2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar ülker in "maltana" diye bir içeceği var. bir arkadaş tavsiye etti , ben içtim ve sütüm çok arttı. tavsiye ederim. ben ayrıca humana stell tee de içiyorum.

oğlum bugün gündüz 11 den gece 9 a kadar uyanıktı. hep kucakta, memede, huzursuz. çok gazı var yavrumun. çıkarıyor çıkarıyor bitiremiyor. en son 9 da yıkadım, giydirirken uyudu.

ayrıca bizim uyanıkken emmenin saati yok. sıkıldıkça emiyor. o da gaz yapıyor. iki saat arayla emzirmeyi uygulayamadım. emzik de aldıramadım.

ah biz anneler. bebişler uyusa da der, uyumasa da. canım seninki gece az uyumuş o yüzden gündüze dönmüş. değişir sanırım, daha uyku düzenleri oluşmadı.

ah biz anneler. bebişler uyusa da der, uyumasa da. canım seninki gece az uyumuş o yüzden gündüze dönmüş. değişir sanırım, daha uyku düzenleri oluşmadı.

aynen öyle canım benimuyusa bi dert uyumasa bi dert gündüzleri fazla uyanık değil ben onu kafama takıyorum gece bizde zombi gibiyiz aten

günaydın kızlar bakanlık süt izniyle ilgili düzenleme yapıyor ben eylülde doğum yaptım.bu düzenleme yeni doğum yapmışlarıda kapsıyor.bakanlığın dilek şikayet hattına mail attım sizde bi mail atarsanız belki bizide dikkate alırla.bimmer.gov.tr

bu hap iyiymiş gerçekten yaa dr un mu önerdi bunu ?

tam adı ne ilacın ?

canım ilacın adı Cerazette, tek hormon içerdiği için emzirirken kullanabiliyoruz, kadın doğum doktorum önermişti, 3 aylık iğnelerin yan etkileri çok fazla ama bu hap öyle değil, Türkiyeye gelmesi iyi olmuş, yurt dışında yıllardır kullanılıyor

kızlar niveayı benim doktorum kesnlkle tavsiye etmiyor aksine pişik bile yapar demişti..en güzeli popolin hiç kızartmadı..hakiki zeytinyağıda çok iyi geliyo

ay bende nivea kullanyorum kızarıklık gecmedi aksi gibi bugun popo kenarı tamamen kıpkırmızıdr götürdüm önemsemedi bende a.s.m deki doktorumn izinden gelmesini bekliyorum

bebeklerim; merhaba canımm... benimde sütüm bol değil malesef..
tahin helvası ve üzerine rezene çayı içiyorum farkediyor biraz
burdan bi arkadas önermişti onu da

canım bende alıcam işe başlıycağım için , araştırıyorum ne alsam diye.sen ne kadara nerden aldın acaba.

philips aventi senin için resimledim canım, elimde tuttuğum pil takılan kısmı...elektrikle de çalışıyor.
pompası da gördüğün gibi çok rahat... fiyatı 299 TL ama su an indirimde kaçırma derim

ahhhhh o gülüş yok mu beni benden alıooooo
aynen öyle bebeğimizle herşey daha güzel oluo, mutluluk ikiye katlandı

derya merhaba..
benim bebegimde bi ara cok fena pişik olmuştu
o gün bu gün kesinlikle ıslak mendille silmiyoruz, pamuklarla siliyoruz, bez olarak prima kullanıyoruz
ve o pişik gecene kadar bepanthen plus ile trosyd bir arada kullandık 2 gün geçti hemen..

sıkma canını tatlım tüm erkekler aynı :)

Betüşşşşşşşşşşş nerelerdesin aşkımmm

kocaman maşallah diyorum
benimki de hiç uyumuo tam tersi :)

cnm sana fenalık geldı benden yıne soru sorucam ama
hıc adet görmemış emzıren bı anne yanı ben nasıl kullanmaya başlıcam bıde hıc ara verılmıyomuş
bu surede adet olunmuyomu hıc
bu arada kardeşinede maşalla cnm ınşalla bızlern evlatlarınada nasıp olur böyle guzel okullar kazanmak

Son düzenleme:

est ne demek sorarak öğreniyoruz hep, sen herhangibir zamanda başlayabilirsin ama ilk 7 gün boyunca koruyuculuğu az olduğu için ek bariyer yöntemi uygulayın diyor içinde, evet hiç ara verilmiyor, kutu bitince hemen diğer kutuya başlıyorsun, bir kutuda 28 hap mevcut, normal doğum kontrollerde 21 hap oluyordu 7 gün ara veriyordun bunda böyle birşey yok sürekli içicez, kanama durumuna gelince içinde adet görülebiliyor da diyor görülmeyebilir de, yani ben de daha önce kullanmadım, bugun baslıcam inşallah, klasik dogum kontrol haplarından kullanmıştım onda her ay kutuyu bitirdikten sonra adet görüyorsun

gel bir de sen kardeşime sor, sürekli ders çalışmaktan bıkmış durumda, yeğeni için doktor yapmam ben onu diyor :))

cnm benım cok teşekkur ederım
sımdı bunca soru ıcın dr umu arasam hastasına haksızlık olucak sor sor bıtıremem
gıtmeye kalksam uzenırım hap ıcın
valla aydınlattın benı
bende yarenden sonra 4.5 yıl hap ıle korundum onun rahatıa erınce dıger yöntemler cok zor geldı
artık korkudan kardeş kerdeş yatıcaz yanı
ben ıyısı yarın hemen aldırayımmm eşime

