- Konu Sahibi aycaeceberen
Selam Güzel anneler ve yavruları,
Bugün bizim 40ımız çıktı çok şükür. 40 günü geride bıraktık bakalım huyu değişir 40ından sonra daha rahat edersin diyenlerin dedikleri olacak mı ? :)
40 mevlidimizi henüz okutmadık çünkü Cuma günü ailemin yanına gidiyorum İstanbul'a ve orada sevdiklerimle beraber çıkartmak, okutmak istedim.
Bunlar dışında gaz sorunumuzu zinco ve colica herbal şurup ile çözdük daha doğrusu rahatladık şükürler olsun. Şimdi daha iyi. Geceleri bazen uyuyor bazen hiç bir şekilde uyumuyor saatlerce fıldır fıldır gözlerle bizleri seyrediyor. Bazen zombi gibi ortalıkta dolaşıyorum, rengim sap sarı kendime bakacak fırsatım yok. Allahtan kardeşim yanımda ve bana yardımcı oluyor o gittiğinde ne yaparım bilmiyorum.
Bebeğimizin her geçen gün büyümesini, suratının değişmesini,vücudunun şekillenmesini büyük bir keyifle izliyoruz.Önceleri en küçük boy kısa çorap diz altı çorap olurken şimdilerde normal şekilde oluyor. Ve gelişimimiz çok güzel şükürler olsun inşallah hep böyle gider.. 39 günlükken 4600 gr ve 57 cm olmuşuz.. doğum kilomu 3070 ve boyumuz 49 cm idi..
Teyzesi resmini çekerken sıkıntıdan patlayıp somurtan Nisa :)
Eki Görüntüle 569427
maşallah saçlara bak =)