2012 kasım bebekleri büyüyor..

bizim poyraz da daha 1 aylık ama bazen tepkisel sesler veriyor,uçuyorum uçuyorrr:KK52:

evettttt cnm
duşun gun gectıkce gıtgıde cogalıyo hergecen gun yenı bı tepkı alıyosun dunyanın en guzel duygusu gun gun buyumesı
bugunlerın kıymetını bılmek lazım bıdaha gelmıyo gerı bu gunler
bol bol depolamalı o mıs kokudann

evettttt cnm
duşun gun gectıkce gıtgıde cogalıyo hergecen gun yenı bı tepkı alıyosun dunyanın en guzel duygusu gun gun buyumesı
bugunlerın kıymetını bılmek lazım bıdaha gelmıyo gerı bu gunler
bol bol depolamalı o mıs kokudann

koklaya koklaya bi hal oldum zaten :KK1: ben arasımı koklar öperdim sürekli ilk ya:KK9:
Allahımmmm yarın 40'ımız çıkıyooooorr şimdi farkettim
:KK1:çok şükür 40 günü de gördük.

koklaya koklaya bi hal oldum zaten :KK1: ben arasımı koklar öperdim sürekli ilk ya:KK9:
Allahımmmm yarın 40'ımız çıkıyooooorr şimdi farkettim
:KK1:çok şükür 40 günü de gördük.

aras dıyıncede ıçım hoş oldu
cnm bız yarede koklayamdk yavrum çok kusardı ne kadar sılsekte ya o keskın koku yada johnson kolonya kokardı

demek 40 çıktı eyvah dıyorum

kızlar gunler gectıkce bebek tepkı verdıkce herşey daha guzel oluyo
arasım artık bıze karşı cok tepkılı konuştukca bıze guluyo ay o anda ıcım erıyo
ana kucagına koydugumuzda kendı kendıne bakınıyo oyalıyo konuşuyo
artık kahvaltı yemek yerken uyanıksa eger onuda yanımıza alıyoruz bakınıp duruyo
degışık farklı odalarda bakınıp duruyo bıde bugun tv yıde farkettık teyzelerı
bebışlerınız zamanla cevredekı olayları farkettıkce daha duzene gırcek kızlar

Ne guzel Rabbim bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin canim su halimizdeyken sanki cok uzun bir zaman varmış gibi geliyor ama o günlerimiz geldiginde de ne çabuk gecti zaman diyeceğiz.

cnm bız yarede koklayamdk yavrum çok kusardı ne kadar sılsekte ya o keskın koku yada johnson kolonya kokardı

yarın çıkıyor hayırlısıyla
:KK1: zaten huylu iyicene edepsizleşecek :KK1: ilk ziyaretini de 1,5 senedir görüşmediğimiz kayınvalidemlerde yapıyoruz :KK47::KK53: bence de EYVAH

Ne guzel Rabbim bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin canim su halimizdeyken sanki cok uzun bir zaman varmış gibi geliyor ama o günlerimiz geldiginde de ne çabuk gecti zaman diyeceğiz.

öyle bir geçer zaman kiiii canım :KK14: ​rahat sağlık ve huzurla geçsin inşallah

kızlar bu arada bizim poyrazın poposu yani biraz iç tarafı sürekli kızarık.nivea pişik kremi kullanıyorum ama fayda etmedi ne öneririsiniz her altını açtığımda demek o yüzden esip gürlüyo çocukum :44:

kızlar bu arada bizim poyrazın poposu yani biraz iç tarafı sürekli kızarık.nivea pişik kremi kullanıyorum ama fayda etmedi ne öneririsiniz her altını açtığımda demek o yüzden esip gürlüyo çocukum :44:

Benim kızımunda tam makat kısmı kırmızı hep düzelmiyo bende bübchen kullanıyorum şimdi sen öyle diyince şüpheye düştüm değiştirmelimiyim bende acaba, yaramadı demek bumu oluyomuş