cnm kardeşinde sımdı cok zorluk cekıcek ama ılerıde cok guzel yerlere gelıcek
bölumu bellımı cnm benım dr umun tavsıyeseı bayan dr cıldıye bölumunu secmeleıymış
kadın doğumu cok sevıyomuş ama gece yada gunu herhengı saatınde gelındıgı ıcın aile butunlugu saglanamıyomuş
evladın senı yaynında olmadıgın ııcın sucluyo dıyo onada hak verdım

ay bende nivea kullanyorum kızarıklık gecmedi aksi gibi bugun popo kenarı tamamen kıpkırmızıdr götürdüm önemsemedi bende a.s.m deki doktorumn izinden gelmesini bekliyorum

canım hametan kullansana. çok iyi geliyo. eğer bayağı kızarmışsa travazol ve hametan sür anında düzelir. her altını değiştirmede ben hametanı sürüyorum.

yeni yılın bebişlerimize de bizlere de mutluluk huzur sağlık getirmesi umuduyla
İYİ SENELER ANNİŞLER

evet canım bizde yanımıza alıyoruz ana kucağındaki oyuncaklarına tepki veriyor.sanki konuşuyormuş gibi sesler çıkarmaya başladı gülmeleride arttı. auvv filan yapıyor, çok güzel bir duygu bakmaya ,koklamaya doyamıyorum.hergün ayrı güzel oluyorlar.

canım benm oğlumunda iç tarafı sürekli kızarık bende hametan ve zeytinyağı sürüyorum.ve her açtığımda ısıtıcıyı açıp havalandırıyorum en keyifli anları altı açıldığında çok mutlu oluyor.

tatlım özellıkle sız calışan arkadaşlarım ıcın dınledım sızlerıde kapsıcakmış doğum yapacak ve doğum yapmış anneler ıcın dedı sılzerıde kapsıyo
ay hadi inşallah tatlım çok sağol.bunu duyduğuma çok sevindim.

Şu yasayı ucundan kaçırırsak çok üzülürüm yaa (((
aynen (

Banada ablam soyledi haberlerde duymus 170 sgk musteri hizmetleri hatti var hemen aradim suan icin onaylanmis birsey yok dediler. 2013 yili icin gorusulecekmis o yasa.
canım görüşüldü demiyor ama kararlaştırıldı diyor dikkat ettysen.2013 e gidik zaten hemen çıkaracaklarmış diye duydum bakalım.

canım çok teşekkür ederim. araştırdımda avent masaj yaptığı için en iyisi diyorlar.seninki ikilimi teklimi.

teşekkürler, ben mail attım umarım hepimiz için bir an evvel yasa düzenlenir.

Benim koca yine yok, yılbaşı akşamında bile annesine gitti artık canım burnumda, ayrılmamız an meselesi ( tek endişem bu stresle sütümün kesilmesi, kızıma görevimi yapamamak, çok kötüyüm çook (((

sıkma canını arkadaşım.bide bardağın dolu tarafına bakmayı dene.sen yanlız değilsin yanında kızın var.kızınla olmanın tadını çıkar.tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı.biz şu sıralar biraz fazla stresliyiz.taze anne olmak biraz sinirli ve hassas yaptı bizi.boşver at arkana gitsin.

canım çok teşekkür ederim. araştırdımda avent masaj yaptığı için en iyisi diyorlar.seninki ikilimi teklimi.[/QUOTE]

cnm ameda lacteline de bir bak istersen.ben onu kullanıyorum oldukça memnunum.iki göğsüde 15 dkda sağıyorum.tekli olunca min.45 dk kalkamıyorum başından.sütü çok olanların daha kısa sürebilir.tekli kullanmak istersende kullanabiliyosun.makine biberonun ucunda olmadığı için daha hafif oluyor.pillede çalışıyo aynı zamanda.

canım çok teşekkür ederim. araştırdımda avent masaj yaptığı için en iyisi diyorlar.seninki ikilimi teklimi.

cnm ameda lacteline de bir bak istersen.ben onu kullanıyorum oldukça memnunum.iki göğsüde 15 dkda sağıyorum.tekli olunca min.45 dk kalkamıyorum başından.sütü çok olanların daha kısa sürebilir.tekli kullanmak istersende kullanabiliyosun.makine biberonun ucunda olmadığı için daha hafif oluyor.pillede çalışıyo aynı zamanda.[/QUOTE]birde ona bakayım canım ben hiç sütümü sağıp ta bakmadım , oğlum kaç ml içiyor bilmiyorum maşallah sütüm iyi yetiyor ama dediğim gibi ne kadar içiyor bilmiyorum.
sen nasıl sağıyorsun emiyormu bebeğin.emdikten sonramı sağıyorsun. burda bir çok arkadaş hem emziriyor hem sağıyorlar nasıl yapıyorlar merak ettim.

canım hiç stres yapma sütünü düşün bende lohusalık stresinden eşimle tartışıp ağlardım sonra düşündüm onun için çocuğumun rızkından etmemeliyim artık takmıyorum ne yaparsa yapsın . bebeğim önceliğim oldu. benimkide bazen kafamı bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…