-
- Konu Sahibi aycaeceberen
oğlumun poposu fena halde pişik oldu dün geceden beri ne yaptıysam geçmedi yavrum ağladıkça içim eriyoo. pişik problemi yaşayanlar geçmesi için ne yaptınız ne kadar sürede iyileşti?????
ahh canım kıyamam yaaa , zaten hamileliğinde zor geçmişti.evet çok zor olmuş kavuşmanız,neyse şükürler olsun meleğin seninle zor günleri geride kalsın.kıyamam ben ona çok üzüldüm.kokla onu benim için. ben seni sezeryan oldun zannediyordum.canım biz zor bir doğum geçirdik. oğlum çatıda sıkıştı. doğduğunda siyah mor arası bir renkti. kafası çok uzamıştı. ve ememedi. mama verdiler kumuş hep. kaka yapmadı. mide ve bağırsakları çalışmadı. tüm iç organlarının usgsi çekildi. idrar kan tahlilleri falan. ertesi gün beslenme başladı. bağırsak genişlemesi varmış. sonra tam çıkacağı gün bir de sarılık çıktı. buda kan uyuşmazlığına bağlı bir sarılıktı bir gece de onun için kaldı. ve doğumda köprücük kemiği kırılmış yavrumun. ama bir sıkıntı yokmuş kaynamış bile.
yaa oldukça zor kavuştuk biz birbirimize...
yarenim nasılsın canım napıosunuz aras beyler nasıllar
ben bugun bebişi tarttırdım 4.100 gr olmuş yani 15 günde 600 gr almış iyi mi acaba
bebeğim minnak doğdu biran önce toplasın istiyorum
herkese günaydın.aralık annesi olacakken kızım erken geldi kasım annesi oldum.sizlere bi sorum olacak.kızım 21 günlük oldu uyurken ıkınır gibi, sanki boğazını temizliyor gibi garip garip sesler çıkarıyor.aynı zamanda uyumaya devam ediyor.sizce bu normal mi?sizin bebeklerinizdede böyle birşey oluyor mu?
canım mrb benim oğlumda aynı öle sanki beşikte bi canavar var gece garip sesler ıkınmalar horuldamalar anlamadım her gün akciğerlerini dinliyorum sorun yok ama anlamadım neden oluyo pzrtesi aşımız var gidince bide kbb dr.una göstercem boğazında bişey mi var diye bazen geniz etleri veya tonsilleri büyük olunca oluyomuş ama bi göstermekte fayda var
kızlar ya bu mama verme olayına sakın takılmayın
hıc bı annenın ben sutu yeterlı oldugu bebgı doydugu halde durduk yere mama verecegını dulunmuyorum
ben arası sadece anne sutu ıl beslıyorum
ama sutum olmasa bebgım huzursuz olsa
ancak mama yedıgınde daha huzullu olck olsa 1 dk bıle duşunmeden evladıma verırdım
bana göre annelık cocugunun ıhtıyaclarını en ıyı sekılde gıdermektır öle yada böyle
bence bu topıkte bız anneler bırbırımızı tesvık edıcı olmalıyız özellıklede ılk bebegı olanlar hassas bı dönemden gecıp evlatlarına yeterlı olup olmadılarını duşunduklerı bu zamanda
uf bu mama konusu benimde derdim yani şuan değil ama işe başladığım zaman sürekli emziiremiyeceğim için arada mama veermesi gerekecek annemin başka türlü sağarak ta yeterli olacağını sanmıyorum ama aklımda kalmıyor değil canım sıkılıyor keşke çalışmasam en azından 6 ay sadece anne sütü verme şansım olsa çok canıım sıkılıor bu konuya yetmeyip vermek başka bir konu ama çalıştığım için mamaya başvurmak beni üzüyor
bu arada bu bebekler doktorumun dedği gibi anne karnından ilkolkul mezunu çıkıyorlar az önce erdemi uyuttum kanepede yatıyordu uyandı beni göremiyeceği açıdayım ssesde çıkarmıyorum uyanında kendi kendine knuştu bakındı ağlıyo gibi yaptı ne zaman ben yanına gittim bastı çığlığı al beni diye şok ediyo hergün beni resmen beni görünce başladı alayım diye :)çok dena bu zpırlar :)
Selam kızlar bende mama verenlerdenim
Hemde baya veriyorum
Sütüm yetmio ne yapayım ağlatayım mı çocugu
Yarenin dediğine katılıyorum ilk defa anne oldum ve yetemediğimi düşünüp çok üzülüyorum
Ben Sütüm yetmiyo die oturup ağlarken kimse keyfi olarak mama verdiğimizi düşünemez
Bu gercekten cok hassas bi konu sütü olan anneler hiç yadırgamasın sakır sakır gelen süt bi anda kesilebilirde
benim aras'ımda 29 gün emebildi sonra mama takviyesi mecburdu.şimdi poyraz efe de aynı durumda mama takviyesi ile anne sütü arasında gidip geliyoruz.
o ağlarken doymadığını bile bile süt gelecek diye de ki gelmediğini yetmediğini bildiğim halde yapamam bunu...
