- 12 Şubat 2013
- 4.615
- 98
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.081
bebeğinize su veriyor musunuz ?
kızlar sızlere bırsey sormak ıstıyorum,ben cok terlıyorum gece gunduz farketmeden soğuk sıcak farketmeden terlıyorum.nerdeyse 4 ay olacak doğum ypalı hala gecmedı terlemem,sızlerdede bole bı sorun yasayan varmı yoksa ben tekmıyım,artık cok rahatsız olmaya basladım yaww
cnm ben kosturunca terlıyorum malum ıkı cocuk ama durduk yere olmuyı
sureklı değil ama coğu zaman boyle ,bebeğımın ustunu değiştırırken bıle terlıyorum artık bı doktoramı gıtsem dıyorum
kuzum elımızde olmadan telase oluyorıuz durduk yere olmuyosa doğal su an aras kucagımda afa sıcan gıbı dakıka dolduruyom doğalgaz ıle klımada acık yıkanck dıye dusun bendekı terı
Kızlar saat
7 de 5 dk emdi
8:30 5 dk emdi
10:30 da 120 ml aptamil hazırladım sadece 40 ml içti gerisini istemedi. kutunun arkasında 150 ml yazıyor 3 aylıklar için bu durumda 40 ml çok az
Kızlar saat
7 de 5 dk emdi
8:30 5 dk emdi
10:30 da 120 ml aptamil hazırladım sadece 40 ml içti gerisini istemedi. kutunun arkasında 150 ml yazıyor 3 aylıklar için bu durumda 40 ml çok az
canım benım bebısımde aynen bole emıyo dıyebılırım ben mama vermıyorum,5 dk bıle emmıyor bazen ama gecelerı 2 saatde bır emmek ıstıyor 2 aylıkken falan 5 6 saat emmeden uyurdu sizce sutum yetmedığı ıcınmı gecelerı sureklı emmek istıyor artık mama versemmı dıye dusunmeye basladım bende
cnm arasta öleydı sıdı 1.5 2 saatte acıkıyo sanırım daha hızlı sındırmeye basladılar sutum ıyı farkındayım bu ara ondan 6 ya kadar bısey vermıcem cnm sende verme derım
dun sutumu sağdım tek goğsumden zorla 50cc cıktı dığerınden 100 falandı galıba acaba dıyorum doymuyormu
sureklı değil ama coğu zaman boyle ,bebeğımın ustunu değiştırırken bıle terlıyorum artık bı doktoramı gıtsem dıyorum
su an konak operasyonu var arasınkafa sıcan gıbı oldu pek komık
uzman tv dekı dr bey amcamız 1 corba kasık bebeyagı 1 tatlı kasıgı karbonat demış bıde onu deneyelım
canım benım bebısımde aynen bole emıyo dıyebılırım ben mama vermıyorum,5 dk bıle emmıyor bazen ama gecelerı 2 saatde bır emmek ıstıyor 2 aylıkken falan 5 6 saat emmeden uyurdu sizce sutum yetmedığı ıcınmı gecelerı sureklı emmek istıyor artık mama versemmı dıye dusunmeye basladım bende
150 cc gayet ıyı cnm kg nız nasıl
Canim konak sorunu bizde de var. Temizliyorum 2 gune yine cikiyor. Bizim dr. Saf zeytinyagina karbonat dedi. Oyle yapiyorum. Bir de konak sampuani dedi babe marka. Daha almadim. Bayağı azaldı. Yuzunuz nasil oldu. Ben bu arada domatesin de alerjik oldugunu farkettim. Domates sou vardi artik yemiyorum bayağı düzeldi. Artik yok gibi.