- 24 Kasım 2010
- 716
- 13
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.081
bende 26 gün önce sezaryenla doğum yaptım doktorum sıkı sıkı tembihledi son kontrolümde 6 hafta (42 gün) süre sonuna kadar akıntıların devam edebilir bu süreden sonra sarı yeşil tarzda bir akıntın olursa hemen gelmelisin dedi enfeksiyon olabilirmiş diğer konuya gelince içinde herhangi bişey kondomu delemez yani tıbben öyle birşey olaması mümkün değil muhtemelen kondom kullamında bir yanlışlık yapıyorsunuz çift kondom kullanın bu belki delinmeyi engelleyebilirarkadaslar sezeryanla dogum yaptım bugun 50 gun oldu adetım bıttı ama sarı gıbı yesıl gıbı akıntı gelıyr hala bu adet sayılırmı bırde korunma konusunda esım korunuyr fakat bız nezamn ok denesek olmuyr nasıl anlatsam tam bırlesme oluyr ve hemen ucu delınıyor ıcımde ne varsa ucunu delıyor ve yakıyor herzaman boyle oldu bu ve kullanamadık nedenını anlamıyrm basına boyle bır durum gelen varmı yada bılgısı olan lutfen kusuruma bakmayn braz acık oldu ama kafanm karıstı ıyıce
kızlar hepımız oylamaya katılalım
kızlar nasılsınız az önce bi sayfa yazdım hepsi gitti pc hata verdi sinir oldum:18:
zaten zar zor giriyorum
neyse özet geçim oğluşum 3 gündür öksürüyor dr bişe yok dedi ama burnu genzide tıkalı
kusmuğu ağzına geliyor ondan olabilirmiş
varmı bu durumda olan?
bide 2.ay sonu 4500 olmuş, ilk ay 600 almıştı
2.ay 1200 almış
dr mamaya başlayablirz dedi
gerek varmı sizce aldığı kilosu iyi ama
????
birde unutmadan dr bana metpamid mide bulantısı hapını önerdi, yan etkisi süt yapıyormuş,bebeğe zararı yokmuş,bir sorun doktorunuza istersenz. düşük miligramda başladım ben faydası oldu hemen
Kizlar bizim emme sıklığımız gece gündüz 2 -3 saat arası ama emme süresi ortalama 10-12 dk ve tek meme
Normal mı sizce ?
cnm arkadaşım ya hekım kurbanı olmadınız cok sukur
bu kadar basıt olmamalı gözden kaçması
ama cnm ınan su anda bu sorun anlaşıldıysa senı tebrık etmek lazım hıc yılmadın yolunda gıtmeyen bışeyler oldugunu farkettın
kolıkten farklı durum oldugunu anladın
kı ben olsam ınanırdım kolık der kolıkla mucadele verırdım cnm
aslında tum annelerı bılgılendırmek amaclı cnm bı topik acsan bebeklerı sureklı aglayanlar ıcın
ben artık cevremde herkese örnek gösterıcem
inşallah o problemınızde duzelır amelıyat olmaya gerek kalmadan rabbım sıfa versın bebısıne:26::26::26::26:
kızlar nasılsınız az önce bi sayfa yazdım hepsi gitti pc hata verdi sinir oldum:18:
zaten zar zor giriyorum
neyse özet geçim oğluşum 3 gündür öksürüyor dr bişe yok dedi ama burnu genzide tıkalı
kusmuğu ağzına geliyor ondan olabilirmiş
varmı bu durumda olan?
bide 2.ay sonu 4500 olmuş, ilk ay 600 almıştı
2.ay 1200 almış
dr mamaya başlayablirz dedi
gerek varmı sizce aldığı kilosu iyi ama
????
birde unutmadan dr bana metpamid mide bulantısı hapını önerdi, yan etkisi süt yapıyormuş,bebeğe zararı yokmuş,bir sorun doktorunuza istersenz. düşük miligramda başladım ben faydası oldu hemen
kızlar bugun benm oğlum 2 aylık oldu gunler cokcabuk gecıyo hergecen gun bıze bı mutluluk daha katıyo
böyle onunla konuşunca guluyo ya ıcımız gıdıyokı
sukur ablamızda hıc kıskanclık yapmıyo ısımızı zorlaştırmadı hıc
ama benım oglumun 2 3 gundur sacları dökulmeye başladı kara saclarını yastıkta görmekten hıc hoşlanmadım
ınşalla cok dökulmez
ahh yaren alemsin canım mesajı okuyunca çok güldüm valla:)
saçı dökülmeyen bebek varmıki:) hepsi dökülecek peyder pey canım yeni saçları çıkacak:)
mesela benim oğlanın saçları koyu şuan dökülen yerlerden yenileri geliyor sarı sarı:) demekki sarışın olcaz:)
ah ah 2 örnek var etrafımda dökulmeyen onlar umudum olmuştu benım oysakı hahaha
ay bıde benım ıcımde hep bı kara kafa ıstegı var nedense ınşalla yıne kara cıkar
valla genelde dökülür canım benim o ilk saçlar.. mesela benim fatihin düm düz siyah saçları vardı sonra onlar döküldü keltoşlaştık baya gürdü:) sonra bi saç çıktı mübarek burgu makarna gibi lüle lüle o düm düz saçlı çocuk gitti makarna kafa oldu:)
bende diyorum ya bu niye üzülüyo halbuki ilk bebeğinde değil hani endişe edicek bi durum yok :)
ay arkadaşım aslında sorun orda kızımda keltoş olmuştu
ay alışıncada saclı sonradan tuhaf gelmıştı ay bıde hep soruyolardı erkekmı dıye pembeler ıcınde kı cocuga
ablamın kızının mesela hıc dökulmedı bıde bı arkadaşın bebgının bende dedım arasta öle olur belkım
aymen bey napıyo bakalım gulucukler sacıyomu oda kendı kendıne konuşmalr agular