2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar oglum uyudu sanırım bende yatyrm hemen bu arada lutfen bır oncekı sayfada yazdıgım bsy vardı ona cvplarınızı beklıyrm ıyı geceler yaren hepınıze ıyı geceler kızlar yaren kızının ısmıydı sanırım ama olsn cnm ne farkeder dımı:KK9::KK9::KK9::KK9:

arkadaslar sezeryanla dogum yaptım bugun 50 gun oldu adetım bıttı ama sarı gıbı yesıl gıbı akıntı gelıyr hala bu adet sayılırmı bırde korunma konusunda esım korunuyr fakat bız nezamn ok denesek olmuyr nasıl anlatsam tam bırlesme oluyr ve hemen ucu delınıyor ıcımde ne varsa ucunu delıyor ve yakıyor herzaman boyle oldu bu ve kullanamadık nedenını anlamıyrm basına boyle bır durum gelen varmı yada bılgısı olan lutfen kusuruma bakmayn braz acık oldu ama kafanm karıstı ıyıce
bende 26 gün önce sezaryenla doğum yaptım doktorum sıkı sıkı tembihledi son kontrolümde 6 hafta (42 gün) süre sonuna kadar akıntıların devam edebilir bu süreden sonra sarı yeşil tarzda bir akıntın olursa hemen gelmelisin dedi enfeksiyon olabilirmiş diğer konuya gelince içinde herhangi bişey kondomu delemez yani tıbben öyle birşey olaması mümkün değil muhtemelen kondom kullamında bir yanlışlık yapıyorsunuz çift kondom kullanın bu belki delinmeyi engelleyebilir

kızlar nasılsınız az önce bi sayfa yazdım hepsi gitti pc hata verdi sinir oldum:18:
zaten zar zor giriyorum :KK43:
neyse özet geçim oğluşum 3 gündür öksürüyor dr bişe yok dedi ama burnu genzide tıkalı
kusmuğu ağzına geliyor ondan olabilirmiş
varmı bu durumda olan?
bide 2.ay sonu 4500 olmuş, ilk ay 600 almıştı
2.ay 1200 almış:nazar:
dr mamaya başlayablirz dedi
gerek varmı sizce aldığı kilosu iyi ama
????

birde unutmadan dr bana metpamid mide bulantısı hapını önerdi, yan etkisi süt yapıyormuş,bebeğe zararı yokmuş,bir sorun doktorunuza istersenz. düşük miligramda başladım ben faydası oldu hemen

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız az önce bi sayfa yazdım hepsi gitti pc hata verdi sinir oldum:18:
neyse özet geçim oğluşum 3 gündür öksürüyor dr bişe yok dedi ama burnu genzide tıkalı
varmı bu durumda olan?
????

birde unutmadan dr bana metpamid mide bulantısı hapını önerdi, yan etkisi süt yapıyormuş,bebeğe zararı yokmuş,bir sorun doktorunuza istersenz. düşük miligramda başladım ben faydası oldu hemen

o nasıl bi ilaçmış öyle yaa
keşke olsa süt artıran bi ilaç gerçekten
dr larda ilginç yani başka bi dr a bunu sölesen tepki gösterir kesin yan etkisi için iaç kullanılır mı diye

selam kızlar 37 gunluk olduk normal dogum yaptım dikişler hala iyileşmedi zaten aynayla bakıncada resmen ağladım mahvetmişler beni kesip biçilmişim resmen ctesi doktor randevumuz var muayene ederken alttan mı bakıyorlar bakma derken kurcalama var mı yani?ben çok korkuyorum.bebeğim hala çok küçük geliyor bana hiç değişmemeiş gibi sizede öylemi geliyor

Kizlar bizim emme sıklığımız gece gündüz 2 -3 saat arası ama emme süresi ortalama 10-12 dk ve tek meme
Normal mı sizce ?

