2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar bir sorum var ben hala bir mevlüt yapamadım oğluşuma gurbette yalnızım diye cesaret edemedim haftaya inşallah annemlere gidicez çok bunaldığım için eşim yıllık izne ayrılıyor 2 haftalığına orada mevlüt yapalım dedik sizler mevlüt yaptıysanız neler yaptınız mevlütte nasıl geçti ne giydiniz ve de en önemlisi netten hep bebeğime mevlüt kıyafeti bakıyorum ama onlar sanki genelde 0-3 yani yeni doğanlar için gidi benim oğluşum 8 martta 4.ayını bitirecek varmıdır bize göre kaç numara olur?gözle dörmek en iyisi ama buralarda ben içime sinen bulamadım bi sorayım dedim bebek mevlüdü için farklı örf adetleriniz varmı sizin acaba???:26:

canım mevlit kıyaftleri olmaz artık, bende mevlidi 2 ayımız bittiğinde yaptım benim oğlumada mevlit kıyafetleri küçüktü.ben pançodan bi tulum alıdım papyonlu krem rengi üzerine krem fark yeleği giydirlmiş,çok güzel bi tulumdu bende krem rengi önü tamamen dantelli bi gömlek ve siyah etek giydim.ikram olarak kavurma pilav tatlı salata ve bebek şekeri dağıttım.

arkadaslar cocuklariniz gunduzleri kac defa auyuyor ben resmen zombiye dondum ne gece duzgun uyuyor ne gunduz,hele gunduzleri hic uyumuyor desem yeri ne yapsam uyumuyor aglamiyorda ama uykusuz iste anliyorum nolur bana biri bisey soylesin ya resmen bittim

Evet kizlar bebisimin simdiki kilosu 5380 gr dogum kilosu 2230 gr di:KK43: minnacik biseydi ozaman gozume iyi geliyordu simdi fotograflarina bakiyorimda nasi korkmadan almisim ben buni mini diyorum
Kizlar bebisim bir kac gundur resmen savasiyir memeyle emerken birden birakiyor agliyor anlamiyorum sutumde var sanki biyeri agriyomus gibi agliyo sakinlestikten sonra tekrar meme veriyoruk birsure sonra yien kisir dongu meme seanslarimiz kabus oldu yani

Evet kizlar bebisimin simdiki kilosu 5380 gr dogum kilosu 2230 gr di:KK43: minnacik biseydi ozaman gozume iyi geliyordu simdi fotograflarina bakiyorimda nasi korkmadan almisim ben buni mini diyorum
Kizlar bebisim bir kac gundur resmen savasiyir memeyle emerken birden birakiyor agliyor anlamiyorum sutumde var sanki biyeri agriyomus gibi agliyo sakinlestikten sonra tekrar meme veriyoruk birsure sonra yien kisir dongu meme seanslarimiz kabus oldu yani

tatlım bu gecıcı bı dönem benım oğluda 3 aydan sonra başladı ben ya yurken yada ayakta zıplatarak emzırdım cnm napalım onlar bıze uymazsa bız onlara uyucaz 2 3 gundur bıttı sankı uyanıkken daha sakın emıyo

kızlar bir sorum var ben hala bir mevlüt yapamadım oğluşuma gurbette yalnızım diye cesaret edemedim haftaya inşallah annemlere gidicez çok bunaldığım için eşim yıllık izne ayrılıyor 2 haftalığına orada mevlüt yapalım dedik sizler mevlüt yaptıysanız neler yaptınız mevlütte nasıl geçti ne giydiniz ve de en önemlisi netten hep bebeğime mevlüt kıyafeti bakıyorum ama onlar sanki genelde 0-3 yani yeni doğanlar için gidi benim oğluşum 8 martta 4.ayını bitirecek varmıdır bize göre kaç numara olur?gözle dörmek en iyisi ama buralarda ben içime sinen bulamadım bi sorayım dedim bebek mevlüdü için farklı örf adetleriniz varmı sizin acaba???:26:

ttalım ben 35 gulukken mevlut yapmıştım aldıgım mevlut kıyafetının buyuklerıde vardı gaye bebe cnm

$002.jpg

ay ne kadarda farklıymış oglummmm

arkadaslar cocuklariniz gunduzleri kac defa auyuyor ben resmen zombiye dondum ne gece duzgun uyuyor ne gunduz,hele gunduzleri hic uyumuyor desem yeri ne yapsam uyumuyor aglamiyorda ama uykusuz iste anliyorum nolur bana biri bisey soylesin ya resmen bittim
bütün gün kendini çingene beşiğinde sallatıyor. fön makinesiyle uykuya dalıyor. ama uyuduğu müddetçe sallıyorum.
gece çayı yada rezene denedin mi? belki işe yarar.

ttalım ben 35 gulukken mevlut yapmıştım aldıgım mevlut kıyafetının buyuklerıde vardı gaye bebe cnm

Eki Görüntüle 646512

ay ne kadarda farklıymış oglummmm
çok tatlı her zaman ki gibi maşallah...

