- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.141
Kızlar benim kız emziğe çok fena alıştı yaa bu iyimi kötümü karar veremiyorum uyurken emzik olmadan uyumuyo memeyi itip emzik için ağlıyo resmen, sizce bu durum iyimi kötümü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim kız emziğe çok fena alıştı yaa bu iyimi kötümü karar veremiyorum uyurken emzik olmadan uyumuyo memeyi itip emzik için ağlıyo resmen, sizce bu durum iyimi kötümü
Bide acaba sigara içen insanlara karşı tavrınız nedir acaba, bebeği kucaklamaları, öpmeleri falan konusunda ben çok fena çıkmazdayımda
kızın ne kadarlık canım?
ya memeyi tamamen terk ederse emzik için tabiki bu bir sorun ama ben ''Diş yapısı bozulur bilmem ne olur'' diyenlere de katılmıyorum,
ilk 2 3 ay belki de daha fazla bebekte emme iç güdüsünün tatmin edilmesi gerekiyor minibüste otobüste pazarda çarşıda bunu ne kadar başarılı yapabilriz ki anne memesiyle
26 günlük canım daha, aslında emzik alalı mememi daha uzun emiyo gibide geliyo çene kasları güçleniyo heralde ama çarşı pazar konusunu hiç düşünmemiştim çok doğru :))
normal doğum yapan arkadaşlar göbek durumunuz nasıl? benim gerilmeden kaynaklanan bi deri sarkıklığı var az bişi. lohusalıkta spor yapmak doğru değil sanıyorum, aramızda yapan var mı? ne zaman başlanabilirmiş ve ne tür egzersizler yapılabilirmiş bilgisi olan var mı?
en fazla4-5 saate uyanıp emmek stiyorsa geceleri gayet normaldir. bu uykuların keyfini çıkar bulamayanlarda var.
bizimki sabah öğlene doğru 3 saat akşam saat 9 dan 12-1 e kadar 3-4 saat uyanık amam çığlık çığlığa.....
Geceleri 4-5 saat uyumaları normal mi gerçekten ? Bilmiyordum. Ben gündüzleri 2 saatte bir emziriyorum, geceleride saatimi 3 saate kuruyorum ama bazen uyanamıyorum bebekte 4-5 saat uyuyor o zaman maaşallah, o ağlayınca uyanıyorum. Üzülüyordum bende uyanamadım aç kaldı diye. Bu arada bebişim 37 günlük oldu bugün, gerçekten normalmi bu arkadaşlar normalse uyandırmayayım o zaman geceleri, keyfime bakayım bari :)
kasım anneleri 2012 de grubun linki var canlar
ben bu gece iyice paronayak oldum Bir bebiş 1.ayını doldurdu bu bebiş bu arada yiyip içip uyur mu sürekli ....:26: yani tamam uykuya ihtiyaç var ama bana fazla gibi geldi ,sizin minnoşlar da böyle mi ? :26:
Geceleri 4-5 saat uyumaları normal mi gerçekten ? Bilmiyordum. Ben gündüzleri 2 saatte bir emziriyorum, geceleride saatimi 3 saate kuruyorum ama bazen uyanamıyorum bebekte 4-5 saat uyuyor o zaman maaşallah, o ağlayınca uyanıyorum. Üzülüyordum bende uyanamadım aç kaldı diye. Bu arada bebişim 37 günlük oldu bugün, gerçekten normalmi bu arkadaşlar normalse uyandırmayayım o zaman geceleri, keyfime bakayım bari :)
bende de göbek var , annem dört aylık hamile gibisin diyor moralim bozuluyor da sporu bırak normal işlere yetişemiyorum ki :s spora başlayayım senin vaktin oluyor sanırım =)
benim bebeğim 50 günlük. 2 saatte bir emmek istiyo.geceleri 3 saat uyusa o bna 2 gün uyutmasa yetiyo. 3 saaat uyumak nadir oluyo keşke hep böyle olssa. gece ve gündüz 2 saati geçmiyo uyuması . zaten uyanması da aç olduğu için. ağlıyo emzriyorum hemen. saatini de hiç aksatmıyo :) gece 1 de emip uyuduysa 3 te uyanıyo :) emzik konusu da keşke benimki alsa. zorluyorum ama almıyo
kızlar bebekleriniz ne kadar sıklıkla emiyor? benimki bazen saatte bir emmek istiyor. normal mi acaba? 32 günlüğüz bu arada