2012 kasım bebekleri büyüyor..

e
Cnm insallah duzelir.vunku bwnim evliligim de esim de boyle degildi.biz birbirimize cok duskunduk.ben dogum kilolarimdan 2 kilo kaldi ama karnim gitmedi.bilmiyorum belki de lohusaliktan boyle hissediyorum.cunku calisan biriyim ve evde boyle kalmak da psikolojimi bozmus olabilir.insallah en kisa zamanda duzelir

Gecmis olsun cnm.insallah iyi sonuclar alirsiniz

hoşgeldin canım aramaza

benmde kızım26 kasımda dogdu aynı gün saat14.00 da dogdu kızımsizin ki ne?

biz kadınlar hep güzel söz duymak istiyoruz. bebeklerin ağlaması gazı uykusu iyice gerilen sinirlerimizden dolayı herşey göze batıyor. aldığımız kilolar yavaş yavaş gidecek...
ben 23 kilo almıştım şimdi 5 kilo kaldı...
elbet geçicek bugünler ne yapalım...
bazı erkeklere baba olmak şok etkisi yaratıyor. biz hamile kaldığımız an anneliğe hazırlanıyoruz. onlar bebeği görünce yavaş yavaş alışıyorlar adapte olmaları zaman alıyor.
birde eskiden beri baskılanan bişreyse hayatlarında cinsellik çok daha zor oluyor kimi erkeklere...
bazı ailelerde ilişkiden sonra bebek emzirilmez. yıkanmadan bebeğin yüzüne bakılmaz. aynı odada olmaz gibi düşünceler var. ama ben biraz araştırdım dinimizde bunla ilgili birşey yok.
sen kendini sev, yap makyajını giyin süslen.. ona da söyle kendimi özel bir kadın gibi hissetmek istiyorum silkelen de..
siz karı kocasınız paylaşın herşeyi...

Of kızlar ben de kendimi cok kotu hissediyorum kilo derseniz 10 kilo fazlam kaldı gitmiyo hiç!! catlak desen dolu. bı de kizimin kolik sancıları kusmalari uykusuzluk sütun az oluşu ...vb depresyonun esigindeyim

Son düzenleme:
Selam kızlar kızımı yeni uyuttum çok şükür,nezaman uykuya zorlanmadan ,aglamadan geçecek bilemiyorum,uyuyo 5 dk sonra yine uyaniyo,sonra tekrar uyuyo 15 dk.sürüyo yine uyanıyo,sonraki uyudugundada 45 dk sonra mutlaka gözünu aciyo,hergün böyle,bi türlu yatağına koyamiyorum anakucaginda yatıyo bazen ondada kaliyo korkuyorum tekrar uyanacak diye,ınş çabucak düzene girer...

cnm benımkıde zor dalı uyudummu cok uzun uyuyodu
sorun daldrımaktı şimdi alıyorum ayagıma kollarıda sarıyorum uyuyo uyuduktan sonra 10 dk daha sallıyorum daldıgına emın olup yatroyorum kalkmıyo hıc

Ayni sorun bizde de var öyle uykum varki

kızlar kız bebeği olanlara sorum ,dğumdn sonra 1 hfta boyunca bebeğinn vajinasındn kan gelen oldumu?

Bizde oldu canım 1 kadın doğumcu 2 de çocuk doktoruna sorduk ve ortak cevap aldık; annenin hormonlarından kaynaklanıyor. Hatta aynı benim lohusa kanamam gibi sarıya dönerek bitti

Eşimle aramız son zamanlarda bizimde hep gergin. Benim riskli bi hamileliğim vardı hamileliğimi öğrendiğimden beri zaten bizde tık yok, sezaryanla doğum yaptım doktor 2 ay yok dedi yani 10-11 ay falan yapıyo düşünün bizim hali :)) daha bizim iki ay dolmadı şuanda lafta çok istiyo gibi ama en son ne zaman sarılıp öpüştünüz derseniz en az 3 ay önce ( biz bi ara boşanmanın eşiğine geldik öyle kavgslarımız oldu ama zamanla düzeliyo galiba, inşallah sizden çok özür diliyorum, asla başkasının mutsuzluğuna mutlu olcak biri değilimdir ama sizleri okuyunca içime su serpildi açıkcası, yaşadıklarımda yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi bana, sadece benim kocam karısıyla ve çocuğuyla ilgilenmiyo düşüncesi çok yıpratıcı çünkü

