2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm gunluk sut aldım

bir ay kadar önceydi sanırım kendimiz için evde yoğurt mayalayayım dedim . çömlek çanak aldım , maya olarak kullanacağım yoğurt kaliteli olsun dedim keçi yoğurdu aldım ; cıvık olmuştu .şimdi pek hevesim yok o yüzden ama bende öncesinde deneme yapsam iyi olur =)

aa cok sevıdnım tatlım benım ya en azından oyalanır bahsettıgın urun oldukca guzelmıs cnm
anlatmıstım ya eltımın kızıda bınıyordu dıye onların sonu kaldırmak oldu aldıkları an ortalıgı ayaga kaldırıyodu dusunebılıyomusn annesını bıle onun tepesınde emıyodu emerken de uyuyordu
aman sen vakıtlı bındır kusum bızımkı bagımlı oldu cıktı o ay gram almadı

ohh ohh hopplanız hayırlı uğurlu olsun .. demek çok sevdi? nereden, nekadara ve ne marka aldınız?
bende alayım bakalım sever belki benim evdede yer sorunum yok çok şükür ama annem kzıyor çok doldurdun evi diyor:)

mercimek bence 8. ay civarı ver canım çünkü geçekten çok gaz yapıyor..

ben ılk mayamı kolu komsu muhappetı olmadıgından evdekı hazır yoğurttan aldım cnm ona ragmen tuttu
ama gecmısım benımde karanlık her yoğurdumun sıonu eksımık oldu ondan sebep pes etmıstım takı dune kadar aynı seylerı uygula cnm bence sut baya sıcak oluyo oysakı ben ılıktan yapardım parmagın 7 ye kadar dayansın

küçük ev için hoppala en ideali aslında . zaten ev küçük gezecek yer nasıl bulsun çocuk örümcek ile hoppala ile koyduğun yerde kalıyor ne güzel işte=)

sanırım havuc arasada yaptı cnm ben o ara yumurta kacamagı yaptım cozebılmıs degılım gecsın yenıden dencem
kerevız ıcın erken degılmı cnm onermedıklerını duydum
ıspanagu neden sevmedıkı acaba
onunda fazlası pısık yapıyo
bır ogun mıktarı kac kasık cnm

senin 7 bende 10 olsun çünkü ben sıcağa hiç dayanamam =)

canım valla ben hiç öle bişey duymadım kereviz patate beraber yapıp verdim yedi .. bi araştırıyım bakayım canım...
ıspanak sevmedi bilmemde zorlamak iyi değil iki kere denedim bi kaç hafta sonra yine denicem bakalım...

canım mama kaşığıyla 4 veya 5 kaşık yiyor fazla yemiyor .. küçük bi çay bardağı nın yarısından az yani:)

eyvaah ben bu yazdığnı okumayı atlamışım herhal bağımlılık yapmasın ya valla o inat anası ondan inat zannetmiyorum o kadar izin vereceğimi inşallah eltinin kızı gibi olmayız
teşekkür ederiz hoppalamızın adı sunny baby aynıgünkargo. com dan 6 ay taksitle olmak üzere155 tl ye aldık cebimize uygun olan buydu kraftı beğenmedik eşimle aslında en güzeli merturunki ona bayıldım ama çok pahalı o artık bunla idare edecez.. almayı düşünüyorsan akakçe.com diye bi site var ordan bak en uygun fiyata bulursun canım.. bi de mercimeği ona verir miyiim ben yedim ona gaz oldu ben henüz elma suyu veriyorum ama yarın havuç verecem bakalım nolacak.. bi de alerji olduğu kızarıklık olunca mı oluyo
cnm artık markalar bunu marketlere dagıtmıs sutas sek falan genelde cam sısede oluyo
yyani şimdi ben cam şişe sütaş alıp mayalasam olur mu pazardan alıp kaynatmak falan uzun böyle olacaksa iyiymiş
küçük ev için hoppala en ideali aslında . zaten ev küçük gezecek yer nasıl bulsun çocuk örümcek ile hoppala ile koyduğun yerde kalıyor ne güzel işte=)
işte bu da başka bi bakış açısı o yürüteçle gezecek sende onun peşinden gezeceksin aman çarpmasın düşmesin diye haklısın ama ne bileyim daha alışamadım sanki garip yakında hiç sığamayacaz bu eve güya tayin oluncaya kadar bu evden çıkmayacaktık ama sonunda çıkış var gibi

ben bi bakayım çok pahalı bişeyde istemiyorum çünkü okadar çok şey alasım varki bide birikim yapıyorum ben kışında evdeyiz 5 ayda iyi birikim yaptım bütün paramı ıvır zıvıra verip kenara atamayınca hevesim kaçar valla kenardakini yerim:)

bende ne bilim konu ek gıda olunca öle sandım :)

cnm normal ogun bumu hep 4 5 kasıkmı caybardagının yarısından azmı
yoksa sadece sebze ıcınmı gecerlı

aman kuzum ben o sekılde alıcam nerden bulcam sutcuyu bıde guvenup alıcam
ınsalla eltımın kızına benzemez cnm su an cok ınat 2 yasında tabaklar duvarda kırılıyo

cnm normal ogun bumu hep 4 5 kasıkmı caybardagının yarısından azmı
yoksa sadece sebze ıcınmı gecerlı

yok canım ya normali bu değildir ben bizimkini yeme olayını yazdım:) canım eğer ağzını açmıyorsa zorlamıyorumki o nekadar yemek isterse okadar yiyor .. yese yarım çay bardağı veririm de okadar yemez.. yani o onun iştahına bağlı canım. sen yaparsın bakarsın ağzını açıyorsa ver açmıyorsa zorlama asla...

mesela zor alışıyorsa bazı şeylere kaşıkla değil parmakla mutlaka dene öylede olmuyorsa bi kaç hafta sonra dene tekrar.. asla zorlama yok yoksa ağzını herşeey bi kilit yapar hiç yediremezsin..

ay ben sımdı bu olayların ıcıne gırcem heyecan yapıyorum

emzırmek cok kolayyy

zaten bu aksam mayaladıgım bıraz sulu olmus cnm sıkıldı bak

kızlar ben kaçıyorum yarın bi ton işim var perdeler camlar temizlik bi de saat 8 de kalkıyoz zaten anca yatarım koklayın melekleri öpüldünüz iyi geceler

ay ben sımdı bu olayların ıcıne gırcem heyecan yapıyorum

emzırmek cok kolayyy

zaten bu aksam mayaladıgım bıraz sulu olmus cnm sıkıldı bak

aslında normali okadar katı olması değil biraz cıvık olacak canım.. sıkma canını canım yhergün aynı tutacak değil ya..

ay nebılım ben uzuldum sımdık ıste cok mutlu etmıstı 100 cc lık o ufacık yogurdun katı olması benı

hergün aynı tutmaz ama canım çok cıvık olduysa mayasını fazla koymuş olabilirsin ozamanda cıvık olurmuş.. benim yengem hergün mayalıyorda ben bikere öyle oldu hemen işin uzmanını arayım dedim oda bana öyle söyledi:)

cnm sanırım o sekılde oldu bı kavanozdakı daha katı
senın olcun nasıl ne kadar bekletıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…