- 3 Ekim 2012
- 289
- 1
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.681
resiim süper :))
bu arada senin pisi oğluşundan büyük .:))
biz 3 numara kullanıyoruz. 6 kilo olmuşuz dün tartıldık.
barlas çok sık emiyor sürekli aranıyor gibi yapıyor hele akşamları ağlayarak emiyor. acaba süt yetmiyor mu diye düşünüyordum dr. 2 ayda 3 kiloya yakın aldığı için gayet yeterli dedi. benim oğlumda akşamları 7den sonra başlıyor 12 gibi bitiyor uyumuyor ağlamas pek yok gibi sürekli mızmız... ama 10.30dan sonra çığlıklar başlıyor.katılıncaya kadar bağrıyor bizde biraz oto koltuğunda sallanıyor,biraz dizde,biraz mobilya beşikte,biraz çingene beşiğinde en son battaniyede sallayarak geceyi kapatıyoruz:)) bu saat oldu hala uyuyor. 2-3 saatte bir emip devam ediyor uykuya:)
bu arada poposu kızarmış hafifçe.. pişik kremi ne önerirsiniz?
çok sagolun kızlar bugunde kuzumu aşıya götürdük yavrum her yeri delik deşik oldu igne degmeyen yeri bi başı kalmıştı onuda damar yolu ararken açtılar yavrumu o halde görünce aglamaktan helak oldum şükrediyorum ki sütüm kesilmedi gözlerim hala acıyo dilerim kimsenin başına gelmez tekrar söylüyorum gribin arkasına çok çabuk gelişiyomuş ne olur dikkat edin geçmez demeyin..
canım benim çok büyük şeyler yaşadın şu 2 aylık dönemde yavrununda seninde ömrünüz hastanede geçti.
Allahım bir daha bugünleri göstermesin bunlar son olsun. kızının bağışıklığı bu sayede o kadar kuvvetlensin ki bir daha hasta olamasın.
kızlar birşey sorucam benim oğlum bu aralar elini emmeye çalışıyor.elinde eldivenide var. çok sık emiyor yalancı memeside var. ama fırsat bulunca eldiveninide ağzına sokuyor yalıyor.
sizinkilerde böyle bişiy var mı?
canım benim çok büyük şeyler yaşadın şu 2 aylık dönemde yavrununda seninde ömrünüz hastanede geçti.
Allahım bir daha bugünleri göstermesin bunlar son olsun. kızının bağışıklığı bu sayede o kadar kuvvetlensin ki bir daha hasta olamasın.
kızlar birşey sorucam benim oğlum bu aralar elini emmeye çalışıyor.elinde eldivenide var. çok sık emiyor yalancı memeside var. ama fırsat bulunca eldiveninide ağzına sokuyor yalıyor.
inşallah geçer... memeye kafa atıyor:) geçen aya göre biraz daha iyiyiz bu ay. inşallah 3. ay hepsi bitecek...aynı durum oğlumda da mevcut, ama elinde eldiven yok ben biraz daha büyüyunce parmak emecek herhalde diyorum, eline bakıyor sonra ağzını sokmaya çalışıyor, ben de parmak emmişim çünkü, parmak emen bebek uslu oluyor ama :) oğluma da zor da olsa emziğe alıştırdık, kolik bebek olunca yapacak birşey olmuyor, akşam bir tutuyor koliğimiz gece 1.30dan aşağı halay çekiyoruz hep beraberaynen dediğn gibi akşam saatlerinde memeyle de boğusuyor, emmiyor sürekli ağlama hali, ben çok iyi ihtimal 1 ay sonra, iyi ihtimal 2 ay sonra, kötü ihtimal 4 ay sonra geçer diyorum iyiki annem var, yoksa mahfolurdum herhalde
benim oğlumda aynısını yapıyor , eldiveni çok kullanmıyordum artık hiç kullanmıyorum =)
inşallah geçer... memeye kafa atıyor:) geçen aya göre biraz daha iyiyiz bu ay. inşallah 3. ay hepsi bitecek...
