2012 kasım bebekleri büyüyor..

Songulcum canim dr dan geldim..
Oglusun cikilopu tombismis iceri gomuluyor dedi tombiklikten..
Oncelikle sunnet olcakmisiz sonra 10 veya 15 gun sonra sondayla idrar alincak kultur bakilcak ve hala bakteri uremisse ozaman voiding cekilcek dedi yani ilacli film..

Plasebo buralardamisin?
Sizede sanirim sunnet sonrasi voiding cekilmisti ..
Peki sunnet sonrasi sondayla idrarda verdinizmi?
Yoksa direk voidingmi cekildi?

Son düzenleme:
Oncelikle sunnet olcakmisiz sonra 10 veya 15 gun sonra sondayla idrar alincak kultur bakilcak ve hala bakteri uremisse ozaman voiding cekilcek dedi yani ilacli film..

Plasebo buralardamisin?

gecmis canim isallah urememistir bakteri. neden sondayla aliyorlar idrari acaba merak ettm cok cani yanmaz insallah ya cok cok minik daha. voiding de sonda gibi bisi sokularak yapiliyo ama once idrar sonra voiding diye hatirliyorum kardesimden baktri cikmadi bizde ama biz yne cektirdik iki kere ameliyat oncesi ve snrasi

gecmis canim isallah urememistir bakteri. neden sondayla aliyorlar idrari acaba merak ettm cok cani yanmaz insallah ya cok cok minik daha. voiding de sonda gibi bisi sokularak yapiliyo ama once idrar sonra voiding diye hatirliyorum kardesimden baktri cikmadi bizde ama biz yne cektirdik iki kere ameliyat oncesi ve snrasi
Sagol canim ya suan bakteri yok haliyle 14 tane igne oldu temizlendi Simdilik...

Dr sondayla alinan idrarin daha temiz oldugunu soyledi diger turlu bulasma ihtimalli oluyormus...
Egerki sunnet sonrasida devam ediyorsa voiding yapilmasi sart dedi...

Benim Bobrek usg lerim vardi onlara bakti bobreklerde hic bir sorun yok dedi...
Bu uremenin pipi ucu dar orda biseyler birikiyor sadece o sebeple bile ureye bilir dedi...
Buyuk ihtimalle sunnet yeterli olur dedi... Bobreklerde daha once sorun vardi bizim sag Bobrekte buyume vardi hep ona bagliyorlardi bakteri uremesini...
Cok sukur bobreklerdeki buyume duzelmis dedi zaten duzelir demislerdi...

Benim artik dokulucek sacim bile kalmicak yakinda ne etceZ bilmem bide tirnak kirilma olayi eklendi tamam oldu

bu sac doklmesi emzirmektnmi oluyor
Benm saclarim cok uzundu
Yaklask bir aydir sidetli skilde dokulmeye basladi
Ssclarim cok uzun oldugu icin dokuluyor diye dusundum
Bi gun makasi elie alip 20cm falan kestim
Cok sinirlendim cunku cok.dokuluyordu
Bosunami kestim yarencim acaa ne zaman biter dokulme

Plasebo buralardamisin?

Aaa cnm benim bende merak ettim cok sonunda slklntidsm uyudum su anda bakteri gozukmuyo degilmi masalla
Sen sunnet etmeyi dusunuyordun zaten senin acindan sorun yok o pipi nasil ice gomuluyo cnm 2 arkadasimin bebeginin arasinkinden baya kucuk ice toplanik sanki olemi oluyo hatta birine dr demis tombisliktn icine jacmis diye ama sunnettn bahsemedi
Belkide sizin su anki sebep o cnm

Cnm pekala bakteri urememisse o voiding cekilicekmi

bu sac doklmesi emzirmektnmi oluyor
Benm saclarim cok uzundu
Yaklask bir aydir sidetli skilde dokulmeye basladi
Ssclarim cok uzun oldugu icin dokuluyor diye dusundum
Bi gun makasi elie alip 20cm falan kestim
Cok sinirlendim cunku cok.dokuluyordu
Bosunami kestim yarencim acaa ne zaman biter dokulme

Cnm benim yazik olmus guzelim saclara sanirim emzirme doneminde okuyo cnm ay 2 sene emzirenlrr kelmi kaliyoki kuzummmm

Sagol canim ya suan bakteri yok haliyle 14 tane igne oldu temizlendi Simdilik...

