-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.501
kızlar biliyorum bu konuda kaşınıyorum ama sormam lazım
bzim poyraz sabah 8 de bi kalkıyor.10 a kadar ayakta sonra uyuyor 2 3 saat arayla uyuyor dün gece 10 da uyanıp 02:30 03:00 gibi uyudu.sonra da 5 de uyandı 7 de uyudu sanki bana çok gibi geliyor gündüz uyanık kalma süresi az ...gibi geliyor bana ben mi dert ediyorum yoksa normal mi e bugün 40 da çıktı babanneye gittik hep uyudu orda
ah biz anneler. bebişler uyusa da der, uyumasa da. canım seninki gece az uyumuş o yüzden gündüze dönmüş. değişir sanırım, daha uyku düzenleri oluşmadı.
bu hap iyiymiş gerçekten yaa dr un mu önerdi bunu ?
tam adı ne ilacın ?
kızlar niveayı benim doktorum kesnlkle tavsiye etmiyor aksine pişik bile yapar demişti..en güzeli popolin hiç kızartmadı..hakiki zeytinyağıda çok iyi geliyo
kızlar benım oglum cok sık emıyor yemek bıle yemege fırsat bırakmıyor bana bazen dogal olarakta guzel beslenemeyncede sut ıyı olmuyor ama ben her fırsatta yanıma tahın helvası alıyorum yıyorum bırde uzerıne kayısı suyu ıcın ben etkısını goruyrm bır yakınım soylemıstı bu arada humana stıl rezene ıcıyrm bazende ıhlamur vakıt bulursam ıcıyrm bnce deneyn bnmde sag gogsum sola gore az uretyr 2kere solu veryrm 1kere sagı ynede az gelıyr amaolsun ynde yetyor arada gunde 2kere mama veryrdum sımdı onuda almıyor
canım bende alıcam işe başlıycağım için , araştırıyorum ne alsam diye.sen ne kadara nerden aldın acaba.
kızlar gunler gectıkce bebek tepkı verdıkce herşey daha guzel oluyo
arasım artık bıze karşı cok tepkılı konuştukca bıze guluyo ay o anda ıcım erıyo
ana kucagına koydugumuzda kendı kendıne bakınıyo oyalıyo konuşuyo
artık kahvaltı yemek yerken uyanıksa eger onuda yanımıza alıyoruz bakınıp duruyo
degışık farklı odalarda bakınıp duruyo bıde bugun tv yıde farkettık teyzelerı
bebışlerınız zamanla cevredekı olayları farkettıkce daha duzene gırcek kızlar
kızlar bu arada bizim poyrazın poposu yani biraz iç tarafı sürekli kızarık.nivea pişik kremi kullanıyorum ama fayda etmedi ne öneririsiniz her altını açtığımda demek o yüzden esip gürlüyo çocukum :44:
sıkma canını tatlım tüm erkekler aynı :)
kızlar biliyorum bu konuda kaşınıyorum ama sormam lazım
bzim poyraz sabah 8 de bi kalkıyor.10 a kadar ayakta sonra uyuyor 2 3 saat arayla uyuyor dün gece 10 da uyanıp 02:30 03:00 gibi uyudu.sonra da 5 de uyandı 7 de uyudu sanki bana çok gibi geliyor gündüz uyanık kalma süresi az ...gibi geliyor bana ben mi dert ediyorum yoksa normal mi e bugün 40 da çıktı babanneye gittik hep uyudu orda
canım ilacın adı Cerazette, tek hormon içerdiği için emzirirken kullanabiliyoruz, kadın doğum doktorum önermişti, 3 aylık iğnelerin yan etkileri çok fazla ama bu hap öyle değil, Türkiyeye gelmesi iyi olmuş, yurt dışında yıllardır kullanılıyor
cnm sana fenalık geldı benden yıne soru sorucam ama
hıc adet görmemış emzıren bı anne yanı ben nasıl kullanmaya başlıcam bıde hıc ara verılmıyomuş
bu surede adet olunmuyomu hıc
bu arada kardeşinede maşalla cnm ınşalla bızlern evlatlarınada nasıp olur böyle guzel okullar kazanmak
est ne demek sorarak öğreniyoruz hep, sen herhangibir zamanda başlayabilirsin ama ilk 7 gün boyunca koruyuculuğu az olduğu için ek bariyer yöntemi uygulayın diyor içinde, evet hiç ara verilmiyor, kutu bitince hemen diğer kutuya başlıyorsun, bir kutuda 28 hap mevcut, normal doğum kontrollerde 21 hap oluyordu 7 gün ara veriyordun bunda böyle birşey yok sürekli içicez, kanama durumuna gelince içinde adet görülebiliyor da diyor görülmeyebilir de, yani ben de daha önce kullanmadım, bugun baslıcam inşallah, klasik dogum kontrol haplarından kullanmıştım onda her ay kutuyu bitirdikten sonra adet görüyorsun
