2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım devlet hast.doğum yaptım bugün eşimi arayıp yarın gelin demişler ama benimki anlamamış şimdi gidip orda beklemek var:KK50: ortopediden mi alıcam bilsem hiç uğraşmam yarın sağlık ocağından da bekliyorlar,gitmesem 10 kere ararlar bakanlık sıkıştırıyormuş bunları :KK9: ​koysa ya bi ultrason cihazı da

beni de sağlık ocağından arayıp durdular 2.topuk kanınıda hastanede yaptırdım sonuçları istediler gitmedim gitmeyide düşünmüyorum en son hemşireyle doktor eve geldiler sonuçları almak için :KK1:

beni de sağlık ocağından arayıp durdular 2.topuk kanınıda hastanede yaptırdım sonuçları istediler gitmedim gitmeyide düşünmüyorum en son hemşireyle doktor eve geldiler sonuçları almak için :KK1:

ay evet yaa :KK9: koskoca sağlık baknlğı peşime düştü bi gitmedim diye :KK9: ​ama iyi bişey tabii

çapa , cerrahpaşa , haseki de ücretsiz randevusuz çekiyorlar çocuk bölümünde

canım Marmara eğitim araştırmada doğum yaptım ben orada çektiricem de randevu al demişler eşime muhtemelen çocuk bölümüne gidicez
ya çektirmesek ne oluyor ki ?
:KK28:

canım Marmara eğitim araştırmada doğum yaptım ben orada çektiricem de randevu al demişler eşime muhtemelen çocuk bölümüne gidicez
ya çektirmesek ne oluyor ki ?
:KK28:

ben çektirmeyi düşünmüyorum boşuna radyasyon almasını istemiyorum oğlumun ve şuan istanbulda salgın var hastaneyede gitmek istemiyorum
kendin muayene et , altını almak için açtığında bacaklarını tut çek , dizlerini düzlede çek ama , topukları eşitse birşeyi yoktur inşallah =)

:KK50: ya kıslarrrr....İlk aşımızı olduk doğduğunda 3.860'dı hastaneden çıkarken 3.550 idi anne sütü + gece mama içiyor ama 800 900 gram kadar almış.Dr. fena değil dedi 2 saati kesinlikle geçmemliymiş beslenme için .

bu arada ;
bizim ön fontanelimiz kapanmış tamamen .Hemşire zaten takip ettiklerini kafa gelişimine baktıklarını söyledi ama hadi gel anlat şimdi bana bunu
:KK50:

öfffffff ...Bıngıldağın erken kapanması diye arıyorum nette.çıkan şeyler hiç iç acıcı değil.
birde neden bu kadar endişeleniyorum; Eşimin abisinin oğlu 10 yaşında ve otizmli e bu ön fontanel de duygusal,sosyal gelişimlerin oluştuğu yer
:26:
Allahım yardım etsin inşallah boşa kuruntu yapıyorumdur.Pzt.siye doğum yaptığım hastaneden randevu aldım araştırma hast.sonuçta bi araştırsınlar bakalım bu işin sonunda ameliyata kadar gidenler var .İnşallah bizde böyle bi şey olmaz.
Gelişmleri bildirim ki böyle durumda olan arkadaşlar da önlemini alsın

:KK50: ya kıslarrrr....İlk aşımızı olduk doğduğunda 3.860'dı hastaneden çıkarken 3.550 idi anne sütü + gece mama içiyor ama 800 900 gram kadar almış.Dr. fena değil dedi 2 saati kesinlikle geçmemliymiş beslenme için .

bu arada ;
bizim ön fontanelimiz kapanmış tamamen .Hemşire zaten takip ettiklerini kafa gelişimine baktıklarını söyledi ama hadi gel anlat şimdi bana bunu
:KK50:

