- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.101
canım dün hastanede bi bebek gördüm sim siyah saçlı ama öyle çok saçı vardıki tuhafıma gitti belliki onunda dökülmemiş:)
genelde dökülüyorya.. seni üzmek istemem ama senin oğlanda pek siyah saç çıkacak gibi bi tip yok bildiğin kumral sarışın bebek resimden öyle görünüyo...
bende ilk eymen sarı oluyor diye üzüldüğümde bi arkadaş dediki bana aman ne güzel kıvanca benzer sarı saç renkli göz:) teselli etti beni ya:) ne üzüldüm bende o sarı saçları görünce...
eymen genelde çok az agular canım malum çok ağlıyoruz ya bizya uyuruz ya ağlarız uykuya zor dalarız... hafifledi şükür derken yani gece ağlamaları azaldı .. anlıcan halimize şükrediyoruz
öylemı dıyon kuzum aaa kumralda cok severım böyle sapsarı nedense hayal etmedım
ama yavrum benım sacı sarı olsa artık sarıda severım hahah
cnm sızınkıın fırsatı yok yavrumun ya aglıcak ya uyuyacak dımı annesı
ama maşalla gece aglması azalmış
ay uykusuzluk zok zor bız 2 gece uyuyamadık yaren tum gece öksurdu
2.gece babası sabaha karşı 5 e gelırken acıle göturdu dayanamadı bızım bebe aglak olaydı bızı acılden toplayamazlardı alışana kadar
kızlar bugun benm oğlum 2 aylık oldu gunler cokcabuk gecıyo hergecen gun bıze bı mutluluk daha katıyo
böyle onunla konuşunca guluyo ya ıcımız gıdıyokı
sukur ablamızda hıc kıskanclık yapmıyo ısımızı zorlaştırmadı hıc
ama benım oglumun 2 3 gundur sacları dökulmeye başladı kara saclarını yastıkta görmekten hıc hoşlanmadım
ınşalla cok dökulmez
kızlar bugun benm oğlum 2 aylık oldu gunler cokcabuk gecıyo hergecen gun bıze bı mutluluk daha katıyo
ama benım oglumun 2 3 gundur sacları dökulmeye başladı kara saclarını yastıkta görmekten hıc hoşlanmadım
ınşalla cok dökulmez
ooooo maşallah allah 2 yaşınıda görmeyi nasip etsin.benimkide yarın 1 aylık olcak.benim oğlanında kara saçları var.sen böyle deyincee biran benim oğlanında keltoşlaştığını düşündüm senin gibi üzüldüm.allah yerine sağlıklı saçlar verir inşallah
ya bizim oğlanda çok ciddi yaa.doğru düzgün gülmüyo bile bizeadı gibi sert..
haha bızım kızda öyledı cok cıddıydı agu yu bıle cıddı söylerdı
sonra normale döndü mü bari:)
bu arada f book grubuna gelmiyo musun
cnm benım facebookta uyelıgım yok ben kk cı
kızım cokta fazla gulen bı cocuk degıl ama yerı geldıgınde guler
maşallah canım benim nice aylarına yaşlarına hep beraber girin inşallah.benimde içim gidiyo o güldükçe ama ağlayıncada çok üzülüyorum halbuki bebek dimi ağlayarak ifade edecek ama işte annelik.kızlar bugun benm oğlum 2 aylık oldu gunler cokcabuk gecıyo hergecen gun bıze bı mutluluk daha katıyo
ınşalla cok dökulmez
canım dün hastanede bi bebek gördüm sim siyah saçlı ama öyle çok saçı vardıki tuhafıma gitti belliki onunda dökülmemiş:)
genelde dökülüyorya.. seni üzmek istemem ama senin oğlanda pek siyah saç çıkacak gibi bi tip yok bildiğin kumral sarışın bebek resimden öyle görünüyo...
bende ilk eymen sarı oluyor diye üzüldüğümde bi arkadaş dediki bana aman ne güzel kıvanca benzer sarı saç renkli göz:) teselli etti beni ya:) ne üzüldüm bende o sarı saçları görünce...
eymen genelde çok az agular canım malum çok ağlıyoruz ya bizya uyuruz ya ağlarız uykuya zor dalarız... hafifledi şükür derken yani gece ağlamaları azaldı .. anlıcan halimize şükrediyoruz
maşallah canım benim nice aylarına yaşlarına hep beraber girin inşallah.benimde içim gidiyo o güldükçe ama ağlayıncada çok üzülüyorum halbuki bebek dimi ağlayarak ifade edecek ama işte annelik.
