- 7 Aralık 2011
- 2.318
- 1
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.521
7 tabesini vurdurdum kaldi 7 yariladik igneleri..
Agzinda pamukcuk olmus karbobatli su yaptim gecmedi damla aldim bakalim iyi olur insallah...
Eymeni profa goturme karari aldim.. bi cocuk urologu prof vardi fatih burak'I goturmustum bikere ona...
Su filimde bi cekilsinde tum tahlillerinide toplayip gideyim bir bakalim ne dicekker..
Bende cok yoruldum nefes alirken sirtim gogsum agriyor...
Sen nasilsin kuzular nasil?
sen 1 yaş abla olarak kendine daha az ilgi gösterildiğini düşünüyor musun peki ?
2 çocuğun bir arada bakımı hiç kolay olmaz herhalde tabi.. onlar ev hanımıymış gözü karaymış ya da kaza oluvermiş herhalde :)
benimde kardeşimle aramda çok yaş farkı olmasa bende belki şu sohbeti ediyor olmicaktım :)
bir de şu yönden düşün ikisi bir arada büyüyecek ve 3 sene sonra rahat edeceksin öbür türlü süreç uzicak buna ne dersin
bende ev hanımıyım şimdilik :) ama yinede tek başıma bakamam :)
ikinciye kesin karar verirsem zaten çok beklemeden yapacam :) bende aynı fikirdeyim ikisi bir arada büyür ve rahat ederim sonrasında.
bende ev hanımıyım şimdilik :) ama yinede tek başıma bakamam :)
ikinciye kesin karar verirsem zaten çok beklemeden yapacam :) bende aynı fikirdeyim ikisi bir arada büyür ve rahat ederim sonrasında.
çok ilgili büyüdüm hala da böyledir fakat arada bebekliğim ile ilgili kucakta olmam gerekirken abla olmuşum da demiyor değilim . o zaman için eksik kalan bir şeyler vardır diye düşünüyorum
tek çocuk da bile yardıma ihtiyacı oluyor insanın kesinlikle, en azından biri yemek yapsın evi toplasın di miiiiiiii
neyse seni takip edecem bakalım ne zaman hamile kalmaya karar vereceksin bana da haber ver birlikte başlayalım Allah da niyetimizi kabul ederse tabi hehehe :))
1 yaş arayla hatırlarmı ki insan? 3 yaş farkla daha fazla hatırlamaz mı?
ay karışık bu işler canım yaa 2 ucu dıdıdıdıttt derler ya :))
kısmet bakalım hayırlısı neyse o olsun. Karar verirsem sanada haber veririm canım :)tek çocuk da bile yardıma ihtiyacı oluyor insanın kesinlikle, en azından biri yemek yapsın evi toplasın di miiiiiiii
neyse seni takip edecem bakalım ne zaman hamile kalmaya karar vereceksin bana da haber ver birlikte başlayalım Allah da niyetimizi kabul ederse tabi hehehe :))
1 yaş arayla hatırlarmı ki insan? 3 yaş farkla daha fazla hatırlamaz mı?
ay karışık bu işler canım yaa 2 ucu dıdıdıdıttt derler ya :))
hatırlamıyorum tabi ki aklım erdiğinde çocukken düşündüğümdü =)
ne filmi çektireceksiniz canım siz ?
kısmet bakalım hayırlısı neyse o olsun. Karar verirsem sanada haber veririm canım :)
Surekli idrarda bakteri uruyor.. antibiyotiklerle temizleniyor sonra tekrar uruyor. Dr ilacli film cekmemiz lazim dedi neden uredigini bulmak icin...
ben Allaha tevekkül ettim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah o bizim için doğruyu bilir
kızlar uyumam lazım sabah 7 buçukta uyanıyo bizimki
görüşürüz
7 tabesini vurdurdum kaldi 7 yariladik igneleri..
Agzinda pamukcuk olmus karbobatli su yaptim gecmedi damla aldim bakalim iyi olur insallah...
Eymeni profa goturme karari aldim.. bi cocuk urologu prof vardi fatih burak'I goturmustum bikere ona...
Su filimde bi cekilsinde tum tahlillerinide toplayip gideyim bir bakalim ne dicekker..
Bende cok yoruldum nefes alirken sirtim gogsum agriyor...
Sen nasilsin kuzular nasil?
İyi aksamlar kizlar.ben bugun kafayi yedim resmen.kizimi uyutup spora gittim.geldigimde cocuk uyanmisti.meger benden sonra hic uyumamis.normalde 3 saat uyuyan cocuk yarim saatte kalkmis.biraz once uyutabildim ancak.aralardada uyurdu.ama bugun uyumadi.kv de ne yapti anlamadim.ben spordan gelirgelmez uyumadigini anlatirken ben bisey yapmadim dedi.ne zaman boyle bisey dese mutlaka altindan bisey cikiyor.yavrum helak oldu.
zeynoooo nerelerdesınnnn cnm bebısı merak edıyorum her gece gelırdın
plnoz bir tek sen olumlu yanıt verdin :) canım ben 29 yaşındayım ve ilk bebeğim. 2. için çok bekleme gibi bi lüxüm yok haliyle. benim kardeşimle aramda yaş farkı var ben ise kendime yakın arkadaş gibi olacağım bir kardeşim olsun çok isterdim bu sebeple acaba çok da ertelememk mi gerekir ikisi birden büyür çıkar ilerde de bana dua ederler mi diye düşüncelerimle boğuşuyorum.... anneyi çok yoracağı kesin bu kararın tabi ki orası kesin.. süt olayı dersen internetten araştırdığım kadarıyla eğer anne iyi beslenirse bebeğini gebelik boyunca emzirebilirmiş.
sen ne zaman 2. yi düşünüyorsun? hemen derken bebeğin kaç aylıkken?
merhaba canımişler bitmiyorki giremedim . Nasılsın
Allah bağışlasın canım. Allah kolaylık versin. Eminim ilerisi çok güzel olacaktırBenim iki çocugumun arası 2 yaş 4 ay. Şuan biraz zor oluyor tekim yardım eden yok ama yinede çok güzel. Allah yardım ediyor. ikisi beraber büyüyorlar biri kız biri erkek bakalım ilerde nasıl olcak.
günaydınnn hatta tünaydınn
nasılsınız bakalım...
voiding mi ?
eğer öyleyse senle konuşmuştuk hatırlarsan. biz çektirdik voidingidde ilgimi çekti sen film diyince