erca maşallah çok güzel çıkmışlar, tavırları nasıl, sürekli gözetimin altındadır herhalde, benim kedim hareket ettiğinde biraz heyecanlanıyor, iki kere de çizik yedi yavrum, şimdi daha dikkatliyim sallanan beşiğinin üzeri kapalı sürekli, zaten gazlı bir bebek olduğu için annemdeyim pek sıkıntı olmuyor
bu arada sorunlar hep aynı, bu bebekler neden uyumuyor, applepay aynı benim gibisin canım, 1 saat uyudu mu şükrediyon sen de, bizim favorilerimiz kucakta zıplama, battaniye ile sallama ve saç kurutma makinası sesi :))
43 günlük oldu bebeğim, dikiş acılarımı hissetmiyorum artık, ayrıca şekil olarak da düzgünleşti :)) ayy ne kabus günlerdi yaa dikiş acıları Sea canım az daha sabret geçicek
aralık 17 de 4240 gelmişti kilosu bez+ bacaksız badi ile 4100 dedi hemşire yani doğumdan bu yana 1200 almış bir ayda 2900 doğmuştu, ocak 17 de 2 aylık aşılar için gidicez kaç gelir bilemiyorum, ben çocuk doktoruna götürmüyorum hiç, Allah da muhtaç etmesin gerek görmüyorum da, bir sıkıntımız yok, sağlık ocağı zaten gerekli takipleri ve ilgiyi gösteriyor
gerdeğe de giremedik daha
nedense heyecan olduk karı koca, eşim korkuyor biraz daha bekleyelim diyor, korunma için hapa gelince emzirdiğimiz için sadece minipil denilen Carezette markalı bir hap kullanabiliyoruz, türkiye pazarında yeni, ben aldım ama daha kullanmadım, 1 ocakta başlıcam her ne kadar eşim istemese de kararlıyım kullanıcam, riske atamam 2013 kasım annesi olmaya niyetim yok