aynen canım bızımkıde öyle..cok nadır erken emmek ısteyınce emzigide tutmayınca daha erken emzırıorum yoksa normalde 2-3 saat tek meme tam ıyı oluyo..cunku daha ıstahlı emiyo kusmasıda daha az oluo..ah canım ataşehır felan dedınde valla ıcım gıttı o tarafta oturuosun galıba bende 3 yıl önce ordaydım ama tasındm malesef cooook ozluorum oraları:KK43:

kızlar benim oğlum ilk doğduğunda hatta hastaneden beri emziği alan çocuk şimdi emzik tutmuyor.
ama sanırım benim hatam oldu çok sık vermedim emziği çok alışmasın diye , şimdide mememe iyice alışınca emziği almak istemiyor çok zorluyorum ama istemiyor.bazen ben çok ısrarla verincede sadece ağzında tutuyor emmiyor.

memeyede çok düşkü nasıl alıştırıcam ? :18:

bazen parmaklarını emiyor , hemen emziği veriyorum ama almıyor

kusma sanırım hepimizin ortak sorunu benim oğluşumda çok kusuyordu doktor reflü dedi ilaç verdi gaviscon fayda etmedi bu hafta ek ilaç daha verdi biraz azaldı kusması genelde gaz çıkartırken kusuyo eğer geçmezse karın ultrasonu idrar tahlili ve kültürü istedi ayrıca benim oğlum öyle 10 dk falan emmiyo hızlı hızlı 5 dk ancak emiyodur sanırım arkasından kovalayan var:)

bende sezeryan oldum kanamam çok az oldu zaten o da 20 günde falan kesildi geçen hafta 40 çıktıktan sonra 2 gün az kanamam oldu adetmiydi anlamadım doktor 40 çıkınca gel demişti haftaya gidince soracağım ama sizlerde de oldumu

cnm arkadaşım ya hekım kurbanı olmadınız cok sukur
bu kadar basıt olmamalı gözden kaçması
ama cnm ınan su anda bu sorun anlaşıldıysa senı tebrık etmek lazım hıc yılmadın yolunda gıtmeyen bışeyler oldugunu farkettın
kolıkten farklı durum oldugunu anladın
kı ben olsam ınanırdım kolık der kolıkla mucadele verırdım cnm
aslında tum annelerı bılgılendırmek amaclı cnm bı topik acsan bebeklerı sureklı aglayanlar ıcın
ben artık cevremde herkese örnek gösterıcem

canım gece net gitti cevap yazamdım..
valla canım bişey bilmesem her söylenene inanırdımda..
yada kolik olsa zaten biliyorum nasıl olduğunu ozamanda kolik diyip zaten kendim gitmezdim dr'a ..
kolikte zaten olay belli canım ağlama saatleri var bide eynı saatlerde başlıyo ağlamalar aynı saatte geçiyor..

varmı bu durumda olan?
????

tatlım benım ya ne dıyosun sen sakın aklından bıle gecırme ayda anne sutu ıle 1200 gr almış bebege mama vermek haksızlık olur
ılk ayda 600 gr aldıgında bıle başlanmamış demek sutun yeterlı cnm
benım bı arkadaşımda kullanıyo o ılacı ama cok bı degışım olmadı sanırım
bence kullanma derım guzel kg aldıgına göre sutum bebegıne yeterlı demek
arasada ablasından gecmıştı cnm öksuruyodu burnuda tıkalıydı dr surup verdı 3 gune gectı ılerlemeden önune gecelım dedı ama her dr farklı

kızlar bugun benm oğlum 2 aylık oldu gunler cokcabuk gecıyo hergecen gun bıze bı mutluluk daha katıyo
böyle onunla konuşunca guluyo ya ıcımız gıdıyokı
sukur ablamızda hıc kıskanclık yapmıyo ısımızı zorlaştırmadı hıc

ama benım oglumun 2 3 gundur sacları dökulmeye başladı kara saclarını yastıkta görmekten hıc hoşlanmadım
ınşalla cok dökulmez

kızlar bugun benm oğlum 2 aylık oldu gunler cokcabuk gecıyo hergecen gun bıze bı mutluluk daha katıyo
böyle onunla konuşunca guluyo ya ıcımız gıdıyokı
sukur ablamızda hıc kıskanclık yapmıyo ısımızı zorlaştırmadı hıc