bana göre annelık cocugunun ıhtıyaclarını en ıyı sekılde gıdermektır öle yada böyle
​bu sözüne sonuna kadar katılıyorum
herkese günaydın.aralık annesi olacakken kızım erken geldi kasım annesi oldum.sizlere bi sorum olacak.kızım 21 günlük oldu uyurken ıkınır gibi, sanki boğazını temizliyor gibi garip garip sesler çıkarıyor.aynı zamanda uyumaya devam ediyor.sizce bu normal mi?sizin bebeklerinizdede böyle birşey oluyor mu?
merhaba nurmat bende kasım annesi olacakken ekim annesi oldum:)
benim oğlum 48 günlük, daha bi kaç güne kadar senin bebiş gibi uyanıyordu. Ağlama huyu pek yoktu nadir ağlardı. He gören erken geldi,gününü bekliyo derdi:) gününüde geçirdi 40 da çıktı daha dün ağlamaya başladı o da kakasını yapamadı garibim,düne kadar gayet başaralıydık aslında bu konuda:) Nazar değiyo galiba bebişlerimize
Oğlum bugün normale döndü inşallah ıkınıp ıkınıp uyumaya devam ediyo:) babamın bu ıkınma durumuna yorumu ise çocuk ıkınarak uzuyo büyüyo oldu:) bilmem ne kadar doğru:)
cnm benım merhaba nasılsın
sunnet ısınınz ne oldu
yarencim dr.a gide gele pipiyi kurcalaya kurcalaya açıldı​ son gittiğim çocuk dr.u gerek olmadığını bunların para tuzağı olduğunu söyledi ... iyiyiz şimdi çiş yaparken ağlamıyor artık
tatlım merhaba senındemı erken oldu benımde 19 ekımde oldu bdt 6 kasımdı sıznın neden erken oldu
banada dedıler 40 ı gecsı degışır dıye sukur ıyı huyumuz suyumuz bızımde kak duzenımız degıltı gunde 5 6 kaka yapan aras bı gun yapar bı gun yapmaz oldu
babanınız yorumuda hoşmuş yanı
benide çok üzüyor canım işe başlıycağım gün mümkünse çok geç gelsin, oğlumdan ayrılmak zaten üzücek beni, birde sütümün sağmakla yeteceğini hiç düşünmüyorum illaki mama takviyesi yapıcaz .zaten süt iznmiz olduğu için işten erken çıkıcaz yani arada az bir zaman var bu aradada göğüslerimiz güzel dolar diye düşünüyorum. ben şuanda da mama takviyesi yapıyorum, çünkü gündüz sütüm çok az oluyor , ama geceleri uyuyunca çok iyi fazlasıyla yetiyor oğluma.uf bu mama konusu benimde derdim yani şuan değil ama işe başladığım zaman sürekli emziiremiyeceğim için arada mama veermesi gerekecek annemin başka türlü sağarak ta yeterli olacağını sanmıyorum ama aklımda kalmıyor değil canım sıkılıyor keşke çalışmasam en azından 6 ay sadece anne sütü verme şansım olsa çok canıım sıkılıor bu konuya yetmeyip vermek başka bir konu ama çalıştığım için mamaya başvurmak beni üzüyor
bu arada bu bebekler doktorumun dedği gibi anne karnından ilkolkul mezunu çıkıyorlar az önce erdemi uyuttum kanepede yatıyordu uyandı beni göremiyeceği açıdayım ssesde çıkarmıyorum uyanında kendi kendine knuştu bakındı ağlıyo gibi yaptı ne zaman ben yanına gittim bastı çığlığı al beni diye şok ediyo hergün beni resmen beni görünce başladı alayım diye :)çok dena bu zpırlar :)
merhaba nurmat bende kasım annesi olacakken ekim annesi oldum:)
benim oğlum 48 günlük, daha bi kaç güne kadar senin bebiş gibi uyanıyordu. Ağlama huyu pek yoktu nadir ağlardı. He gören erken geldi,gününü bekliyo derdi:) gününüde geçirdi 40 da çıktı daha dün ağlamaya başladı o da kakasını yapamadı garibim,düne kadar gayet başaralıydık aslında bu konuda:) Nazar değiyo galiba bebişlerimize
Oğlum bugün normale döndü inşallah ıkınıp ıkınıp uyumaya devam ediyo:) babamın bu ıkınma durumuna yorumu ise çocuk ıkınarak uzuyo büyüyo oldu:) bilmem ne kadar doğru:)
benide çok üzüyor canım işe başlıycağım gün mümkünse çok geç gelsin, oğlumdan ayrılmak zaten üzücek beni, birde sütümün sağmakla yeteceğini hiç düşünmüyorum illaki mama takviyesi yapıcaz .zaten süt iznmiz olduğu için işten erken çıkıcaz yani arada az bir zaman var bu aradada göğüslerimiz güzel dolar diye düşünüyorum. ben şuanda da mama takviyesi yapıyorum, çünkü gündüz sütüm çok az oluyor , ama geceleri uyuyunca çok iyi fazlasıyla yetiyor oğluma.
kızlar biz doktora gittiğimizde doktor bizimkini dinlemek için yatırdı tam o sırada bu bahsettiğiniz seslerden çıkarıp kızarıp bozarıp , iki büklüm oluyor ıkınıyordu , doktor hep böylemi dedi . dedim bende size onu söyliyecektim hep bu şekilde garip sesler çıkarıyor,
çok fazla gazı var gazdan yapıyor dedi.
benim annemde geçen gün büyüyor ondan geriliriyor demişti.