- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.661
düzenli olarak takip edemiyorum onun için bilmiyorum aranızda bebeğine hem anne sütü hem mama veren var mı benim kızım uterin arterlerimdeki yiksek rezonans teşisiyle 39. haftasında 2360 kg olarak dogdu sarılık olmasın diye*cünkü o kadar kücüktü ki ememiyordu biraz mama verdik su anda 2 aylık günde 90ml mama takviyesi alıyor günde sadece 1 kere akşamları veriyorum yatmadan önce..onun dıiında gün içinde emiyor. fakat ben azaltmaya çalışıyorum bu mama olayını gecen hafta 150 ml takviye alıyordu bu hafta 90 ml ye düştü. merakım şu ki eger siz de mama takviye ediyorsanız nasıl kullanıyorsunuz bebişleriniz nasıl kilo alıyor ve de sütümü arttırmak için ne yapabilirim simdiden cevaplarınız için teşekkürler yardımınıza ihtiyacım var
cnm bu süt sorunu birçoğumuzun problemi.hepimizde okadar çok şey denedikki.sana tavsiyem humana çay,bol su,moral ve en önemlisi uyku (tabi bebişinden uyuyabiliyorsan:)) benim sütüm az olduğu için doktor günde 3 kez 60 ml mama ver dedi.vermeye başlayınca oğluşum kilo almaya başladı.bence moralini bozma sütün azsa mamayla takviye yapıyorum diye kendini suçlu hissetme.ben genelde mamayı uyku öncesinde veriyorum uykuyu iyi alması için