Merhaba arkadaşlar

Benimde ayın 19unda iki aylık olacak tatlı mı tatlı şeker mi şeker bi kızım var:))
Bizim de gaz problemimiz uyku sorunumuz oluyo ama benim asıl kafama takılan kusması. her emdikten sonra iki üç defa dolu dolu kusuyo. doktora söyledim ama çok üzerinde durmadı. normal olduğunu söyledi. ama bana pek normal gelmiyo. çünkü bu ay sanki kilo alımı da yavaşladı gibi. bütün emdiğini çıkarıyormuş gibi geliyor bana. acaba bebeklerde reflü hakkında bilgisi olan var mı? sizin bebişlerinizde de böyle bi durum var mı?

sizin durumunuzla alakalı değil ama genede söylemek istedim bilginiz olsun diye..
benm oğlumda idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ve doktor enfeksiyon kusmada yapar dedi
antibiyotik kullanıp enfeksiyon geçince kusmalarda azaldı

merhaba kızlar...

dün gece 4 de uyuyabildi bizim paşa...
saat 10 dan 4 e kadar oyaladık. son dakikalar iyice bastığı çığlığı ama dalamadı ki uykuyada en sonunda battaniyede salladık... gündüz 12ye kadar uyudu..

perşembe günü 3 aşısını oldu. ama kolunda iz bırakacağı söylenen aşının yeri bile belli değil? :44: sizinkiler ne alemde:26:

Selâm canim bizimkiler kardes gibi valla.. Biz de 19 kasim doğumlumuz ve aynı seyleri yasıyoruz gaz fecii okunmalardan kusuyo idi ama iki 3 gündür dolu dolu kusuyo ben de cok takiyorum oturup ağladım dün tüm gun o kustu ben ağladım gaz cikartirken avuc avuc kustu hala da devam İnan cuma Dr a gideceğiz ben bı gaita ve idrar bagktiracagim gaz icin ve kusma icin istersen sen de bı baktir bizim bebeklik reflumuz vardı ama cok artti bem biraz basini yükseltim cok değişmedi ama belki sende ise yarar dememediysen bı dene istersen

cnm ya bızım asılarmı tutmadı anlamadım ben ası ızını bıle göremıyprum yaroın sorucam yazaım cnm

kızlar bebeklerınız kusuyosa mutlaka ıdrar tahlılı ısteyın kızımda bol mıktarda ıdrar yollarında enfeksıyon cımıştı

Bizde oldu canım 1 kadın doğumcu 2 de çocuk doktoruna sorduk ve ortak cevap aldık; annenin hormonlarından kaynaklanıyor. Hatta aynı benim lohusa kanamam gibi sarıya dönerek bitti

bnm kızmnda oldu canım. çook korkmustum o ddönem. ama dr bna da senin hormanlarından dolayı demişti.hiç de duymamıştım kimseden böyle bişeyi .

benm bebeğimde kusuyo canım yaa. hemde yoğurt gbi üstü başı tamamen batıyo . fışkırarak kusuyo. bzm halimz daha içler acısı. burnundan da çıkıyo. yavrum kustuktan sonra ağlamaya başlıyo. çocuk dr gelmş buraya inş götüreceğim kızımı..

kızlar bebeklerınız kusuyosa mutlaka ıdrar tahlılı ısteyın kızımda bol mıktarda ıdrar yollarında enfeksıyon cımıştı

bu idrar yolu enfeksionu neye dayaalı olarak oluşuyo canım bi bilgn varmı ? yani bu enfeksiyonu kapmaması içn nelere dikkat edilmesi gerekir ?

bu idrar yolu enfeksionu neye dayaalı olarak oluşuyo canım bi bilgn varmı ? yani bu enfeksiyonu kapmaması içn nelere dikkat edilmesi gerekir ?
Kız bebeklerde mutlaka önden arkaya doğru temizlemek gerekiyor, kakası öne gelirse enfeksiyon riski, sadece bunu biliyorum, bizlerde ayak üşütmeside yapıyo ama bebeklerdede aynısı oluyomu bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…