coyness bızde 7 kg ydık 3 numara kullanıyoruz ama huggıeste 4
bu arada hapa basladım korunma surecı 7 gun yazıyo prespektuste
ama bazı sıtelerde 2 hafa dıyo fıkrın varmı cnm
valla canım içine sinmiyorsa ek korunma yapabilirsin ama ben prespektusune guvenıyorum, cunku aynı sekılde evlenmeden once yasmın ıcınde eczacı dahıl herkes 1 ay onceden baslamam gerektıgını soylemıstı ama prespektusunde aynı şekilde adetın ilk gunu baslarsan koruma hemen baslar, diğer gunler baslarsan 7 gun korunmalısın diyordu, ona göre baslamıstım ben, 1 ay once falan baslamamıstım, ek korunmamıstım da, evlendıgımden bu yana 18-19 ay kullandım bırakınca da hemen hamıle kaldım işte, hapa da başladım 9 gun oldu ama daha bulusamadık eşimle
bosuna mı basladım demeye basladım
ne güzel işte törpülryince...
ben zor kesiyorum.uyurken bile çok etkileniyor.
bu arada huggiesden memnunmusunuz?
ben yeni doğunca 2 paket kullandım memnumdum yine almayı düşümnüyorum molfix bize yaramadı. prmada iyiydi... ama çok ince
canım ben huggiesden premıum caredan daha cok memnun kaldım baya yumusacık, premıum care petek dokusu poposuna yapısıyor, iz çıkarıyor, huggies daha iyi gibi geldi bana
kızlar bu arada dun gece yıne fena koliktik, çığlık çığlığa, işin kötüsü saat kaymaya başladı gibi 22.30 gibi başlardı şimdi 00 da başlıyor sürüyor 2 ye kadar, aynı şekilde memeyle boğuşuyor, iyi ememiyor, ama aç kalıyor diye üzülmeyin kızlar sabah sütü ile akşam sütünün yağ karbonhidrat oranları farklıdır, sabah daha çok emerek doyar, akşam daha az emerek, sütüm yok demeyin hiç bir zaman psikolijik olarak azalır, ve en kaliteli pompa bebeğin ağzıdır, akşam saatleri sütü sağmaya kalkarsanız elbette az çıkar, ben lansinohun manuel pompasını almıstım aldığım gibi denedim bir damla süt çıkaramamıştım, ama sabahları yataktan kalktığımda zaten gögüsler sert oluyor tek göğüsten bile 130-140 ml süt çıkarabiliyorum, ama sonrasında uğraşmayla bile anca 30-50 ml çıkarabiliyorum, hiç çıkmıyor nerdeyse, tahin helvası yiyin bir de inanılmaz süt yapıyor, uykusuzluk yorgunluk gibi etkenler sütü azaltıyor doğru, bazı günler benim de sütüm daha az oluyor ama ben takmıyorum, çoğalacak diyorum bugun böyledir diyorum, normale dönüyor, dediğim gibi sütüm yok derseniz psikolojik olarak beyine sinyaller yolluyoruz aslında