2012 kasım bebekleri büyüyor..

BİZİMKİ erva sıla sılayı eşim koydu ervayı ben. bnm ailem erva diyo eşimin ailesi sıla :) ben erva sıla diyorum eşimse sdece sıla..kızımn adı oldugu gbi söylensin istyorum inşallah iki isimde kullanılır.maşallah kuzuma çok uslu özellikle yıkanırken ve misafirlikte gıkı çıkmıyo :) bugun kayınvalidemle yıkadık şuan uyuyo .çok guzel bir duygu erva sılanın bizim ailemizde olması bizmm kızımız olması. şimdi birde allah izn verirse erkek evladım olsun istyorum:)

cnm benım herkez kendı kafasına göre takılıyo desene
erva2008 ınde kızı erva cok uslu bı bebekmiş bende hep dıyodum benım 2.de öyle olsun sanırım cok dua ettım kabul oldu oğlum sakın huzurlubı bebek
ınşalla cnm rabım gönulune göe verırı benımde bı kızım bı oğlum var onlar bızım canlarımız herşeyımız
en buyuk ıyıkılerımız

Bebişiniz emzirirken göğsünüzde uyuyorsa gazını çıkartıyormusunuz kızlar ?

ben çıkartıyorum geceleri bile emzirdiğimde çıkartıyorum gerçi çıkartığı halde gazlıysa bi de çıkartmasam ne oluruz onuda bilmiyorum:KK43:bu arada benimkinin de salyaları akıyor bende annemlere diyodum diş mi çıkaracağız acaba diye onlarda çok erken olduğunu söylüyorlardı demekki normal herkeste varmış

canım benım bebişiminde ağzının suları akıyor sankı dıs cıkarcakmı gibi..bırde kızım emzık almıyor nuku bende denıyım sagoll
kauçuk olanını al canım daha yumuşak oluyo.ben kauçuk damaklı aldım . damaklıyı almasa , damaksızda alacaktım.

cnm gecış olsun hadı atlattınız
cnm bızım arasta nuk sevmedı evde 2 tane var cok sıkısırsa alıyo sonra atıyo agzından
cnm metsıl ıse yaramasına cok sevındım bızım gaz problemımız yok ama bende evde bulunduruyorum
bebeış cunku bellı olmaz
yarende ne kadar ugraştık aslında neden metsıl denemedımkı zınco ıyı gelmıştı nurse harveys cok sancı yaptı
evet canım nurse harveys i içirdiğim gün çocuk sancıdan mahfoldu.

Bebeğimden korkarken ben grip oldum ne yapmalıyım nolur bi akıl :KK43:(
canım bende olmuştum. ıhlamur , elma kabuğu, kabuk tarçın , karanfil, kaynatıp içerken üzerine toz zencefil döküp her gün 2 bardak içtim. hem acayip süt yapmıştı.

benimkiçok gazlı olduğu için çıkartıyorum . uyuyorsa çok geç çıkıyor ama sancılı ağlamaları geliyor aklıma 1 saat de olsa uğraşıp çıkartıyorum. birde onu çıkartmasam ne olur acaba.

cnm benım oğluma ablasından gectı öksuruyo sesı kısık cok uzgunum
ah canım geçmiş olsun.ablanız okula gittiği için illaki hastalık getirir. şimdi çok salgın.hemen önlemini alsaydın doktora sordunmu ne verdi.

kauçuk olanını al canım daha yumuşak oluyo.ben kauçuk damaklı aldım . damaklıyı almasa , damaksızda alacaktım.

evet canım nurse harveys i içirdiğim gün çocuk sancıdan mahfoldu.

canım bende olmuştum. ıhlamur , elma kabuğu, kabuk tarçın , karanfil, kaynatıp içerken üzerine toz zencefil döküp her gün 2 bardak içtim. hem acayip süt yapmıştı.

benimkiçok gazlı olduğu için çıkartıyorum . uyuyorsa çok geç çıkıyor ama sancılı ağlamaları geliyor aklıma 1 saat de olsa uğraşıp çıkartıyorum. birde onu çıkartmasam ne olur acaba.

ah canım geçmiş olsun.ablanız okula gittiği için illaki hastalık getirir. şimdi çok salgın.hemen önlemini alsaydın doktora sordunmu ne verdi.

cnm nasıp olursa pazartesı göturucem dr um bu durumda boz emzırme taraftarı bakalım gecmesse pazartesı dr dayız
ben sadece huzursuzlugundan bı cay kaşıgı calpol verdım evladım neşelendı agrısı var demek

