- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.861
Walla bende şikayerçiyim aslında
İyi yine seni hafta da bir istiyor ben doğum yapalı 2ayı geçti siftahımız yok
Ben yanaşıyorum
Hep bi bahane
Yok çocuğun yanında olmazmış yok keyfi yokmuş falan
Aksine onun istemesi lazım
Biz karı kocayız bişeyleri paylaşmamız lazım
Bu soğukluk kendime olan güvenimide yitirmeme neden oluo
Benim kilolarım olduğu gibi yok gitmiyo yani ne yapayım
Ne zaman konuşmak istesem benim lohusa psikolojisinde olduğumu düşünüo sanırım
Ama bunların normal olduğunu sanıyorum
Doğum sonrası ilk bir yıl zor geçermiş zaten
Geççek inşallah bugünler de:26:
cnm emın ol zamanla duzelıcek sadece zamana ıhtıyacınız var duzene koyana kadar
bende ılk doğumumda aynı şeyleı yaşadım yavaş yavaş duzne gırdı
bak bebegının en guzel zamanları sakın onları kacırma
erkeklerde alışana kadar yenı atmosfere zorlanıyolar duşunsene ıkı kışılık hayatınızı sımdı eşine o kadar zaman ayırabılıyomusun
bıde ordan bak
ebu problem hepımızde var sanırım benım esımde tam anlamıyla korunma problemınden dolayı rahat olamadıgı ıcın uzak durdugunu soyledı yoksa ben beklermıyım bukadar sonuna dayanamadı tabı bırde kızlar hem ıste calısıyrlar hemde evde bebısle ugrasrz ondan yoruluyorlar vakıtte olmuyr onlarıda anlamak lazım ama benı gecelerı hıc yalnız bırakmıyor sagolsun benle cok ılgılıdır bazen durgunlasıyr ya canı bıseye sıkkın oluyr yada cok yorgun olugndan bence konus esınle cnm emın ol bu sebeplerdendr
merhaba arkadaşlar nasıl keyifler bakalım biz bıdıgımla iyi sayılırız aşıdan sonra keyfimiz kaçtı çok huzursuz özellikle akşam saatlerinde basıyo çıglıgı uykuya dalamıyo agrısı var desem zaten günde 3 ögün agrı kesici alıyo neyi var anlamadım bakalım pazertesi tekrar doktor yolcusuyuz kontrele gidicez inşallah enfeksiyon illetinden kurtulmuşturuz bu arada dün bera testine gittik benim bıdık uyumak bilmedi 930da gittik ama bakan kadın uyuması lazım dedi e benim kız uyurmu anladı bişeyler olacagını uyuyo kadını çagırıyouz kadın geliyo gözünü açıyo 12 ye kadar ugraştık yok uyumadı sıpa artık 1 ay sonraya verdi korkuyodur bişey yapıcaklar diye diyerekten keşke gelmeseydiniz dedi ordan çıktık eve gelirken bi daldı velet 2 saat mızırdamadan uyudu orda uyusaydı orda olmazdı sanki akıllı kızım bu arada bu testi sarılıktan dolayı istiyolarmış hasar bırakabiliyomuş inşallah ondanda hayırlısıyla geçeriz bizim sarılık 24 e yakın çıktıgı için hala endişeliyim..
hoşgeldin canım aramazamerhaba arkadaşlar sizi yeni buldum.bizde bugün 63 günlüğüz.bugün 2.ay aşımızı olduk....2 gündür çok huzursuz.dün 4.30 da uykuya daldı...bugün de cebelleşiyoruz hala.ayaklarımda şuan.veeeee çok yorgunummmm....
merhaba arkadaslar
26 kasımda doğum yaptım bende bugün 46 gün oldu ama bebegim ishal oldu küçük haliyle ilaç kullanıyoruz,sulu değil ama hala mukuslu ve yeşil...cok canım sıkılıyo moralim sıfır..
süt alaerjşsi olabilirmi diyorum biyandanda...süt alerjisinin belirtileride bu sekilde cünkü..
benim gibi bebeği ishal olan varmı .
biz kadınlar hep güzel söz duymak istiyoruz. bebeklerin ağlaması gazı uykusu iyice gerilen sinirlerimizden dolayı herşey göze batıyor. aldığımız kilolar yavaş yavaş gidecek...Kizlar kendimi cok mutsuz hissediyorum. Esim sabah ise gidiyor aksam 8 de geliyor.gun boyu nebegimle vakit geciriyorum.ogleye dogru kaynanam geliyor 5-6 saat durup hidiyor bazen de esim gelince gidiyor. Esimle ne dogru duzgun sohbet edoyoruz ne de bana vakit ayiriyor.aksam 11 gobi gidip yatiyor.ben yine kizimla basbasa kaliyorum.deli gubi beni arzulayan adam artik haftada 1 beni istiyor.zaten dogum nedeniyle kilo almamdan sikayerci. Yasadigim sehre yeni tasindim(dogum sonrasi) burada arkadasim,ailem hic kimsem yok. Sadece kizim var.cok yalnizim.cok kotuyum.cok seymi istiyorum?sadece biraz ilgi istiyorum...