canım vallahi seni okudukça şaşırıyorum yaa nasıl baş ediyorsun bu kadar ağlayan bebekle. benimki ağlayınca hoplatıp zıplatıyorum bütün evi geziyoruz böylelikle susuyor biraz, sonrada omzumda uyuyup kalyor. ama gel görki bende bel denen birşey kalmadı.sen neler yapıyorsun birde çok ağladıkları zaman katılarak ağlıyorlar ya o zaman çok içim acıyor yaa .
evet canım ben tek başıma bakıyorum gerçekten çok zor , tabi senin ki gibi değil ama arada benimkinin gaz atakları olunca aynı seninkine benziyor. mesela bugün sabah 9 da kalktı akşam saatı 18,30 filandı uyuduğunda .ben malesef başedemiyorum .. daha önce gece gündüz hiç durmadan ağlıyordu rahatsızlığından dolayı.. dr antibiyotik verdi 10 gün kullandık rahatsızlığımız tam geçmedi ama hafifledi gündüz uyanıkken ağlıyoruz .. daha önce çok çok zorlandım hiç durmadan ağlıyordu sabah 5 lerde artık sızıp uyuyordu uyandığında kaldığı yerden ağlamaya devam ediyordu..
şuanda görümcem bende arada annem geliyor dönüşümlü bakıyoruz ben zaten iflas ettim 10 gün geceli gündüzlü genelde tek baktım o şekilde çok zor..
şuanda bi ben bi görümcem bi annem alıyor dönüşümlü bakıyoruz... uyumakta çok zorlanıyoruz şuan yarım kundak şeklinde uyutuyoruz.. kolları iki yana koyup hafif sıkılıkta bağlıyoruz gözünüde kapıyoruz yoksa tövbe billah uyumuyorçok yöntem denedik bide çarşafta sallıyınca uyuyor o çok yorucu oluyor ayakta sallamak daha rahat...
bol bol pozisyon değiştirerek gezdiriyoruz genelde şarkı ninni söylüyoruz..
tek başınamı bakıyorsunuz? inan çok zorrr çok tek başına bakılıcak gibi değiller...
maşallah canım benim nice aylarına yaşlarına hep beraber girin inşallah.benimde içim gidiyo o güldükçe ama ağlayıncada çok üzülüyorum halbuki bebek dimi ağlayarak ifade edecek ama işte annelik.
canım vallahi seni okudukça şaşırıyorum yaa nasıl baş ediyorsun bu kadar ağlayan bebekle. benimki ağlayınca hoplatıp zıplatıyorum bütün evi geziyoruz böylelikle susuyor biraz, sonrada omzumda uyuyup kalyor. ama gel görki bende bel denen birşey kalmadı.sen neler yapıyorsun birde çok ağladıkları zaman katılarak ağlıyorlar ya o zaman çok içim acıyor yaa .
kızlar kalça usg çektiricez de randevuyu çocuk dr.undan mı almam gerek yoksa ne ?:26::26:
2 tane büyüttüm Allaha şükür hiç de demediler usg msg
ben geçen ay çektirdim 1 aylık kontrolde çocuk doktoruna götürdüğümde o yönlendirdi ama randevu alacaksan ultrason randevusu almalısın
Valla gorumcem olmasaydi hic dusunmek istemiyorum halimi..evet canım ben tek başıma bakıyorum gerçekten çok zor , tabi senin ki gibi değil ama arada benimkinin gaz atakları olunca aynı seninkine benziyor. mesela bugün sabah 9 da kalktı akşam saatı 18,30 filandı uyuduğunda .
kucağımda sızıyor, yerine yatırıyorum 5 dk. geçmeden tekrar uyanıyor. benimki sürekli kustuğu için emziriyorum gaznı çıkartıyorum yatıyor.5 dk. sonra viyak viyak, takrar kaldırıyorum tkrar çıkartıyor , sürekli böyle 2 saat geçiyor üstünden sonra yine acıkıyor hadi bir daha emzir yine gaz çıkart, oldu akşam canım.
tabi sürekli böyle değil hakkını yememem lazım bazen çok huzurlu oluyor sanırım yediklerimle alakalı diye düşünüyorum ,
dün eşim çok kuru fasulye istedi bende haşlayıp suyunu döküp te yaptım , tabi canım istedi.
dayanamadım bende yedim ama bol kimyon döktüm yinede etkilendi galiba.
benimkide çarşafın arasında sallanmaktan hoşlanıyor tabi böyle çok zor durumda kalınca salllıyoruz.sen çingene beşiği kursana canım çok rahat edersin ben bile düşünüyorum ama bu seferde çok sallanmaya alışacak diye kurmasammı diyorum.
böyle olduğu zaman ne yemek yapabiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum , üstümdeki pijamalarla akşam oluyor. sürekli böyle olduğunu düşünemiyorum tabi,
o yüzden canım ne yapıyorsun dedim iyiki yardımcın varmış senin.
Deryas kalca usg icin randevuyu cocuk dr.dn aliosun cnm..