2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ehehe :KK66: benimki de battaniyesini minciklayip duruyor. Dil olayı tam tersi bizde, dilini emıyor. Bazen de alt dudağını tamamen ağzının icine alıyor..boyle "EYVAH!" Der gibi :KK66:))) her halleri o kadar tatlı ki..Allah'a cok şükür!!

alt dudak emmede var ilk doğduğundan biri alt dudağını ağzının içine bir çekiyor zannedersin alt dudağı yok =)
ayy kendimiz nazar değdireceğiz bebeklerimize =) maşallah barekallah hepsine ...

cnm bız ferrum hausman kullanıyoruz onun ıcerısınde yazmıyo

canım bizde f hausmann kullanıyoruz ama siz diyince baktım içeriğinde paraben yazıyo:KK43:

:KK66:))) Heh! Cozduuuuk! Sınırda preterm sayılıyor seninki, o yüzden herhalde. Naapalim? Anne olmak bildiklerini bir daha öğrenmek, bilmediklerini tez yazacak kadar araştırmak demekmiş :KK66:)))

AuroraB biz de songül gibi erken doğduk 36. hafta 2750 kilo. dr muz 4 damla dedi.

canım bizde f hausmann kullanıyoruz ama siz diyince baktım içeriğinde paraben yazıyo:KK43:

AuroraB biz de songül gibi erken doğduk 36. hafta 2750 kilo. dr muz 4 damla dedi.

benımkısınde yazmıyo cnm ama netten kapyalıcaktım prospektusunde yardımcı maddede var yazıyo
sıse uzerınde yazmıyo ama evde de prospektusu yok

Son düzenleme:
slm guzel anneler nasılsınız bu hafta gremedım mısafırım vardı afta sonu babnnemızle dedmız geldı torunlarını gormeye vakıt bulamadım herkees bebıslerının marıfetlerınden bahsetmıs bızımkıde ayaklarını kaldırıp kaldırıp bakıyor heyeanlanıyor tukuruk puskurtuyor anlatarak bol bol guluyoruz elımızı emıyoruz cok guzellesıyorlar gunden gune arada seslı kahkaha atyrz ben sızlere bsy sorucam aslında bız bu ay sonunda 5.ayıı doldurup 6dan gun alıcaz ek mamalara nezaman gecıcez yada gectınızmı ben dıyorum artk baslasam pırınc unu falan versem memeyle nereye kadar zaten tek gogsumden sut gelmıyor gunde 1kere anca verebılıyorum onu sızce ne yapayım

AuroraB biz de songül gibi erken doğduk 36. hafta 2750 kilo. dr muz 4 damla dedi.[/QUOTE]

Aslında 36 haftanın üstündeki veya 2500 g üzerindeki bebeklere yuksek doz Demir destegi gerekmiyor. Hele de anne anemik degilse, bebek guzel anne sutu aliyorsa veya demirden zengin mamayla besleniyorsa. Bu durumda 4 damla yeterli olur.

ay yardımcı madde olarak var yazıyo emınımkı prospektuste degışıklık olmaz ee ne yapıcaz kullanmanın faydadan cok zararı olmasın gamzedılara sen kullanıcakmısın ben perşembe sorucam dra hanı arada grıp gıbı rahatsızlıklarda kullanılan suruplarda nıtekım ama bız bunları devamlı verıcez cocuklarımıza

Aslında 36 haftanın üstündeki veya 2500 g üzerindeki bebeklere yuksek doz Demir destegi gerekmiyor. Hele de anne anemik degilse, bebek guzel anne sutu aliyorsa veya demirden zengin mamayla besleniyorsa. Bu durumda 4 damla yeterli olur.[/QUOTE]

ana anemık bebenın durum bellı degıl ama ben paraben e takıldım sız hangısını kullanıyosunuz cnm

kızlar benım cocuk uyudu saatını bekledı pasam kafam karısık sekılde kacıyorum
herkese hayırlı geceler yatmadan zeynoo ya bakmaya gelırım artık

ay yardımcı madde olarak var yazıyo emınımkı prospektuste degışıklık olmaz ee ne yapıcaz kullanmanın faydadan cok zararı olmasın gamzedılara sen kullanıcakmısın ben perşembe sorucam dra hanı arada grıp gıbı rahatsızlıklarda kullanılan suruplarda nıtekım ama bız bunları devamlı verıcez cocuklarımıza