Kızlar bizim doktorumuz çok fazla gazı olmadığı halde kızıma metsil verdi yani o bitkisel değil neticede bildiğin ilaç he gaz sorunmuz çok olsa kullanırım tabii ben ise şöyle yapıyorum 6 saatte bir sab bir nurse harveys veriyorum yani saat 6 da sab verdiysem 12 de nurse 6sa yine sab gibi. Ama acaba ikisini birarada kullanmamın bi sakıncası varmı bilemedim doktor vermediği için onları sormaya tırsıyorumda :KK66: size sorayım dedim

ben her altını açtığımda saf zeytinyağı sürüyorum
bende chicco nunkini kullanmıştım ilk başlarda ama engellemedi o.. en iyi sonucu zeytinyağından aldım..
bi de prima kullanıyordum doktor pişiği görünce bezini değiştirebilirsin bi de öyle dene dedi huggies aldım oda etkiledi

cnmmm bana cvp yazmadınn hapla ılgılı arastırmalarını tavsıyelerı

canım ben hapı aldım bak prospektüsünü okudum, diğer mini haplara göre yüksek kontraseptif etkinlik sağlar diyor, yani normal kombine doğum kontrol hapları gibi yüksek koruyuculuğu varmış, ayrıca kardeşime de sordum o da önerdi ve koruyuculuğu iyi dedi (kardeşim tıp 5 de),
ek korunmaya gerek yok, hapa başlama da adetin ilk günü başlarsak korunmaya gerek yok, ama 2-7. günleri arasında başlarsak ilk 7 gün korunun diyor, tıpkı normal doğum kontrol hapları gibi, bence hapı al evde dursun adetin geldiğin gün başlarsın hemen :)

Kızlar bizim doktorumuz çok fazla gazı olmadığı halde kızıma metsil verdi yani o bitkisel değil neticede bildiğin ilaç he gaz sorunmuz çok olsa kullanırım tabii ben ise şöyle yapıyorum 6 saatte bir sab bir nurse harveys veriyorum yani saat 6 da sab verdiysem 12 de nurse 6sa yine sab gibi. Ama acaba ikisini birarada kullanmamın bi sakıncası varmı bilemedim doktor vermediği için onları sormaya tırsıyorumda :KK66: size sorayım dedim

​metsil iyidir canım içeriği de sab gibidir güvenle kullanabilirsin.ama abartmadan

ben her altını açtığımda saf zeytinyağı sürüyorum
bende chicco nunkini kullanmıştım ilk başlarda ama engellemedi o.. en iyi sonucu zeytinyağından aldım..
bi de prima kullanıyordum doktor pişiği görünce bezini değiştirebilirsin bi de öyle dene dedi huggies aldım oda etkiledi

bezden olsa diğer tarafları da pişik olur molfix kullanıyorum ben 3.ünde de onu kullandım memnundum ama sanki bozmuş molfix kendini.
şimdi bez ne kullanıyorsun ?

Benim kızımunda tam makat kısmı kırmızı hep düzelmiyo bende bübchen kullanıyorum şimdi sen öyle diyince şüpheye düştüm değiştirmelimiyim bende acaba, yaramadı demek bumu oluyomuş

ben başka bir sorun olabileceğini düşünmüyorum da canım o yüzden didim
:nazar:bübchen iyidir ama demekk ki bebişinde işe yaramadı mesela nivea da bizimkinde yaramadı değişiyor işte popişler :KK9:

kızlar aynı sorun benm kızımda da var kızımnda makat kısmanda bez deiştirdik gene fayda etmedi önce bepanten kullandım şimdi nivea kullanyorm çocuk dr gösredim önemsemedi ve burda çocuk cerrahi dr var demezmi eşim fitil oldu:KK47::KK47:su pamukla sildim 1hafta gene bişi yok baktm cocuk hasta olcak canbebenn soft temzlık mendilini aldım onu kullanyorum

bizim poyraz da daha 1 aylık ama bazen tepkisel sesler veriyor,uçuyorum uçuyorrr:KK52:
benmkide öle ıgılıyo bakınıyo babasınn sesi duyunca susyor emerken de dikkatlı dikkatlı beni inceliyo bende tanısalım kızım ben senn annen diyorum:KK1::KK1:

bizim kırkımız cıkmaya 7gün var nie man diyonz kızlar korktum heaa

X