Kızlar ben yaklaşık bı 10 gündür nurse harveys veriyorum herkes cok memnun ama bizde sanki daha kotu oldu bı de kusma artti gibi siz de mı memnun kalmadınız kac gun kullandınız tecrubelerinizi paylaşır mısınız

Kızlar ben yaklaşık bı 10 gündür nurse harveys veriyorum herkes cok memnun ama bizde sanki daha kotu oldu bı de kusma artti gibi siz de mı memnun kalmadınız kac gun kullandınız tecrubelerinizi paylaşır mısınız

cnm merhaba nasılsın bakalım göruşemedık uzun zamandır bızım beklenen bebek bıraz nazlımı annesı ama hakkı dımı ama
cnm ben 6 sene önce kızıma kullandım 2 3 gun ay cocugumun gazını zırveye taşıdı resmen ama ablamın kızına cok ıyı geldı
benım kızıma zıncoo ıyı geldı

songül ben bugun eymeni sallamaya başladım ayaklarımda ya sen sallıyonmu arası??
sen buraya cvabı yaz ben ervayı yıkamaya gidiyom şimdi ( hiç işim bitmiyoki anam) :KK43:

songül ben bugun eymeni sallamaya başladım ayaklarımda ya sen sallıyonmu arası??
sen buraya cvabı yaz ben ervayı yıkamaya gidiyom şimdi ( hiç işim bitmiyoki anam) :KK43:

oooo ben arası ayagıma alıştırmak ıcın ne mucadeleler verdım varmı aayak gıbısı 10 gundur sukur alıştı ayagımda uyutuyorum dalınca yatırıyorum yerıne oh mıs
benım bugunluk ışler bıttışimdi pc keyfı

:KK5:
oooo ben arası ayagıma alıştırmak ıcın ne mucadeleler verdım varmı aayak gıbısı 10 gundur sukur alıştı ayagımda uyutuyorum dalınca yatırıyorum yerıne oh mıs

Bende ilk kizimi saatlerce ayagimda sallardim sabahlara kadar. off ne gunlerdi.
Oglumu cok cokkk mecbur kalmadikca sallamam

cnm merhaba nasılsın bakalım göruşemedık uzun zamandır bızım beklenen bebek bıraz nazlımı annesı ama hakkı dımı ama
cnm ben 6 sene önce kızıma kullandım 2 3 gun ay cocugumun gazını zırveye taşıdı resmen ama ablamın kızına cok ıyı geldı
benım kızıma zıncoo ıyı geldı

İyiyiz şükür canim kizim iyi ben iyi :)) hiç sormavteyzesi cok canı yanıyor kizimin gece gündüz ikiniyo ikinmaktan kusuyo uyuyamiyo yoksa ben hiç uyumam o iyi olsa :KK43: düzelecek inşallah yavrum. Ben 10 gun kadar veriyorum şurubu iyi gelse belli olurdu herhalde bosuna da cocuğa bitkisel de olsa vermek istemiyorum öyle Gazi cok ki sürekli agrisi var bı gaz cikartiyo inanamazsın :) çıkarana kadar da ölüyoruz :KK66: acaba devam etmesem mı bugun vermedim ne dersin?

:KK5:

Bende ilk kizimi saatlerce ayagimda sallardim sabahlara kadar. off ne gunlerdi.
Oglumu cok cokkk mecbur kalmadikca sallamam

tatlım ya bende öyle raht ettım aras uykuya daldıgında 6 7 saat uyuyo gnduz 2 saatte emzırıyorum uyumaya devam sadece ılk uykuya dalamakta zorluk cekıyo daldımmı tamma gece zaten öyle psoblem yok gunde 2 3 en fazla 4 kere sallıyorum uyuyunca yatırıyorum yerıne
öle saatlerce sallama fala yok bıde maşalla gece bı uyuyo sabah 11 gıbı uyanıyo

İyiyiz şükür canim kizim iyi ben iyi :)) hiç sormavteyzesi cok canı yanıyor kizimin gece gündüz ikiniyo ikinmaktan kusuyo uyuyamiyo yoksa ben hiç uyumam o iyi olsa :KK43: düzelecek inşallah yavrum. Ben 10 gun kadar veriyorum şurubu iyi gelse belli olurdu herhalde bosuna da cocuğa bitkisel de olsa vermek istemiyorum öyle Gazi cok ki sürekli agrisi var bı gaz cikartiyo inanamazsın :) çıkarana kadar da ölüyoruz :KK66: acaba devam etmesem mı bugun vermedim ne dersin?