benimde bir haftadır saçım dökülüyor ama öyle bir dökülüyor ki kafamda saç kalmayacak gibi :s benden beş gün önce doğum yapmış bir arkadaşım var onunda saçları dökülüyormuş bebek anneyi tanımaya başladığı zaman dökülürmüş gibi birşey söyledi . sanırım herkes aynı dertten muzdarip ben bunu duyunca sevindim moralim bozuluyordu böyle güzel motive edici sebep olunca kafama takmamaya başladım sizlede paylaşayım dedim =)

benim oğlum kadar uykusuz bir bebek yoktur forumda sanırım. gündüzleri uykusu 5 ila 25 dakika arası değişiyor ve ya iki ya üç kere uyuyor üç genelde olmuyor ama arada olduğunuda sayarak söylüyorum gece deseniz her iki saatte bir uyanır bazen bir buçuk saatte bir uyanıp bir buçuk saat uyanık kalır uyur bende senden farklı durumda değilim .... ne ev işi ne yemek ... moralimi desen hiç sorma =)

benimde bir haftadır saçım dökülüyor ama öyle bir dökülüyor ki kafamda saç kalmayacak gibi :s benden beş gün önce doğum yapmış bir arkadaşım var onunda saçları dökülüyormuş bebek anneyi tanımaya başladığı zaman dökülürmüş gibi birşey söyledi . sanırım herkes aynı dertten muzdarip ben bunu duyunca sevindim moralim bozuluyordu böyle güzel motive edici sebep olunca kafama takmamaya başladım sizlede paylaşayım dedim =)

Cnm tam ustune iyi geldi bugun edim kel kalacagimdan suphelendi nasil dokulmek tutsm tutam yok bole bisey dogum sonrasi oluyomus cnm bebek anneyi taniyinca bebegin saci dokulur diye biliyorum cnm

merhaba arkadaşım benim bebeğimde bazen sabahları memeyi tutamıyordu ve tutamadığı için sinirlenip ağlıyordu sonra bir baktım dudağının iç kısımları yanağının iç kısımları hep pamukcuk olmuş canım yavrum acı çekiyormuş ondan ağlıyormuş bak bakalım seninkinin ağzındada belki pamukçuk falan olabilir..geçmiş olsun cnm

Canım ben sağıyorum ama benim oğlum emmediği için sağıyorum. Senin bebeğin emiyorsa neden sağmayı düşündün anlamadım.

azaldı sağarsam artarmı acaba onu merak ediyorum.neden sağılır onuda bilmiyorum.

maşallah cnm bebeğine.. iyi ki erken gelmiş.... yoksa rekor kıracakmış.

bağırması konusunda kelin ilacı olsa başına sürermiş...benim oğlumda öyle kolik bebek..

çingene beşiği,saç kurutma maknesi,arabayla gezmek ve emzik bizi rahatlatan şeyler bunlar..:KK55::KK16:

kızlar benim oğlum yabancı biliyor. hemen dudak büküyor sizinkilerde biliyor mu?:KK9:

birde saçlarım çok dökülmeye başladı sizinkiler ne alemde?:KK49:

çingene beşiği nasıl oluyor canım ayy ne cahilimmm.

kızlar otri bebe aldım kullanan varmı , oğlumda hırıltı var doktor burnundan dedi.

serum fizyoloji sıktıktan sonra çekiyorum çekiyorum bir şey gelmiyor burnunda sümükmü yok , yoksa benmi beceremedim acaba

selam tatlım bende kullanıyorum.serum fizyolojiği sıkar sıkmaz hemen çek çok bekletme gelmiyora sümğk yoktur zaten.önceleri ben sıkardım biraz beklerdim çekerdim bişey gelmezdi sıkar sıkmaz çektim hemen geldi.tek buruna sık hemen çek sonra diğer buruna sık hemen çek.arada zaman geçmesin yani.

canım anneyi tanımaya başlayınca dökülürmüş.

azaldı sağarsam artarmı acaba onu merak ediyorum.neden sağılır onuda bilmiyorum.

çingene beşiği nasıl oluyor canım ayy ne cahilimmm.

selam tatlım bende kullanıyorum.serum fizyolojiği sıkar sıkmaz hemen çek çok bekletme gelmiyora sümğk yoktur zaten.önceleri ben sıkardım biraz beklerdim çekerdim bişey gelmezdi sıkar sıkmaz çektim hemen geldi.tek buruna sık hemen çek sonra diğer buruna sık hemen çek.arada zaman geçmesin yani.

canım anneyi tanımaya başlayınca dökülürmüş.

canım google den aratırsan görürsün. birçok bebeğin favorisi.

kızlar hepınıze öncelıle merhabalar
topik sahıbı ayca arkadasımada danıştım sızlerle bı fıkrımı paylaşmak ıstıyorum
bılıyosunuz son zamanlarda topiğimşz oldukca sakın ve paylaşımlarımız olabıldıgınc azaldı
ekım paylaşım alanındakı arkadaşlarımızdada kışı sayısı olarak azalma yasanmış fakat paylaşımları cok daha yoğun
onlarda yenı topik actılar eger sızlerde kabul edersenız paylaşımlerımıza bırlıkte devam edelım dıyoruz orada eylul annesıde var ekım annesıde var kasım annesıde bızım topiğimiz gıbı karışık
kabul edersenız onlar da memnun olabıleceklerını dıle getırdıler
ama ıstemezsenız aynı sekılde devam edııcez kızlar ben zaten ıkı taraftada aktıfım
ıstıyorumkı beraber cok daha fazla paylaşımımız olsun

fıkır ve duşuncelerınızı beklıyoruz arkadaslar

azaldı sağarsam artarmı acaba onu merak ediyorum.neden sağılır
Canım bence bebeğin emiyorsa sağmana gerek yok. Sütünü arttırmak için başka yollar bul. Benim oğlum emmiyor ben o yüzden sağarak veriyorum, sağmazsam hepten kesilir. Ama sütümün arttığı felan yok yine mama takviyesi yapıyorum. Günlük toplam beslenmesinin dörtte biri süt anca çıkıyor. Arttığı felan yok yani. Arttırmak için arkadaşların tavsiye ettiği yiyecekler çaylar var onları dene istersen. Birde azaldı diye kafana takma. Artacak diye düşün hep. Psikolojinlede alakalı çünkü. İnşallah düzelir. Sağlıcakla kal :KK66:

X