Dr sondayla alinan idrarin daha temiz oldugunu soyledi diger turlu bulasma ihtimalli oluyormus...
Egerki sunnet sonrasida devam ediyorsa voiding yapilmasi sart dedi...

Benim Bobrek usg lerim vardi onlara bakti bobreklerde hic bir sorun yok dedi...
Bu uremenin pipi ucu dar orda biseyler birikiyor sadece o sebeple bile ureye bilir dedi...
Buyuk ihtimalle sunnet yeterli olur dedi... Bobreklerde daha once sorun vardi bizim sag Bobrekte buyume vardi hep ona bagliyorlardi bakteri uremesini...
Cok sukur bobreklerdeki buyume duzelmis dedi zaten duzelir demislerdi...

cok sevindim canim ya sunnet olduktan sonra tahlil temiz cikarsa tamamdir. ama yine de kontrolu elden birakma yanlis anlama da gorumcemin kizi senin bebisle ayni sorundan igne vurunuyor ama onda da iltihap yuzunden hafif kacak var demisler cok atesleniyo iltihap olunca ve o 7 yasinda dr kesinlikle cok su icecek ve cisini sıkısmadan yapacak demis ama kizi cok yaramaz laf dinlemiyor surekli takipteler onlarda bu hastalik moda yani diecegim o ki sorun yok deyip ihmal etme 6 ayda bir olsa tahlil ver ben hep oyle yapacam keske demeyecem insallah. Allahtan gelene birsey denmez ama erken teshis denen de bisey var neyse uzattim tekrar gecmis olsun canim

Plasebo buralardamisin?

biz sünnet sonrası kültür verdik enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandık tekrar kültür verdik temiz çıktı voiding yaptırdık reflü nün olmadığı görüldü bi ay geçti geçen hafta ultrasona girdik ve genişlik hiç kalmamış tamamen normale dönmüş Allahıma binlerce şükür bende sana mail atacaktımn zaten bunu sölemek için
en son gittiğimizden beri koruyucu antibiyotik kullanıyoruz bugünde tekrar kültür verdik eğer enfeksiyon çıkmazsa onuda bırakıcaz kontrollerimiz herhalde devm eder ama zamanı uzar çünkü normale dönmüş muhtemelen sünnet ii geldi.. darısı sizin başınıza inş.
voidingi sondayle çekiyolar acaba onu mu söyledi dktor

Selam kızlar nasılsınız
Biz günden güne iyileşiyoruz
Bugun kontrolumuz vardı hemde aşılarımızıda olduk
İlaçlara devam
Yarında rota aşısının ikinci dozunu vercez
1 haftada baya toparlandı kuzum maşallah
Allahım tüm hasta bebişlere şifalar versin

fburak ve diğer arkadaşlarıma geçmiş olsun

bende şuan yine idrar tahlili için poşet taktım bekliyorum ama yaramaz oğluş bir türlü yapmıyor poşet eskidi nerdeyse. her bezinde turuncu lekeler var sanki sarı yerine turuncu çiş yapıyor. Yaptıgı gibi götürcez laboratuara bi yapsa...

slm kızlar işte bu benim kızım defne

$600188_10151483917208326_605166629_n.jpg

İyi akşamlar teyzoşlar
biz geldik ama kimsecikler yok..
geçmişi okuyuverdim bi merakla..

s_tekinozcanan; canım ben çalıştığım için hafta içi 6' da kalkıyorum sabit yani, hafta sonları da en geç 7 oluyo bu saat..
yaren; süt iznimi her gün 1,5 saat olarak kullanıyorum canım ben
zzeyyno; kuzucuğun Allah' ın izniyle daha iyi. Rabbim şifasını versin canım tez zamanda..çok sevindim daha iyi olmasına..
RECES; maaşallah canım Defne'ye..Allah nazarlardan korusun:nazar::nazar:

teyzoşlar bu ek gıda olayı benide kasmıyo değil
biz henüz başlamadık ama nasıl başlıcaz ne vericez bilmiyorum valla.

hepinizi öpüyoruz kocaman..

X