2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben yine buraya geldim :) burası azaldı diyorduk ama öbür tarafta çok kalabalık oldu orayı takip edemiyorum.

ben de takip edemiyorum orayı çok kalabalık hızlı ilerliyor. biz yine buradan devam edelim en iyisi:)
Evet çok zor öyle soru soruyorsun kimse cvp vermiyor. O kadar kalabalıkki arada kaynayıp gidiyor sanırsam :) onlar daha tecrübeli bizden bir ay öndeler arada yine bakarım orayada ama ben buradan paylaşım yapacam :KK66:

bencede bizim için burası daha iyi çünkü bizim bebeklerimiz birbirine yakın gelişimleri paralel birbirimize daha çok yardımcı olabiliriz ,
tamam onlar tecrübeliler ama bir ay iki ay büyük olanlar var bizimkilerden biz birbirimize anlık durumları için yardımcı olabilecekken onlarınki yüzeysel kalır şimdi benim oğlumdan bir ay küçük biriyle konuşurken yüzeysel tavsiyelerde bulunabiliyorum ...

eminim herkes benim kadar seviyordur ve düşkündür güzel kokulara .bebeğim doğduğundan beridir parfüm kullanmıyorum hatta hamileliğimde bile ara ara kullanmıştım o zamandan başlamıştım azaltmaya. dün artık dayanamadım kullandım yine sonrada üzüldüm sonuçta bebeğim sürekli kucağımda , yakın temas halindeyiz =) kendi parfümüme takılıyorum dışarıya çıktığımızda , bir mekana gittiysek oda spreyleri , yolda yürürken üzerine savrulan sigara dumanı ... hangi birinden muhafaza edebilirim diye de çelişki yaşıyorum . siz ne yapıyorsunuz kullanıyor musunuz ? önemli bir konu bence , şuana kadar hiç konuşulmadı.

eminim herkes benim kadar seviyordur ve düşkündür güzel kokulara .bebeğim doğduğundan beridir parfüm kullanmıyorum hatta hamileliğimde bile ara ara kullanmıştım o zamandan başlamıştım azaltmaya. dün artık dayanamadım kullandım yine sonrada üzüldüm sonuçta bebeğim sürekli kucağımda , yakın temas halindeyiz =) kendi parfümüme takılıyorum dışarıya çıktığımızda , bir mekana gittiysek oda spreyleri , yolda yürürken üzerine savrulan sigara dumanı ... hangi birinden muhafaza edebilirim diye de çelişki yaşıyorum . siz ne yapıyorsunuz kullanıyor musunuz ? önemli bir konu bence , şuana kadar hiç konuşulmadı.
Ben parfüm kullanmaya başladım artık ama giysimin önüne değilde arkasına sıkıyorum çocuğu kucağıma alınca yüzüne gözüne gelmesin diye ve çok az kullanıyorm :) tamamen steril bir ortam yaratamayız onlara haklısın, diyelimki yarattık, daha sonra bunlarla karşılaşınca daha çok hasta olurlar. Şimdiden ufak ufak alışsınlar dünya tertemiz değil .

mertur, bence onları her kokudan koruyamayız.zaten bir sürddir evddn pek çıkmadıkları için yeni kokulara hapşurarak tepki veriyorlar.
bizim evde köpeklerimiz var onlarda çok hassas olduklarından parfüm sigara sprey kullanmıyorduk şimdi de aynen devam...

oğlumun saçları dökülmeye başladı. 5.aya girdik acaba kel mi kalır?

mertur, bence onları her kokudan koruyamayız.zaten bir sürddir evddn pek çıkmadıkları için yeni kokulara hapşurarak tepki veriyorlar.
bizim evde köpeklerimiz var onlarda çok hassas olduklarından parfüm sigara sprey kullanmıyorduk şimdi de aynen devam...

senden 1 gün sonra doğum yapan arkadaşım var onunda oğlunun saçı döküldü tekrar yerine çıktı , korkma çıkar yine =)

O saçlar dökülür yerine yenileri çıkar merak etme :KK66: benim oğluşumunda dökülüyor bir taraftanda çıkıyor.

senden 1 gün sonra doğum yapan arkadaşım var onunda oğlunun saçı döküldü tekrar yerine çıktı , korkma çıkar yine =)

O saçlar dökülür yerine yenileri çıkar merak etme :KK66: benim oğluşumunda dökülüyor bir taraftanda çıkıyor.

yaa inşallah bazı çocuk aylarca kel kalıyor başı üşür gibi geliyor...:KK54:

ben kışın ortasında kel bıraktım oğlumu yaz geliyor seninkine hiçbirşey olmaz =)

haklısın hem biraz daha büyümüş olucaklar.

bu arada biz kaukçuk emziğe geçmeye çalışıyoruz dişleri çııkınca silikonun çabuk yıpranırmış sağlıklı olmazmış.

haklısın hem biraz daha büyümüş olucaklar.

bu arada biz kaukçuk emziğe geçmeye çalışıyoruz dişleri çııkınca silikonun çabuk yıpranırmış sağlıklı olmazmış.

dişleri çıkınca elleriyle tutma becerileride daha gelişeceğinden diş kaşıyıcılarıyla oynarlar , emziğin hiç bir türlüsü kesmez onları bence =)

X