2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar sızlere bırsey sormak ıstıyorum,ben cok terlıyorum gece gunduz farketmeden soğuk sıcak farketmeden terlıyorum.nerdeyse 4 ay olacak doğum ypalı hala gecmedı terlemem,sızlerdede bole bı sorun yasayan varmı yoksa ben tekmıyım,artık cok rahatsız olmaya basladım yaww

cnm ben kosturunca terlıyorum malum ıkı cocuk ama durduk yere olmuyı

su an konak operasyonu var arasınkafa sıcan gıbı oldu pek komık
uzman tv dekı dr bey amcamız 1 corba kasık bebeyagı 1 tatlı kasıgı karbonat demış bıde onu deneyelım

sureklı değil ama coğu zaman boyle ,bebeğımın ustunu değiştırırken bıle terlıyorum artık bı doktoramı gıtsem dıyorum

kuzum elımızde olmadan telase oluyorıuz durduk yere olmuyosa doğal su an aras kucagımda afa sıcan gıbı dakıka dolduruyom doğalgaz ıle klımada acık yıkanck dıye dusun bendekı terı

kuzum elımızde olmadan telase oluyorıuz durduk yere olmuyosa doğal su an aras kucagımda afa sıcan gıbı dakıka dolduruyom doğalgaz ıle klımada acık yıkanck dıye dusun bendekı terı

evet telaşe oluyoruz doğru,ama ben cok rahatsız olmaya basladım artık nezaman gececek acaba,bebısını yıkıcan ha keyıflı dakıkalar ozaman sana

Kızlar saat
7 de 5 dk emdi

8:30 5 dk emdi

10:30 da 120 ml aptamil hazırladım sadece 40 ml içti gerisini istemedi. kutunun arkasında 150 ml yazıyor 3 aylıklar için bu durumda 40 ml çok az

Kızlar saat
7 de 5 dk emdi

10:30 da 120 ml aptamil hazırladım sadece 40 ml içti gerisini istemedi. kutunun arkasında 150 ml yazıyor 3 aylıklar için bu durumda 40 ml çok az

canım benım bebısımde aynen bole emıyo dıyebılırım ben mama vermıyorum,5 dk bıle emmıyor bazen ama gecelerı 2 saatde bır emmek ıstıyor 2 aylıkken falan 5 6 saat emmeden uyurdu sizce sutum yetmedığı ıcınmı gecelerı sureklı emmek istıyor artık mama versemmı dıye dusunmeye basladım bende

Kızlar saat
7 de 5 dk emdi

cnm arasta öle 5 dk emer co uzun emmez gercı su bıkac gundur daha uzadı gıbı
ben arası sutumu bırakıp bı yere gıttıgımde daha 50 yı görmedık cnm anne memeye alışıklar ya ondandır zamanla cogalır hem bebegın hasta arkadasım arasta hastayken emzıklerle kandırıyoduk bıkac kere ceksın dıye

cnm arasta öleydı sıdı 1.5 2 saatte acıkıyo sanırım daha hızlı sındırmeye basladılar sutum ıyı farkındayım bu ara ondan 6 ya kadar bısey vermıcem cnm sende verme derım

cnm arasta öleydı sıdı 1.5 2 saatte acıkıyo sanırım daha hızlı sındırmeye basladılar sutum ıyı farkındayım bu ara ondan 6 ya kadar bısey vermıcem cnm sende verme derım

dun sutumu sağdım tek goğsumden zorla 50cc cıktı dığerınden 100 falandı galıba acaba dıyorum doymuyormu

sureklı değil ama coğu zaman boyle ,bebeğımın ustunu değiştırırken bıle terlıyorum artık bı doktoramı gıtsem dıyorum

Ben de çoook terliyorum (( ama diğer anne arkadaslardan duydugum anne olduktan sonra belirgin daha cok terleyenler var. Hormonlarla alakalı olabilir diye düşündüm. Tabi bu arada gebelikte ve sonrasinda tiroid bozuklukları sık gelisebiliyormus. Bu da terleme yapabilir. Asırı terleme var diyorsan dahiliyeye gidip hem bi yonden hem de diğer acılardan bi kontrol ol bence canım! Bazen kansizlik veya çarpınti da yorgunlukla beraber terleme yapabiliyor !

su an konak operasyonu var arasınkafa sıcan gıbı oldu pek komık
uzman tv dekı dr bey amcamız 1 corba kasık bebeyagı 1 tatlı kasıgı karbonat demış bıde onu deneyelım

Canim konak sorunu bizde de var. Temizliyorum 2 gune yine cikiyor. Bizim dr. Saf zeytinyagina karbonat dedi. Oyle yapiyorum. Bir de konak sampuani dedi babe marka. Daha almadim. Bayağı azaldı. Yuzunuz nasil oldu. Ben bu arada domatesin de alerjik oldugunu farkettim. Domates sou vardi artik yemiyorum bayağı düzeldi. Artik yok gibi.

Canım benimki 3,5 aylık 6 kg oldugu için ve doktor zayıf kalmış dediği için ben akşamları bir kere veriyim dedim ama ilk deneme biraz başarısız oldu ama ilk biberon deneyimimiz o yuzden biberonu reddetmediğine şükür. Peki seninki kaç kg zayıfmı sen neden mamayı düşünüyorsun

cnm atopiklerde sık rastlanıyomuş bızımde bıtıyo yenıden baslıyo bı gıdıste dr muza onuda bı sorayımmm
yuzumuz masalla cnm super yumurtA YEMIYORUM KESINLIKLE TAM 3 KERE DENEDIM ve 3.dede kızardı bozuldu
bak dometes sosu kv vermıştı tuketıyorum demek ona alerjımız yok ıyı olsunlar yemeyelım dımı cnm
hastaydı cnm senın pasalar nasıl oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…