2012 kasım bebekleri büyüyor..

kusura bakmayın ama kasım ayını aylardan silemeyeceğimize göre lütfen ekim'e gel ekimde sohbet ediyoruz gibi şeyler olmasa. :KK4:

takip etmek ayrı oraya gel ordan devam edelim ayrı bir şey...kasım ayında doğan ile ekimde doğan bebek de bir olmaz bunu daha iyi bilmeniz lazım....burada soru sorsam şimdi kim cevap verecek bana Gerçi soruyorum 3 sayfa öncekine cevap veren ama soruma cevap veremeyen arkadaşlar da yok değil ama neyse
:KK51: ...sinirlendim :KK52: Kasımdan eleman çalmayın kariiişiimmm

Son düzenleme:
isteyen istediği topiğe gitmeye karar verbilir..eylul ekim kasım aralık farketmez..kimse kimseyi zorla bir yere çağırmıyor..gelen gelir gelmeyen gelmez saygı duymak lazım...amaç paylaşım ve fikir alışverişi ise neresi daha yoğun paylaşımda bulunuyorsa nerede aktivite fazlaysa orda olmak en mantıklısı..

isteyen istediği topiğe gitmeye karar verbilir..eylul ekim kasım aralık farketmez..kimse kimseyi zorla bir yere çağırmıyor..gelen gelir gelmeyen gelmez saygı duymak lazım...amaç paylaşım ve fikir alışverişi ise neresi daha yoğun paylaşımda bulunuyorsa nerede aktivite fazlaysa orda olmak en mantıklısı..

iyi de canım benim, siz ekim 2012 annelerine değil de kendi açtığınız gruba davet etmişsiniz.Hadi ettiniz gelen gelir kalan kalır diyelim ki buna kimsenin itirazı olamaz ! burası ne olacak ?
Yani açık söyliyim facebook kasım 2012 anneleri'ne katılım olduğu için mi buradan vaz geçildi... Üzüldüm açıkcası .hani aynı içerikte bir çok topik birleştiriliyordu :KK14: ekimde bolluk var :nazar:

Son düzenleme:
puhahahaha noliiii laaaa burdaaaa :)))

ayy kızlar bı dogurduk kafayı yedık he neden tartışıosunuz :))

kızlar hepınıze öncelıle merhabalar
topik sahıbı ayca arkadasımada danıştım sızlerle bı fıkrımı paylaşmak ıstıyorum
bılıyosunuz son zamanlarda topiğimşz oldukca sakın ve paylaşımlarımız olabıldıgınc azaldı
ekım paylaşım alanındakı arkadaşlarımızdada kışı sayısı olarak azalma yasanmış fakat paylaşımları cok daha yoğun
onlarda yenı topik actılar eger sızlerde kabul edersenız paylaşımlerımıza bırlıkte devam edelım dıyoruz orada eylul annesıde var ekım annesıde var kasım annesıde bızım topiğimiz gıbı karışık
kabul edersenız onlar da memnun olabıleceklerını dıle getırdıler
ama ıstemezsenız aynı sekılde devam edııcez kızlar ben zaten ıkı taraftada aktıfım
ıstıyorumkı beraber cok daha fazla paylaşımımız olsun

fıkır ve duşuncelerınızı beklıyoruz arkadaslar

DERYAS cnm sanırım sen yanlış anladın yukarıda yazdıgım sekılde bız yenı topik actık demedık onlarda yenı topik actılşar ıkı taraftada katılım azdı en azından paylaşım cogalsın dıye duşunduk kasım topiğinddede pek cogumuz ekım annesıydı ve paylaşımda sorun yasamadık
cok sukur gıttıgımız topiktede yasamadık
gelen arkadaslarımız geldı hepımızde cok memnunuz yenı arkadaslar tanımaktan
hatta kasım annelerı ek gıdaları danısacakları annelerden pek cok bılgı alıyolar önde olduklarından
bızım ıcın ısmın bı önemı kalmadı tugce arkadasım onuda helledıcem demış
orada cok mutluyuz hepınızı beklerız

oğlum doğru düzgün emmiyor iki fırt çekiyor bırakıyor , mama veriyorum onu zorlayarak 50 cc içiyor neyi var anlayamadım :s

neden acaba paylaşımlar azaldı ki? ben giremedim bayadır ama artık döndüm yine aktif bi şekilde :21:
facede 2012 kasım anneleri grubu var herkes ordamı yoksa :26:

oğlum doğru düzgün emmiyor iki fırt çekiyor bırakıyor , mama veriyorum onu zorlayarak 50 cc içiyor neyi var anlayamadım :s

benimki 4.ay boyunca öyleydi. beslenmek istemiyordu artık kaşıkla falan uğraştım inşallah geçecek sanırım gelişimleriyle alakalı.

ben 28 kasım doğumluyum aralık annesi sayılırım madem herkes ekime gitti bende geleyim bari.2012 kasım anneleri faceden beni kabul ederlermi acaba kapalı grup deniliyordu gerçi nasıl kabul ettirecez kendimizi.

ben 28 kasım doğumluyum aralık annesi sayılırım madem herkes ekime gitti bende geleyim bari.2012 kasım anneleri faceden beni kabul ederlermi acaba kapalı grup deniliyordu gerçi nasıl kabul ettirecez kendimizi.
Canım sen istek yolla tabiki kabul ederler :) bende oradayım :KK66:

hey kacak arkadasım nasulsın bakım bebıs cokmu yoruyo annesını bakımm

ayy sorma yaren doguramadım dıe yakınıodum yaa aslnda ıyı gunlerımmış kaşınmışım ben canım yaa:)) bnm kız cok fena sagolsun ne dıcem sen nıe gelmıon bakım o malum sıteye :))) ben senle konuşmaktan cok hoşlanıodum bacımm

:KK52::KK52:canım sıkıldı çemkirem dedim

hee ıı yaptın deryacımm ya ne dıcem bnm kızda kansızlk cıktı dr 4 ayı dolmadan kan ılacı verdı ama bı yan etkısı olurmu acaba yaa yarencım sende bılırsın ıkınzde benden tecrubelısınz cevaplarınızı beklıorum ısmı maltofer kutu ıcınde kucuk kucuk şişeler var saglk ocagı hangısını verıo ?

ayy sorma yaren doguramadım dıe yakınıodum yaa aslnda ıyı gunlerımmış kaşınmışım ben canım yaa:)) bnm kız cok fena sagolsun ne dıcem sen nıe gelmıon bakım o malum sıteye :))) ben senle konuşmaktan cok hoşlanıodum bacımm

hee ıı yaptın deryacımm ya ne dıcem bnm kızda kansızlk cıktı dr 4 ayı dolmadan kan ılacı verdı ama bı yan etkısı olurmu acaba yaa yarencım sende bılırsın ıkınzde benden tecrubelısınz cevaplarınızı beklıorum ısmı maltofer kutu ıcınde kucuk kucuk şişeler var saglk ocagı hangısını verıo ?

bence sen başka bir dr ye daha görün kullanma onu

X