canım ben bi iki gün kullandım aynı zaman diliminde işe başladığım için günde 2 kere mama ya başladık asaf bi kabız oldu mafoldu bebeğim çıkarana kadar çektik... kullanmayı düşünmüyorum. benim 30 martta dr a gidicem bakalım sölicem

canım ben bi iki gün kullandım aynı zaman diliminde işe başladığım için günde 2 kere mama ya başladık asaf bi kabız oldu mafoldu bebeğim çıkarana kadar çektik... kullanmayı düşünmüyorum. benim 30 martta dr a gidicem bakalım sölicem

ah cnm kıyamam onun tombalak totosuna dr bızede dedı kabız olabılır dıye sukur olmadı bıde mamayada alışık olmayınca ıkısı bı arada duzenı bozdu demekkı asaf a kım bakıyo sımdı yenı duzene alıştınızmı

bende perşembe gıdıcem dr a ılacın artı eksılerını bı konusayım
en korktugumda yaren duzenlı ıcıtı kan sayımında hıc bı problemle karşılaşmadık yegenım reddettıgı ıcın ıcıremedı kansızlık cıktı kı gıdalardan takvıye etmesıne ragmen

artık hakkımızda hayırlısı

zeynom hergece bu saatte gelırdın yazardın cok merak ettım ınsalla sorun yoktur cnm
sabah ılk ısım kaltıgımda bakmak olucak

selnec cnm her sabah topiğimizi sen acıyosun

SANA KOCAMAN GUNAYDINNNNN

beysal ve gulden sızlerede gunaydımm hayırlı mesaıler

zeynom hergece bu saatte gelırdın yazardın cok merak ettım ınsalla sorun yoktur cnm
sabah ılk ısım kaltıgımda bakmak olucak

canım çoksağol Allah razı olsun merak etmişsin. hastanedeydik oğlum malesef akciğer enfeksiyonu geçiriyormuş iltihaplanma olmuş yoğun bi tedavi sürecine girdik. belirtileri yoktu geçen akşam gittiğimiz çocuk dr u grip demişti. bu sefer hastanede detaylı bakıldı kan ve idrar tahlili batın ultrasonu ve akciğer filmi istedi dr. çok ilerlemiş ve farkedememişiz. bir yığın ilaçla şuan evdeyiz. canımdan can gitti iki gündür perişan olduk hastanede ve eşimde yoktu burda biliyorsun telefonda ben ağladım o ağladı sinirlerim bozulmuştu. oğlum 2 gün hiç emmedi dün gece emmeye başladı az az. sonuç olarqk şuan evdeyiz ve inşallah iyileşecek. kontrole gittiğimizde iyi haberler gtiririm inşallah.

canım çoksağol Allah razı olsun merak etmişsin. hastanedeydik oğlum malesef akciğer enfeksiyonu geçiriyormuş iltihaplanma olmuş yoğun bi tedavi sürecine girdik. belirtileri yoktu geçen akşam gittiğimiz çocuk dr u grip demişti. bu sefer hastanede detaylı bakıldı kan ve idrar tahlili batın ultrasonu ve akciğer filmi istedi dr. çok ilerlemiş ve farkedememişiz. bir yığın ilaçla şuan evdeyiz. canımdan can gitti iki gündür perişan olduk hastanede ve eşimde yoktu burda biliyorsun telefonda ben ağladım o ağladı sinirlerim bozulmuştu. oğlum 2 gün hiç emmedi dün gece emmeye başladı az az. sonuç olarqk şuan evdeyiz ve inşallah iyileşecek. kontrole gittiğimizde iyi haberler gtiririm inşallah.

cook gecmıs olsun canım çok uzuldum gercekten,ınş en kısa zamanda ıyılesır bebeğın.nasıl okadar ılerlemıs ya ne gıbı bı belırtılerı vardıkı canım

zzeynoo çok geçmiş olsun Allah şifa versin doktorlar nasıl fark edememişler yaa çok üzüldüm inşallah tez zamanda iyileşir bebeğin hayırlı haberle gelirsin inşallah

X