öfffffff ...Bıngıldağın erken kapanması diye arıyorum nette.çıkan şeyler hiç iç acıcı değil.
birde neden bu kadar endişeleniyorum; Eşimin abisinin oğlu 10 yaşında ve otizmli e bu ön fontanel de duygusal,sosyal gelişimlerin oluştuğu yer
:26:
Allahım yardım etsin inşallah boşa kuruntu yapıyorumdur.Pzt.siye doğum yaptığım hastaneden randevu aldım araştırma hast.sonuçta bi araştırsınlar bakalım bu işin sonunda ameliyata kadar gidenler var .İnşallah bizde böyle bi şey olmaz.
Gelişmleri bildirim ki böyle durumda olan arkadaşlar da önlemini alsın

canım Allah korusun hepimizin evlatlarını...

inşallah korktuğun düşündüğün şeyler olmaz.
ben ilk ay sürekli 2 saatte bir emzirdim 1600 e yakın aldı. bu ay o kadar sık emmiyor çok da kusuyor. ne kadar alır bilmem.
fontoneli bizimkinin de çok küçük. ama dr. bişiy demedi...

canım Allah korusun hepimizin evlatlarını...

inşallah korktuğun düşündüğün şeyler olmaz.
ben ilk ay sürekli 2 saatte bir emzirdim 1600 e yakın aldı. bu ay o kadar sık emmiyor çok da kusuyor. ne kadar alır bilmem.
fontoneli bizimkinin de çok küçük. ama dr. bişiy demedi...

​bizimki de hastanede kontrol ettiklerinde çok küçük dediler.kafa takibi yapılsın her muayenede dediler.işte yapılıyor da 2-3 dr.da aynısını söyledi kafa ayına göre normal büyüyorsa sıkıntı yok.. İNŞALLAH yoktur ,
her emmeden sonra kakasını yapıyor bunun da kilo alımında etkisi olabileceğini söyledi hemşire bakalım 15 gün sonra gel b,r daha bakalım kilosuna dedi.gerçi bana göre iyi kilos,u sağlıklı olsunlar da varsın topaç olmasınlar.

Son düzenleme:
normal doğum yapan arkadaşlar göbek durumunuz nasıl? benim gerilmeden kaynaklanan bi deri sarkıklığı var az bişi. lohusalıkta spor yapmak doğru değil sanıyorum, aramızda yapan var mı? ne zaman başlanabilirmiş ve ne tür egzersizler yapılabilirmiş bilgisi olan var mı?

normal doğum yapan arkadaşlar göbek durumunuz nasıl? benim gerilmeden kaynaklanan bi deri sarkıklığı var az bişi. lohusalıkta spor yapmak doğru değil sanıyorum, aramızda yapan var mı? ne zaman başlanabilirmiş ve ne tür egzersizler yapılabilirmiş bilgisi olan var mı?

bana dr 6 ay sonra spora başla dedi.
3 tane sezercikle normal tabi göbiş olmasında ne olsun
:KK9:

ben bu gece iyice paronayak oldum Bir bebiş 1.ayını doldurdu bu bebiş bu arada :KK9: yiyip içip uyur mu sürekli ....:26: yani tamam uykuya ihtiyaç var ama bana fazla gibi geldi ,sizin minnoşlar da böyle mi ? :26:

ben bu gece iyice paronayak oldum Bir bebiş 1.ayını doldurdu bu bebiş bu arada :KK9: yiyip içip uyur mu sürekli ....:26: yani tamam uykuya ihtiyaç var ama bana fazla gibi geldi ,sizin minnoşlar da böyle mi ? :26:
en fazla4-5 saate uyanıp emmek stiyorsa geceleri gayet normaldir. bu uykuların keyfini çıkar bulamayanlarda var.

bizimki sabah öğlene doğru 3 saat akşam saat 9 dan 12-1 e kadar 3-4 saat uyanık amam çığlık çığlığa.....

en fazla4-5 saate uyanıp emmek stiyorsa geceleri gayet normaldir. bu uykuların keyfini çıkar bulamayanlarda var.

bizimki sabah öğlene doğru 3 saat akşam saat 9 dan 12-1 e kadar 3-4 saat uyanık amam çığlık çığlığa.....

ha bir de o var uyanıkken de sürekli bi çemkirme mızırdama durumları.:KK1:Kucağa alışmışmış öyle diorlar.Nereye alışacaktı ki 1.aylık bebek merak ediyorum ben de:KK53:

X