- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.601
canım ben doktora sordum günde yarım çay bardağını geçmemek gerekiyormuş.ben ikinci ay kontrolümüzde sormuştum.bence çok da işe yaramadı.sub sımplex kullanıyorum bide en son bitkisel bir şurup aldım eczaneden sanki en çok onun faydası oldu adı:nurse herways.
kullanabilirsin canım zaten üzerinde yazıyor ne kadar kullanman gerektiği yanlış hatırlamıyorsam 100 ml idi günde.. ben günde 2 kez 50 şer verdim 4 aylık olana kadar, bizi en çok bu rahatlattı, sap simpleks işe yaramadı bizde, her bebeğin gazına farklı şeyler iyi geliyor, deneyerek bulmalısın..
Kızlar yardımlarınız için sağolunBiz bugun 70 gunümüzü bitirdik cok şükür. Bizim de gaz sorunumuz tavan yapmış durumdaydı. Dört ayrı doktora götürdük ve dört ayrı gaz ilacı denedik uç tanesini bitirmeden çöpe attım biz de hiç bir ise yaramadı metsil , zinco , colica. En son gittiğimiz doktorumuz biogaia verdi ve muhteşem derecede iyi geldi. Cok şükür gaz sorunumuz kalmadı. Gazını kendisi rahatlıkla çıkarıyor bazen zorlanıyor ama eski günleri düşününce buna şükrediyorum. Rezene cayı milupanin kullanıyoruz ben gece uykusuna bir saat kala 30 cc veriyorum toplamda 100 cc ye kadar veriliyor. Biz de cok ise yaradı. Onu icer icmez rahatlıyor sakinlesiyor maşallah. Ben bir de masaj yapıyorum karnına saat yönünde dairesel hareketlerle masaj yapın ve bacaklarını karnına doğru giturup altı sn tutun bu işlemi on kere yap faydasını göreceksin. Doktora bu işlem zarar verir mı bacak kaslarına veya karnına dediğimde aksine rahatlatır ve cok iyi gelir demişti. İnsallah sen de faydasını görürsün.
Ben ayrı ayrı sab simplex ve zinco vermiştim
Şimdi günde 3 kere sap 3 kere de zinco veriyorum
Çok şükür biraz rahatladı gibi
Biogaia benim en son denediğim ilaç bizde de o işe yaramadı
Onu verdiğim gece ağlamaktan çatlıycak zanettim çocuk ve çokta korktum
Çok enteresan hangi ilacın iyi geleceği hiç belli olmuo
Rezeneyi ilk fırsatta alıcam en azından gece daha da rahat eder
Gaz masajınını günde 3 kere falan yapıyorum
Doğuma hazırlık kursunda öğrenmiştim
Evt kesinlike işe yaradığını düşünüyorım bende
Bunların yanı sıra 2 ayda yapılan aşı sonrası bebekleriniz nasıldı
Ateş falan çıktı mı