cnm benım ya bıde o görsun bakayım ne dıcek of fılm ne zmaan cekılıcek cnm
sende cok yoruldun arkadasım benım aylardır kolaymı bı basına kosturuyosun ordan oraya e daha fatıh var ev ısı yemek onları hıc saymıyorum rabbım kolaylık versın cnm
tatlım benım bebek bu ayarı bellı olmaz bazen 3 saat bazen 10 dk uyur uynaır he kv nın huyunu sen daha ıyı bılırsın bak bısey dıyemem onun ıcın
Canim igneler sali gunu bitiyor .. carsamba gunu gidicez idrar kulturu vericez oda 3 gunde sonuc cikiyor temizlenmisse artik dr ya sonucu aldigimiz gun cekturir heralde...
Zaten profa gidicem mutlaka.. cocuk urolojisinin alani zaten bu sorun...
Hafta arasi bi arayayim muayene fiyatini falan ogreneyim bakiyim ayni yerindemi 5.5 yil once fatuhi goturmustum...
Beni hic sorma hastanelik oldum gecen..
Cok zor nefes aliyorum sol gogus agriyor nefes alis verisimde.
Dahiliye ve kardiyologada gorundum.. akciger filmi tum batin usg cektirdim.. ekg cekildi efor testi yapilamiyormus emzirmedrn dolayi..
Kardiyalog dediki gecmez yada ilerlerse gel hemen suan kalp te sorun yok ama efor bakilmali onuda bakamiyiruz dedi...
Anlican sonuc yorgunluktan dediler ... Kas agrisi yani ve dinlenemiyirumda..
Tabi uzuntu sikinti ve en basta asiri yorgunluk... Suan oturdugum yerde tempolu yuruyen biri gibi nefes aliyorum resmen..
Bilmiyorum ne olcak bu halim..
Simdilik annem var ama oda ay sonu yada nisan ortasi bozcaadaya gidicek en az 4 ay yok... Napicam o gidince bilmiyorum..