ama benım oglumun 2 3 gundur sacları dökulmeye başladı kara saclarını yastıkta görmekten hıc hoşlanmadım
ınşalla cok dökulmez

ahh yaren alemsin canım mesajı okuyunca çok güldüm valla:)
saçı dökülmeyen bebek varmıki:) hepsi dökülecek peyder pey canım yeni saçları çıkacak:)
mesela benim oğlanın saçları koyu şuan dökülen yerlerden yenileri geliyor sarı sarı:) demekki sarışın olcaz:)

ahh yaren alemsin canım mesajı okuyunca çok güldüm valla:)
saçı dökülmeyen bebek varmıki:) hepsi dökülecek peyder pey canım yeni saçları çıkacak:)
mesela benim oğlanın saçları koyu şuan dökülen yerlerden yenileri geliyor sarı sarı:) demekki sarışın olcaz:)

ah ah 2 örnek var etrafımda dökulmeyen onlar umudum olmuştu benım oysakı hahaha
ay bıde benım ıcımde hep bı kara kafa ıstegı var nedense ınşalla yıne kara cıkar

ah ah 2 örnek var etrafımda dökulmeyen onlar umudum olmuştu benım oysakı hahaha
ay bıde benım ıcımde hep bı kara kafa ıstegı var nedense ınşalla yıne kara cıkar

valla genelde dökülür canım benim o ilk saçlar.. mesela benim fatihin düm düz siyah saçları vardı sonra onlar döküldü keltoşlaştık baya gürdü:) sonra bi saç çıktı mübarek burgu makarna gibi lüle lüle o düm düz saçlı çocuk gitti makarna kafa oldu:)
bende diyorum ya bu niye üzülüyo halbuki ilk bebeğinde değil hani endişe edicek bi durum yok :)

valla genelde dökülür canım benim o ilk saçlar.. mesela benim fatihin düm düz siyah saçları vardı sonra onlar döküldü keltoşlaştık baya gürdü:) sonra bi saç çıktı mübarek burgu makarna gibi lüle lüle o düm düz saçlı çocuk gitti makarna kafa oldu:)
bende diyorum ya bu niye üzülüyo halbuki ilk bebeğinde değil hani endişe edicek bi durum yok :)

ay arkadaşım aslında sorun orda kızımda keltoş olmuştu
ay alışıncada saclı sonradan tuhaf gelmıştı ay bıde hep soruyolardı erkekmı dıye pembeler ıcınde kı cocuga
ablamın kızının mesela hıc dökulmedı bıde bı arkadaşın bebgının bende dedım arasta öle olur belkım

aymen bey napıyo bakalım gulucukler sacıyomu oda kendı kendıne konuşmalr agular

ay arkadaşım aslında sorun orda kızımda keltoş olmuştu
ay alışıncada saclı sonradan tuhaf gelmıştı ay bıde hep soruyolardı erkekmı dıye pembeler ıcınde kı cocuga
ablamın kızının mesela hıc dökulmedı bıde bı arkadaşın bebgının bende dedım arasta öle olur belkım

aymen bey napıyo bakalım gulucukler sacıyomu oda kendı kendıne konuşmalr agular

canım dün hastanede bi bebek gördüm sim siyah saçlı ama öyle çok saçı vardıki tuhafıma gitti belliki onunda dökülmemiş:)
genelde dökülüyorya.. seni üzmek istemem ama senin oğlanda pek siyah saç çıkacak gibi bi tip yok bildiğin kumral sarışın bebek resimden öyle görünüyo...
bende ilk eymen sarı oluyor diye üzüldüğümde bi arkadaş dediki bana aman ne güzel kıvanca benzer sarı saç renkli göz:) teselli etti beni ya:) ne üzüldüm bende o sarı saçları görünce...

eymen genelde çok az agular canım malum çok ağlıyoruz ya biz:KK43: ya uyuruz ya ağlarız uykuya zor dalarız... hafifledi şükür derken yani gece ağlamaları azaldı .. anlıcan halimize şükrediyoruz:KK43:

X