eldivenini çıkaramıyorum çok fena yoluyor yüzünü tırnakları kısa olduğu halde..
ama demek ki normalmiş...içim rahatladı
ya bayanlar lütfen yardımm 66 gün oldu doğum yapalı hala kanamam oluyo bnm gbi olan varmı acill
mrb kızlar oğlum hasta çok öksürüyordu bugün dr.a gittik bronşit başlangıcı dedi buhar tedavisi verdi cumaya kadar öksürük geçmezse azalmazsa röntgen çektircez dua edin nolur cumaya kalmasın öksürüğümüz((
cnmmerhaba bızım ogluşada var aynısı aslında yalancı memede kullanıyo ama elınden ayrı zevk alıyo anne memesının boşu oh mıs
boz eldıven hıc kulanmadık cn m tırnak kesınce törpuluyorumda keskın yer kalmıyo
ne güzel işte törpülryince...
ben zor kesiyorum.uyurken bile çok etkileniyor.
bu arada huggiesden memnunmusunuz?
ben yeni doğunca 2 paket kullandım memnumdum yine almayı düşümnüyorum molfix bize yaramadı. prmada iyiydi... ama çok ince
Mrb arkadaslar benim kizimda ayin 19 da 2 aylik olucak bizde cogu arkadas gibi gaz problemiyle bogusuyoruz maalesef benim kafama takilan bisi var bnm kiz cok ses yaparak emiyo memeyi ve emerken onun yuttugu havalari bende duyuyorum.gayet net acaba gazi bu yuzden mi cok? boyle emmesinde agiz yapisindaki bi anormallik mi sebep? Cunki emzigide oyle emiyo nette arastirdim ama bo sonuca varamadim..boyle bisi yasayan yada cevresinde duyan var mi?
benim oğlumdada var aynısı canım ben 20 günlükten itibaren eldivenleri takmıyorum.bu aralar elini ağzına çok sık götürmeye başladı. baş parmağınıda tutturusa keyfine diycek yok. mememde uyuyor yerine yatırdığımda hafiften uyanıp hemen elini ağzına götürüyor eğer ememezse kıyameti koparıyor. çocuğun emme refleksini bir şekilde gidermesi lazım yalancı meme veriyorum ittiriyor. bu yüzdende hep benim mememde kalmak istiyor.canım benim çok büyük şeyler yaşadın şu 2 aylık dönemde yavrununda seninde ömrünüz hastanede geçti.
Selam canim benim kizimda Malesef hic emmiyo bende 3 saatte 100 ml aptamil 1 veriyorum Egerki uzun sürelii uyumussa Ozamanda 120 ml veriyorum tabi 4 saat bekliyoruz Ozamanda,geceleride degisiyor bazen 60 ml iciyo 3 Saatte bir,ama Ben Az. Ictigi Yada huysuzlandigi zaman bile 2 saatten önce vermiyorum,cunku Diger mamayi sindirebilmesi Icin,bebegin kusuyorsa 3 Saat beklemeyebilirsin bence mutlaka ictiginin yarisini cikariyordurki 3 satten önce acikiyordur,kizimin kusmasi Azaldi sukurler olsun oda ayrica bir sorunKızlar selam, benim öyle cadı bı kizim var ki hiç giremiyorum valla.. Kolik maalesef ziril ziril ağlıyor bir de sut cok az iki memeden 50-60 cocuk anca çıkıyor doymuyor tabii mama veren arkadaslar var mı benim gibikac saatte kac cocuk veriyorsunuz bir de bebekler ne kadarım biz 50 günlük olduk once emiyo ama zar zor kavga ile biberona alıştı tabii sonra mama yıyı 90 ve yoyi 3 saat bile durmuyo normal mı sizce!