmeme neden oluo
Benim kilolarım olduğu gibi yok gitmiyo yani ne yapayım
Ne zaman konuşmak istesem benim lohusa psikolojisinde olduğumu düşünüo sanırım
Ama bunların normal olduğunu sanıyorum
Doğum sonrası ilk bir yıl zor geçermiş zaten
Geççek inşallah bugünler de:26:
Kizlar kendimi cok mutsuz hissediyorum. Esim sabah ise gidiyor aksam 8 de geliyor.gun boyu nebegimle vakit geciriyorum.ogleye dogru kaynanam geliyor 5-6 saat durup hidiyor bazen de esim gelince gidiyor. Esimle ne dogru duzgun sohbet edoyoruz ne de bana vakit ayiriyor.aksam 11 gobi gidip yatiyor.ben yine kizimla basbasa kaliyorum.deli gubi beni arzulayan adam artik haftada 1 beni istiyor.zaten dogum nedeniyle kilo almamdan sikayerci. Yasadigim sehre yeni tasindim(dogum sonrasi) burada arkadasim,ailem hic kimsem yok. Sadece kizim var.cok yalnizim.cok kotuyum.cok seymi istiyorum?sadece biraz ilgi istiyorum...
bu problem hepımızde var sanırım benım esımde tam anlamıyla korunma problemınden dolayı rahat olamadıgı ıcın uzak durdugunu soyledı yoksa ben beklermıyım bukadar dıyor aksam sonuna dayanamadı tabı bırde kızlar hem ıste calısıyrlar hemde evde bebısle ugrasrz ondan yoruluyorlar vakıtte olmuyr onlarıda anlamak lazım ama benı gecelerı hıc yalnız bırakmıyor sagolsun benle cok ılgılıdır bazen durgunlasıyr ya canı bıseye sıkkın oluyr yada cok yorgun olugndan bence konus esınle cnm emın ol bu sebeplerdendr
AY CNM BIZ SONUNDA CÖZDUK O İŞİ
aaa öbur turlu bınbır stres bence sende hallet cnm olmadı telde sor dr a ama ben bıgılere ve eczanede calışan arkadaşımdan aldıgım bılgılere guvendım
bırde ben cozebılsem yyarın vakıt bulsamda arasam doktoru bı sorsam spıralede guvenmek ıstıyrm ya allah korusun hapın ısmını bıdaha yazarmısın cnm kaydedeyım tele ben
cerazette tatlım burayada yazarsan sevınırım
ben kaçtım canım bol uykulu gazsız geceler