- 1 Eylül 2011
- 2.027
- 8
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.761
canım bence iyi fikir . baktım linke ekim annleri adıyla açılmış sayfa. sadece ekim annelerimi var kii acabakızlar hepınıze öncelıle merhabalar
topik sahıbı ayca arkadasımada danıştım sızlerle bı fıkrımı paylaşmak ıstıyorum
bılıyosunuz son zamanlarda topiğimşz oldukca sakın ve paylaşımlarımız olabıldıgınc azaldı
ekım paylaşım alanındakı arkadaşlarımızdada kışı sayısı olarak azalma yasanmış fakat paylaşımları cok daha yoğun
onlarda yenı topik actılar eger sızlerde kabul edersenız paylaşımlerımıza bırlıkte devam edelım dıyoruz orada eylul annesıde var ekım annesıde var kasım annesıde bızım topiğimiz gıbı karışık
kabul edersenız onlar da memnun olabıleceklerını dıle getırdıler
ama ıstemezsenız aynı sekılde devam edııcez kızlar ben zaten ıkı taraftada aktıfım
ıstıyorumkı beraber cok daha fazla paylaşımımız olsun
fıkır ve duşuncelerınızı beklıyoruz arkadaslar
canım bu neden oluyorki yaa benim oğlanda memeyle savaşıyor bu ara.siiznk ne zaman başladı yenimitatlım bu gecıcı bı dönem benım oğluda 3 aydan sonra başladı ben ya yurken yada ayakta zıplatarak emzırdım cnm napalım onlar bıze uymazsa bız onlara uyucaz 2 3 gundur bıttı sankı uyanıkken daha sakın emıyo
Songül merhaba, ben geçerim bu yeni topiğe, farketmez o topik bu topik, önemli olan amacı, hepimiz bebeklerimizle ilgili paylaşımda bulunuyoruz sonuçta
canım bence iyi fikir . baktım linke ekim annleri adıyla açılmış sayfa. sadece ekim annelerimi var kii acaba
canım bu neden oluyorki yaa benim oğlanda memeyle savaşıyor bu ara.siiznk ne zaman başladı yenimi
Songül merhaba, ben geçerim bu yeni topiğe, farketmez o topik bu topik, önemli olan amacı, hepimiz bebeklerimizle ilgili paylaşımda bulunuyoruz sonuçta
yok canım biz 1 kasım doğumluyuz.. 4 ay 2 günlük
Merhaba arkadaşlar bende gitmeyeli baya olmuş.işten güçten iki çocuktan fırsat kalmıyorki. bende ek gıdayı düşünüyorum nasıl ne zaman verilir diye. sadece anne sütü veren anneler ne zaman geçmeyi düşünüyorsunuz. 4 aylıkkenmi yoksa 6 aylıkken mi? bide nasıl başlanıyor hiç bir fikrim yok. ilk başta neler veriliyor? bide ek gıda verince ya emmeyi bırakırsa ?
Yaren ben de gelirim, farketmez. Zaten ara ara okuyordum ekim annelerini. Ama ben cok yazamıyorum, daha cok okuyorum burayada.
Bu arada benim bebis geceleri cok sık uyanir oldu. Daha dogrusu ağlıyor, huzursuz. Acaba alerjik durumu kaşıntı mi yapiyor? Çünku eli hep yüzunde. Aslinda yüzu geçti ama anlaamdim. Dr. Sormam gerek herhalde.
cnm gelmene cok sevındım sende cok aktıf olan annelerımızdensın ufaktn basladık cnm orayda yazmaya
arasta b kac gundur kasınıyı cnm hatta söyle söyleyım oksurmeye basladıgından beru sızdede oksuruk varmı cnm ben arada bag kurmaya calısıyorum
Evet bizde de burun tıkanıklığına bağlı öksürük var demisti dr. Ilac vermemisti. Simdi azaldı ama yarin dr. Götürecegim, kontrolu var hem bebisin hem abinin.bakalım ne diyecek huysuzluga.
Herkese iyi aksamlar. Songul bem de paylasimin oldugu her yerde olurum.o topige gwlirim hic sorun degil.
Kizlar bu arada biz ek gida olarak elma suyuna baslatti dr.3gundur elma suyu veriyorum ama defne hanim pek istekli icmiyor
herkese iyi aksamlar yeni gruba ben de katilirim:) bu arada sormak istedigim bi konu var dogum kontrol haplari kilo yapar mi bana dr 10 aya kadar kullanmamami soledi ama kullanan arkadaslarin tavsiyesine ihtiyacm var
Valla bunu bende çon merak ediyorum. Eskiden hep duyardım büyüklerden kilo yapıyor diye, gerçekten öyle mi acaba ?herkese iyi aksamlar yeni gruba ben de katilirim:) bu arada sormak istedigim bi konu var dogum kontrol haplari kilo yapar mi bana dr 10 aya kadar kullanmamami soledi ama kullanan arkadaslarin tavsiyesine ihtiyacm var
tatlım ben yaklasık 3 aydır cerazette kullanıyorum kg artısı yasamadım
gebelıgınden öncede 4.5 sene kullandım o şekılde etkı görmedım cnm
cnm benım dr umada sordum bu hap emzıren annelr ıcınmış ben cozum yolu olarak hap kullanmayı buldum erkege guvenemıyorum nedense