slm herkese bizim de daha yeni 1 ayımız doldu, dayanamayıp anneme geldim yoksa depresyona girmek üzereydim zira tuvalete gidecek zamanım olmuyordu, bir de ben de kedi var iki çocuklu gibiyim, biri kucağımdayken birini emziriyordum düşünün artık, neyse şimdi biraz rahat ettim şükür, okuyorum da herkesde aynı şikayetler, gaz sorunu, uykuya dalamama, böyle böyle geçiyor günler, bu arada sağ meme ucum yarılmış durumda bağıra çağıra emziriyorum
hava alsa iyi olacak gibi, denemediğim krem kalmadı sanırım bu meme yarası sabır işi, aventin kalkanını aldım bakalım biraz kurutmasını sağlayabilirim
devit vermek sıkıntı oluyor yaa, ağlarken anca verebiliyorum yani dik konumdayken gelmiyor hemen ağzına kafasını sağa sola çeviriyor ağzından başka her yerine geliyor, bu deviti rahat veren var mı? yarın 1 aylık aşısına gidicez sağlık ocağına, bu arada ben ayrıca çocuk doktoruna götürmüyorum, yani bir sıkıntı olmadığı sürece gerek görmüyorum
10 gün sonra lohusalık bitiyor, bu arada ben de kanama durumu sarı sarı hala geliyor, dikişlerim düştü şişlik falan yok ama ara ara yorulunca ve ayakta durunca ağrıyor, bu arada benim eşim de sabırsızlanmış durumda, hani istek var da korku da var yani, ilk gece sıkıntısı çekmedim ama bu doğum sonrası çekicem gibi geliyor nasıl olur bilemiyorum, zaten bebek fırsat bırakmıyor ki 5 dak beşiktaş olur olsa olsa
bu arada spiralde istemiyorum yarın minipil doğum kontrol hapı alıcam, eşim istemiyor ben korunurum diyor ama riske alamam ben