elbet geçicek bugünler ne yapalım...Walla bende şikayerçiyim aslında
İyi yine seni hafta da bir istiyor ben doğum yapalı 2ayı geçti siftahımız yok
Ben yanaşıyorum
Hep bi bahane
Yok çocuğun yanında olmazmış yok keyfi yokmuş falan
Aksine onun istemesi lazım
Biz karı kocayız bişeyleri paylaşmamız lazım
Bu soğukluk kendime olan güvenimide yitirmeme neden oluo
Benim kilolarım olduğu gibi yok gitmiyo yani ne yapayım
Ne zaman konuşmak istesem benim lohusa psikolojisinde olduğumu düşünüo sanırım
Ama bunların normal olduğunu sanıyorum
Doğum sonrası ilk bir yıl zor geçermiş zaten
Geççek inşallah bugünler de:26:
Selam kızlar kızımı yeni uyuttum çok şükür,nezaman uykuya zorlanmadan ,aglamadan geçecek bilemiyorum,uyuyo 5 dk sonra yine uyaniyo,sonra tekrar uyuyo 15 dk.sürüyo yine uyanıyo,sonraki uyudugundada 45 dk sonra mutlaka gözünu aciyo,hergün böyle,bi türlu yatağına koyamiyorum anakucaginda yatıyo bazen ondada kaliyo korkuyorum tekrar uyanacak diye,ınş çabucak düzene girer...
Selam kızlar kızımı yeni uyuttum çok şükür,nezaman uykuya zorlanmadan ,aglamadan geçecek bilemiyorum,uyuyo 5 dk sonra yine uyaniyo,sonra tekrar uyuyo 15 dk.sürüyo yine uyanıyo,sonraki uyudugundada 45 dk sonra mutlaka gözünu aciyo,hergün böyle,bi türlu yatağına koyamiyorum anakucaginda yatıyo bazen ondada kaliyo korkuyorum tekrar uyanacak diye,ınş çabucak düzene girer...
kızlar kız bebeği olanlara sorum ,dğumdn sonra 1 hfta boyunca bebeğinn vajinasındn kan gelen oldumu?
Merhaba arkadaşlar
Benimde ayın 19unda iki aylık olacak tatlı mı tatlı şeker mi şeker bi kızım var:))
Bizim de gaz problemimiz uyku sorunumuz oluyo ama benim asıl kafama takılan kusması. her emdikten sonra iki üç defa dolu dolu kusuyo. doktora söyledim ama çok üzerinde durmadı. normal olduğunu söyledi. ama bana pek normal gelmiyo. çünkü bu ay sanki kilo alımı da yavaşladı gibi. bütün emdiğini çıkarıyormuş gibi geliyor bana. acaba bebeklerde reflü hakkında bilgisi olan var mı? sizin bebişlerinizde de böyle bi durum var mı?
Merhaba arkadaşlar
Benimde ayın 19unda iki aylık olacak tatlı mı tatlı şeker mi şeker bi kızım var:))
Bizim de gaz problemimiz uyku sorunumuz oluyo ama benim asıl kafama takılan kusması. her emdikten sonra iki üç defa dolu dolu kusuyo. doktora söyledim ama çok üzerinde durmadı. normal olduğunu söyledi. ama bana pek normal gelmiyo. çünkü bu ay sanki kilo alımı da yavaşladı gibi. bütün emdiğini çıkarıyormuş gibi geliyor bana. acaba bebeklerde reflü hakkında bilgisi olan var mı? sizin bebişlerinizde de böyle bi durum var mı?
merhaba kızlar...
dün gece 4 de uyuyabildi bizim paşa...
saat 10 dan 4 e kadar oyaladık. son dakikalar iyice bastığı çığlığı ama dalamadı ki uykuyada en sonunda battaniyede salladık... gündüz 12ye kadar uyudu..
perşembe günü 3 aşısını oldu. ama kolunda iz bırakacağı söylenen aşının yeri bile belli değil? :44: sizinkiler ne alemde:26:
Bizde oldu canım 1 kadın doğumcu 2 de çocuk doktoruna sorduk ve ortak cevap aldık; annenin hormonlarından kaynaklanıyor. Hatta aynı benim lohusa kanamam gibi sarıya dönerek bitti
Merhaba arkadaşlar
kızlar bebeklerınız kusuyosa mutlaka ıdrar tahlılı ısteyın kızımda bol mıktarda ıdrar yollarında enfeksıyon cımıştı
Kız bebeklerde mutlaka önden arkaya doğru temizlemek gerekiyor, kakası öne gelirse enfeksiyon riski, sadece bunu biliyorum, bizlerde ayak üşütmeside yapıyo ama bebeklerdede aynısı oluyomu bilmiyorum :)bu idrar yolu enfeksionu neye dayaalı olarak oluşuyo canım bi bilgn varmı ? yani bu enfeksiyonu kapmaması içn nelere dikkat edilmesi gerekir ?