- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.461
bizim poyraz da daha 1 aylık ama bazen tepkisel sesler veriyor,uçuyorum uçuyorrr
evettttt cnm
duşun gun gectıkce gıtgıde cogalıyo hergecen gun yenı bı tepkı alıyosun dunyanın en guzel duygusu gun gun buyumesı
bugunlerın kıymetını bılmek lazım bıdaha gelmıyo gerı bu gunler
bol bol depolamalı o mıs kokudann
koklaya koklaya bi hal oldum zatenben arasımı koklar öperdim sürekli ilk ya
Allahımmmm yarın 40'ımız çıkıyooooorr şimdi farkettimçok şükür 40 günü de gördük.
kızlar gunler gectıkce bebek tepkı verdıkce herşey daha guzel oluyo
arasım artık bıze karşı cok tepkılı konuştukca bıze guluyo ay o anda ıcım erıyo
ana kucagına koydugumuzda kendı kendıne bakınıyo oyalıyo konuşuyo
artık kahvaltı yemek yerken uyanıksa eger onuda yanımıza alıyoruz bakınıp duruyo
degışık farklı odalarda bakınıp duruyo bıde bugun tv yıde farkettık teyzelerı
bebışlerınız zamanla cevredekı olayları farkettıkce daha duzene gırcek kızlar
aras dıyıncede ıçım hoş oldu
cnm bız yarede koklayamdk yavrum çok kusardı ne kadar sılsekte ya o keskın koku yada johnson kolonya kokardı
demek 40 çıktı eyvah dıyorum
Ne guzel Rabbim bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin canim su halimizdeyken sanki cok uzun bir zaman varmış gibi geliyor ama o günlerimiz geldiginde de ne çabuk gecti zaman diyeceğiz.
yarın çıkıyor hayırlısıylazaten huylu iyicene edepsizleşecek ilk ziyaretini de 1,5 senedir görüşmediğimiz kayınvalidemlerde yapıyoruz bence de EYVAH
aaaa nasıl aralar duzeldımı yoksa
yok güselim daha doğrusu bilmiyorum
niye bozulduk onu da anlamamıştım zaten yarın gidelim dedi eşim emir demiri kesti gidecez
Ne guzel Rabbim bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin canim su halimizdeyken sanki cok uzun bir zaman varmış gibi geliyor ama o günlerimiz geldiginde de ne çabuk gecti zaman diyeceğiz.
kızlar bu arada bizim poyrazın poposu yani biraz iç tarafı sürekli kızarık.nivea pişik kremi kullanıyorum ama fayda etmedi ne öneririsiniz her altını açtığımda demek o yüzden esip gürlüyo çocukum :44:
kızlar bu arada bizim poyrazın poposu yani biraz iç tarafı sürekli kızarık.nivea pişik kremi kullanıyorum ama fayda etmedi ne öneririsiniz her altını açtığımda demek o yüzden esip gürlüyo çocukum :44:
cnmmm bana cvp yazmadınn hapla ılgılı arastırmalarını tavsıyelerı
Kızlar bizim doktorumuz çok fazla gazı olmadığı halde kızıma metsil verdi yani o bitkisel değil neticede bildiğin ilaç he gaz sorunmuz çok olsa kullanırım tabii ben ise şöyle yapıyorum 6 saatte bir sab bir nurse harveys veriyorum yani saat 6 da sab verdiysem 12 de nurse 6sa yine sab gibi. Ama acaba ikisini birarada kullanmamın bi sakıncası varmı bilemedim doktor vermediği için onları sormaya tırsıyorumdasize sorayım dedim
ben her altını açtığımda saf zeytinyağı sürüyorum
bende chicco nunkini kullanmıştım ilk başlarda ama engellemedi o.. en iyi sonucu zeytinyağından aldım..
bi de prima kullanıyordum doktor pişiği görünce bezini değiştirebilirsin bi de öyle dene dedi huggies aldım oda etkiledi
Benim kızımunda tam makat kısmı kırmızı hep düzelmiyo bende bübchen kullanıyorum şimdi sen öyle diyince şüpheye düştüm değiştirmelimiyim bende acaba, yaramadı demek bumu oluyomuş
Benim kızımunda tam makat kısmı kırmızı hep düzelmiyo bende bübchen kullanıyorum şimdi sen öyle diyince şüpheye düştüm değiştirmelimiyim bende acaba, yaramadı demek bumu oluyomuş
benmkide öle ıgılıyo bakınıyo babasınn sesi duyunca susyor emerken de dikkatlı dikkatlı beni inceliyo bende tanısalım kızım ben senn annen diyorumbizim poyraz da daha 1 aylık ama bazen tepkisel sesler veriyor,uçuyorum uçuyorrr
bizim kırkımız cıkmaya 7gün var nie man diyonz kızlar korktum heaaaras dıyıncede ıçım hoş oldu
cnm bız yarede koklayamdk yavrum çok kusardı ne kadar sılsekte ya o keskın koku yada johnson kolonya kokardı
demek 40 çıktı eyvah dıyorum