2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar benim kız emziğe çok fena alıştı yaa bu iyimi kötümü karar veremiyorum uyurken emzik olmadan uyumuyo memeyi itip emzik için ağlıyo resmen, sizce bu durum iyimi kötümü :KK43:

Bide acaba sigara içen insanlara karşı tavrınız nedir acaba, bebeği kucaklamaları, öpmeleri falan konusunda ben çok fena çıkmazdayımda :KK43:

Kızlar benim kız emziğe çok fena alıştı yaa bu iyimi kötümü karar veremiyorum uyurken emzik olmadan uyumuyo memeyi itip emzik için ağlıyo resmen, sizce bu durum iyimi kötümü :KK43:

kızın ne kadarlık canım?
ya memeyi tamamen terk ederse emzik için tabiki bu bir sorun ama ben ''Diş yapısı bozulur bilmem ne olur'' diyenlere de katılmıyorum,
ilk 2 3 ay belki de daha fazla bebekte emme iç güdüsünün tatmin edilmesi gerekiyor minibüste otobüste pazarda çarşıda bunu ne kadar başarılı yapabilriz ki anne memesiyle
:KK9:

Bide nacizane bir fikir; ben gaz için nurse harveys kulkanıyorum onda diyoki günde 30 ml geçmeden 6 ölçek tatlı kaşığı ben şöyle yaptım sabahtan 30 ml ölçüyorum bir kaba gün içinde 2 saatte bazen saatte bir çay kaşığı veriyorum az az ama sık sık verince sanki daha rahatladı, isterseniz bir deneyin :KK66:

Bide acaba sigara içen insanlara karşı tavrınız nedir acaba, bebeği kucaklamaları, öpmeleri falan konusunda ben çok fena çıkmazdayımda :KK43:

kibarca ya da anlamıyorlar ise açık bir dille uyarıyorum Yeni doğan bebek öpülmez koklanır...İlla öpecek ise kafasından öpsünler...
çok şükür benim annem koklar, kayınvalidem ise daha haberi bile yok bir torunu olduğundan
:KK52:babamız da sigara içiyor ama gidip ağzını çalkalıyor şükür

kızın ne kadarlık canım?
ya memeyi tamamen terk ederse emzik için tabiki bu bir sorun ama ben ''Diş yapısı bozulur bilmem ne olur'' diyenlere de katılmıyorum,
ilk 2 3 ay belki de daha fazla bebekte emme iç güdüsünün tatmin edilmesi gerekiyor minibüste otobüste pazarda çarşıda bunu ne kadar başarılı yapabilriz ki anne memesiyle

26 günlük canım daha, aslında emzik alalı mememi daha uzun emiyo gibide geliyo çene kasları güçleniyo heralde ama çarşı pazar konusunu hiç düşünmemiştim çok doğru :))

26 günlük canım daha, aslında emzik alalı mememi daha uzun emiyo gibide geliyo çene kasları güçleniyo heralde ama çarşı pazar konusunu hiç düşünmemiştim çok doğru :))

özellikle uyurken ya da ne bileyim dışarı çıktın diyelim dr.a mesela o zamanlar yanında bulunsun ver,evde iken vermemeye dikkat et canım.:KK52:Emzik kontrolü bizde

kızlar bebekleriniz ne kadar sıklıkla emiyor? benimki bazen saatte bir emmek istiyor. normal mi acaba? 32 günlüğüz bu arada

normal doğum yapan arkadaşlar göbek durumunuz nasıl? benim gerilmeden kaynaklanan bi deri sarkıklığı var az bişi. lohusalıkta spor yapmak doğru değil sanıyorum, aramızda yapan var mı? ne zaman başlanabilirmiş ve ne tür egzersizler yapılabilirmiş bilgisi olan var mı?

bende de göbek var , annem dört aylık hamile gibisin diyor moralim bozuluyor da sporu bırak normal işlere yetişemiyorum ki :s spora başlayayım senin vaktin oluyor sanırım =)

en fazla4-5 saate uyanıp emmek stiyorsa geceleri gayet normaldir. bu uykuların keyfini çıkar bulamayanlarda var.

bizimki sabah öğlene doğru 3 saat akşam saat 9 dan 12-1 e kadar 3-4 saat uyanık amam çığlık çığlığa.....

