2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydın kızlar
songul gecmis olsun insallah bu son ameliyatı olur babanın bi daha olusmaz tas
dilekefem sen çok erken baslamıssın ek gıdaya bide emiyo senin ki dimi
kızlar bende korkuyorum ek gıdalardan
dun bi kasık yogurt vereyim dedim kilitledi ağzını
içtiği suruplardan dolayı huy edindi benim kız
bakalım bir ay sonra nasıl yiyecek mamaları

salıncak çok guzelmis benimde canım çekti

Bence erken değil canim 6 aydan sonra zor olur bence alışmalari benim oglumr herseye alıştı şimdi hem karnı tok tutacak kadar vermiyorum sqdeve herşeyi tatsin dedim ve çokta memnunum

canım doktorlar bile kendi aralarında çelişiyolar biz haklıyız kafamızın karışmasında bence..

aynen katılıyorum canımya malesef kendi baktığın gibi olmuyo ben haftanın 3 günü evdeyim çok güzel düzenimiz oluyo ama sonra benim istediğim olmuyo malesef..

canım biz 1 kasım doğumluyuz yani 15 gün sonra 6. ayımız dolucak..

Benim oğlumda 1 kasim dogumlu canim

ben rahatsızım biraz bademciklerim şişti , başım ağrıyor korkuyorum oğlumda hasta olursa diye ...
az kaldı annesi elif mina na kavuşmaya , saat kaçta çıkıyorsun =)

Geçmiş olsun, dilerim çok ilerlemeden atlatırsın, kuzucuğa da geçmez Allah' ın izniyle..
16.30 da çıkıyorum.. Az kaldı şükür..

yağ, tuz ekliyor musun ?

hayır canım tuz yok sadece çook az zeytin yağ damlatıyorum .

Hosbulduk canimm bende iyiyim canim sağol

A
Bugun hava güzeldi efeyi gezdireyim dedim arabasinda durmadi kucakta gezdirdik neyapacagimi şaşırdım kizlar yaa gezdiğimde hic durmuyor

canım nerde oturuyosun sen biz çorluda oturuyoruz ve hava çok kötü malesef..

Oh iyiymis valla ama ben normale devam etcem allahim ikinciyi nasip ederse

normal engüzeli mutlaka ama bana doktorum teklif bile etmedi çünkü benim panıkliğimi biliyo sadece epidural sezeryan diye ısrar etti ..
ondanda korkan ben beni okonuda ikna etti iyikide etmiş aynı normal doğum gibi bebeğim doğunca yanağıma koydular inanılmaz bir duyguydu ve bende songül gibi çokgüzel bi sezeryan geçirdim aynı akşam hastanede bi elimde nil bielimde seromla gezdimdiye bilirimmm.

Benim oğlumda 1 kasim dogumlu canim

ooo negüzel doğum tarihleri aynı yani canımm...

Hosbulduk canimm bende iyiyim canim sağol

A
Bugun hava güzeldi efeyi gezdireyim dedim arabasinda durmadi kucakta gezdirdik neyapacagimi şaşırdım kizlar yaa gezdiğimde hic durmuyor

benimkiside durmuyor o yüzden kangurusunuda yanıma alıyorum =) kolları kopuyor insanın kucağında , kanguruda da boynun omzun ağrıyor ama en azından ellerim serbest =)

normal engüzeli mutlaka ama bana doktorum teklif bile etmedi çünkü benim panıkliğimi biliyo sadece epidural sezeryan diye ısrar etti ..
ondanda korkan ben beni okonuda ikna etti iyikide etmiş aynı normal doğum gibi bebeğim doğunca yanağıma koydular inanılmaz bir duyguydu ve bende songül gibi çokgüzel bi sezeryan geçirdim aynı akşam hastanede bi elimde nil bielimde seromla gezdimdiye bilirimmm.

ooo negüzel doğum tarihleri aynı yani canımm...[/QUO
Ben avusturyada yasiyorum canim..
Ya tabi mecbur kaldinmi sezeryan olacaksın her insan bir olmuyor benim bir arkadasim vardi kiz 18 saat sanci çekti ama bebeğin kafasi büyük olduğu için sezeryan oldu ve onun ameliyatı çok zor olmuş cnm

ooo negüzel doğum tarihleri aynı yani canımm...[/QUO
Ben avusturyada yasiyorum canim..
Ya tabi mecbur kaldinmi sezeryan olacaksın her insan bir olmuyor benim bir arkadasim vardi kiz 18 saat sanci çekti ama bebeğin kafasi büyük olduğu için sezeryan oldu ve onun ameliyatı çok zor olmuş cnm

o çok kötü ya hem normal doğum sancısı çekiyosun hemde sezeryan oluyosun ee ne oldu şimdi allah herkese yardım etsin..
avusturya negüzel ahhh burası çok soğuk malesef..

kızlar hepınıze merhabalar gercı bı guldenım kalmıs
babam ıcın gecmıs olsun dıleklerınıze tesekkur ederım
bugun gece kaldım dedemızı zıyarete gıttık cok ıyu gorduk mutlu olduj
arasın bebebk arabayıda goturduk cok ıyı oldu hastanede dun zor olmustu cunku
bızde haberler böyle
sızler nasılsınız gecmıse bakmadım henuz

Herkese merhaba kuzlar.ben bugun cok yoruldum.kizimi babaannesine biraktim evimi temizlemeye gittim.malum 1 aydir evde yoktum.evi temizledim.sonra bankaya gittim.sonra markete gittim.kizima milupanin kasik mamasindan aldim.kaynanama gelince defne bana kapris yapti.baya agladi.emmedi beni.sizin gununuz iyi gecmistir insallah.songul babanin iyi olmasina sevindim.kizlar buarada defne yogurdu hic sevmiyor.dr 1 cay bardagi yedir dedi ama defne 3tatli kasigini zor yiyor.ne yapacagimi sasirdim.yogurdun icine meyve bile kattim ama yemiyor

X