cnm ben anladıgım anda bıraktım
mesela zınco dene olmadı cvr nın dedıgı gıbı metsıl dene
bıde nurse harvays ın pıyasada pek cok taklıdı oldugu tespıt edılmış hıc rıske atma derım

aa ben mi pimpirik davranmışım ya sallamıyım alışmasın dedim ama sallamadanda olmuyoki yaw, ervayıda sallardım uyuyunca koyardım yerine..
kızz aras gece 6-7 saat aralıksız uyuyomu??:KK53: ayy benımkı hiç okadar uyumadı , bak dün mesela banyo yaptı dedim ya ozamn bi 4 saat kadar uyudu ama erken yıkamıştık, yatana kadar uyandı yani, 12 de yattık gece uykusuna geçtik 3 de kalktı,emdi bakındı falan 4 e uyudu bidaha:KK53: sonra 5 de kalktı:KK53: sonra 6:KK53: sonra 6.30:KK53: sonra7:KK53: sonra 8:KK53: benım kafa oldu salak tabi yat kalk yat kalk delirdim en son 9 gibi artık götürdüm salona baktım uyumuyo,,ööle geçiyo genelde bizim geceler çok nadir şöyle oluyo: 12 de gece uykusuna geçiyo 3 de 5 de ve 7 de kalkıyo sonra 8 ve 9 da uyanıyo artık....yine bile az yani gece uykusu sonuçta uyanmadan bikaç saat uyuması lazımmm..
ahh ahh benım kızım bi uyurdu bi daha sabaha artık:)))) bu fena valla:)

Son düzenleme:
aa ben mi pimpirik davranmışım ya sallamıyım alışmasın dedim ama sallamadanda olmuyoki yaw, ervayıda sallardım uyuyunca koyardım yerine..
kızz aras gece 6-7 saat aralıksız uyuyomu??:KK53: ayy benımkı hiç okadar uyumadı , bak dün mesela banyo yaptı dedim ya ozamn bi 4 saat kadar uyudu ama erken yıkamıştık, yatana kadar uyandı yani, 12 de yattık gece uykusuna geçtik 3 de kalktı,emdi bakındı falan 4 e uyudu bidaha:KK53: sonra 5 de kalktı:KK53: sonra 6:KK53: sonra 6.30:KK53: sonra7:KK53: sonra 8:KK53: benım kafa oldu salak tabi yat kalk yat kalk delirdim en son 9 gibi artık götürdüm salona baktım uyumuyo,,ööle geçiyo genelde bizim geceler çok nadir şöyle oluyo: 12 de gece uykusuna geçiyo 3 de 5 de ve 7 de kalkıyo sonra 8 ve 9 da uyanıyo artık....yine bile az yani gece uykusu sonuçta uyanmadan bikaç saat uyuması lazımmm..
ahh ahh benım kızım bi uyurdu bi daha sabaha artık:)))) bu fena valla:)

hahah valla soluksuz oudum he
cnm delıksız uyumuyo yatıyo 3 4 saat sonra aranıyo emzırıyorum sonra 2 saatte bır cnm emmeye kalkıyo ama hıc uyanmıyo bu arada
ay kafan sersem oluyodur he
salla cnm ayakta en rahatı daldımmı yatır yerıne ayak heryere gıdıyo

hahah valla soluksuz oudum he
cnm delıksız uyumuyo yatıyo 3 4 saat sonra aranıyo emzırıyorum sonra 2 saatte bır cnm emmeye kalkıyo ama hıc uyanmıyo bu arada
ay kafan sersem oluyodur he
salla cnm ayakta en rahatı daldımmı yatır yerıne ayak heryere gıdıyo

saat başı kalktımı sinir oluyom,2 saat 3 saat ideal ve uyanıyo benımkı bazen 1 saat bakınıyo ööle gece gece:KK1: bende banyo yaptım şimdik rezene içcemm:KK53: ayy çok çirkin ama içiyom yinede hiç sevmem böyle şeyleri

ben çıkarmıyorum. eğer huzursuz olursa alıp çıkarıyorum.

sabah 6-7 gibi emzirince yine göğüsümde uyuyorsa üzerime yatııyorum o da kendiliğinden 3-4 defa pırrrtt yapıyor:)

X