gel bir de sen kardeşime sor, sürekli ders çalışmaktan bıkmış durumda, yeğeni için doktor yapmam ben onu diyor :))
ay bende nivea kullanyorum kızarıklık gecmedi aksi gibi bugun popo kenarı tamamen kıpkırmızıdr götürdüm önemsemedi bende a.s.m deki doktorumn izinden gelmesini bekliyorum
evet canım bizde yanımıza alıyoruz ana kucağındaki oyuncaklarına tepki veriyor.sanki konuşuyormuş gibi sesler çıkarmaya başladı gülmeleride arttı. auvv filan yapıyor, çok güzel bir duygu bakmaya ,koklamaya doyamıyorum.hergün ayrı güzel oluyorlar.kızlar gunler gectıkce bebek tepkı verdıkce herşey daha guzel oluyo
arasım artık bıze karşı cok tepkılı konuştukca bıze guluyo ay o anda ıcım erıyo
ana kucagına koydugumuzda kendı kendıne bakınıyo oyalıyo konuşuyo
artık kahvaltı yemek yerken uyanıksa eger onuda yanımıza alıyoruz bakınıp duruyo
degışık farklı odalarda bakınıp duruyo bıde bugun tv yıde farkettık teyzelerı
bebışlerınız zamanla cevredekı olayları farkettıkce daha duzene gırcek kızlar
canım benm oğlumunda iç tarafı sürekli kızarık bende hametan ve zeytinyağı sürüyorum.ve her açtığımda ısıtıcıyı açıp havalandırıyorum en keyifli anları altı açıldığında çok mutlu oluyor.kızlar bu arada bizim poyrazın poposu yani biraz iç tarafı sürekli kızarık.nivea pişik kremi kullanıyorum ama fayda etmedi ne öneririsiniz her altını açtığımda demek o yüzden esip gürlüyo çocukum :44:
tatlım özellıkle sız calışan arkadaşlarım ıcın dınledım sızlerıde kapsıcakmış doğum yapacak ve doğum yapmış anneler ıcın dedı sılzerıde kapsıyo
aynenŞu yasayı ucundan kaçırırsak çok üzülürüm yaa(((
canım görüşüldü demiyor ama kararlaştırıldı diyor dikkat ettysen.2013 e gidik zaten hemen çıkaracaklarmış diye duydum bakalım.Banada ablam soyledi haberlerde duymus 170 sgk musteri hizmetleri hatti var hemen aradim suan icin onaylanmis birsey yok dediler. 2013 yili icin gorusulecekmis o yasa.
philips aventi senin için resimledim canım, elimde tuttuğum pil takılan kısmı...elektrikle de çalışıyor.
pompası da gördüğün gibi çok rahat... fiyatı 299 TL ama su an indirimde kaçırma derim
Eki Görüntüle 592430
teşekkürler, ben mail attım umarım hepimiz için bir an evvel yasa düzenlenir.günaydın kızlar bakanlık süt izniyle ilgili düzenleme yapıyor ben eylülde doğum yaptım.bu düzenleme yeni doğum yapmışlarıda kapsıyor.bakanlığın dilek şikayet hattına mail attım sizde bi mail atarsanız belki bizide dikkate alırla.bimmer.gov.tr
Benim koca yine yok, yılbaşı akşamında bile annesine gittiartık canım burnumda, ayrılmamız an meselesi ( tek endişem bu stresle sütümün kesilmesi, kızıma görevimi yapamamak, çok kötüyüm çook (((
Benim koca yine yok, yılbaşı akşamında bile annesine gittiartık canım burnumda, ayrılmamız an meselesi ( tek endişem bu stresle sütümün kesilmesi, kızıma görevimi yapamamak, çok kötüyüm çook (((
canım çok teşekkür ederim. araştırdımda avent masaj yaptığı için en iyisi diyorlar.seninki ikilimi teklimi.
canım hiç stres yapma sütünü düşün bende lohusalık stresinden eşimle tartışıp ağlardım sonra düşündüm onun için çocuğumun rızkından etmemeliyim artık takmıyorum ne yaparsa yapsın . bebeğim önceliğim oldu. benimkide bazen kafamı bozuyorBenim koca yine yok, yılbaşı akşamında bile annesine gittiartık canım burnumda, ayrılmamız an meselesi ( tek endişem bu stresle sütümün kesilmesi, kızıma görevimi yapamamak, çok kötüyüm çook (((