Geceleri 4-5 saat uyumaları normal mi gerçekten ? Bilmiyordum. Ben gündüzleri 2 saatte bir emziriyorum, geceleride saatimi 3 saate kuruyorum ama bazen uyanamıyorum bebekte 4-5 saat uyuyor o zaman maaşallah, o ağlayınca uyanıyorum. Üzülüyordum bende uyanamadım aç kaldı diye. Bu arada bebişim 37 günlük oldu bugün, gerçekten normalmi bu arkadaşlar normalse uyandırmayayım o zaman geceleri, keyfime bakayım bari :)

Geceleri 4-5 saat uyumaları normal mi gerçekten ? Bilmiyordum. Ben gündüzleri 2 saatte bir emziriyorum, geceleride saatimi 3 saate kuruyorum ama bazen uyanamıyorum bebekte 4-5 saat uyuyor o zaman maaşallah, o ağlayınca uyanıyorum. Üzülüyordum bende uyanamadım aç kaldı diye. Bu arada bebişim 37 günlük oldu bugün, gerçekten normalmi bu arkadaşlar normalse uyandırmayayım o zaman geceleri, keyfime bakayım bari :)

2. ayında bebişler 6 saate kadar uyuyabilirlermiş ama velakin 3 saati geçirmemek esastır. uyurken emebiliyor mu peki aranmasa bile?

kasım anneleri 2012 de grubun linki var canlar

bende bulamadım şimdi tekrar deneyeyim

ben bu gece iyice paronayak oldum Bir bebiş 1.ayını doldurdu bu bebiş bu arada :KK9: yiyip içip uyur mu sürekli ....:26: yani tamam uykuya ihtiyaç var ama bana fazla gibi geldi ,sizin minnoşlar da böyle mi ? :26:

ben geceleri 3 saatte bir saati kuruyorum ama onun alarmı benim alarmdan önce çalıyor:)

ben emzik veriyorum baya da fazla emiyor valla bide emmeseydi halimi düşünemiyorum feryatı daha çok basardı heralde

ben alarm kuruyodum doktor alarm kurmana gerek yok acıktığı zaman kendi kalksın dedi ama ben dayanamayıp kuruyorum gerçi bebiş benim alarmdan önde gidiyor:)

dün benimki bastı çığlığı evdede tektim omzumda gezdir hoppala yap yok banamısın demedi tek olunca battaniyeylede sallayamadımtam 1 saat hiç susmadan ağladı en son ağlayarak uyuya kaldı en son gittim bugün hamak aldım oh sabahtan beri mis gibi uyuyor o neydi be kollarım kopmuştu aartık :)

canım normalmiş merak etme doktorum gece 12 gibi yatıp sabah 7 de uyandın mesela diyo Allaha elini açıp şükret uyumaya devam et dedi zorla uyandırmana gerek yok dedi

benim bebeğim 50 günlük. 2 saatte bir emmek istiyo.geceleri 3 saat uyusa o bna 2 gün uyutmasa yetiyo. 3 saaat uyumak nadir oluyo keşke hep böyle olssa. gece ve gündüz 2 saati geçmiyo uyuması . zaten uyanması da aç olduğu için. ağlıyo emzriyorum hemen. saatini de hiç aksatmıyo :) gece 1 de emip uyuduysa 3 te uyanıyo :) emzik konusu da keşke benimki alsa. zorluyorum ama almıyo

bende de göbek var , annem dört aylık hamile gibisin diyor moralim bozuluyor da sporu bırak normal işlere yetişemiyorum ki :s spora başlayayım senin vaktin oluyor sanırım =)

yanımda kayınvalidem var yemeklere işlere yardımcı oluyor ben tek bebekle ilgileniyorum hani uyuduğu aralarda mekik falan çekebilirim ne olcak 20-30 mekikten 2 dak alır en fazla.... bu göbek çok sinir bozucu acilen bişiler yapmak gerek 3 aylık hamiş gibiyim :)

Valla kızlar gobek demeyin bana gobek ölçüm 98 feci haldeyim 5 aylık Halim gibi :KK43: ne zaman sezeryanlilar spora başlıyor ki acaba.. Benim de bugun annem gitti tek kaldım
Bakalım ne yapacagım tek basıma

benim bebeğim 50 günlük. 2 saatte bir emmek istiyo.geceleri 3 saat uyusa o bna 2 gün uyutmasa yetiyo. 3 saaat uyumak nadir oluyo keşke hep böyle olssa. gece ve gündüz 2 saati geçmiyo uyuması . zaten uyanması da aç olduğu için. ağlıyo emzriyorum hemen. saatini de hiç aksatmıyo :) gece 1 de emip uyuduysa 3 te uyanıyo :) emzik konusu da keşke benimki alsa. zorluyorum ama almıyo

Benim oğlumda aynı 2 saatten fazla dayanmıyor. 3 saat uyudumu bende uyusam bana 1 gün uyumuşum kadar iyi geliyor :) emzik konusunda bende çok zorlandım almadı ilk başlarda sıkılmadan hergün denedim ağlatmadan tabi, üst damağına değdir emziği diline değil hergün dene en sonunda alıyolar 10 gün uğraştım oldu :)

X