-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.741
kızlar bir sorum var ben hala bir mevlüt yapamadım oğluşuma gurbette yalnızım diye cesaret edemedim haftaya inşallah annemlere gidicez çok bunaldığım için eşim yıllık izne ayrılıyor 2 haftalığına orada mevlüt yapalım dedik sizler mevlüt yaptıysanız neler yaptınız mevlütte nasıl geçti ne giydiniz ve de en önemlisi netten hep bebeğime mevlüt kıyafeti bakıyorum ama onlar sanki genelde 0-3 yani yeni doğanlar için gidi benim oğluşum 8 martta 4.ayını bitirecek varmıdır bize göre kaç numara olur?gözle dörmek en iyisi ama buralarda ben içime sinen bulamadım bi sorayım dedim bebek mevlüdü için farklı örf adetleriniz varmı sizin acaba???:26:
Evet kizlar bebisimin simdiki kilosu 5380 gr dogum kilosu 2230 gr diminnacik biseydi ozaman gozume iyi geliyordu simdi fotograflarina bakiyorimda nasi korkmadan almisim ben buni mini diyorum
Kizlar bebisim bir kac gundur resmen savasiyir memeyle emerken birden birakiyor agliyor anlamiyorum sutumde var sanki biyeri agriyomus gibi agliyo sakinlestikten sonra tekrar meme veriyoruk birsure sonra yien kisir dongu meme seanslarimiz kabus oldu yani
kızlar bir sorum var ben hala bir mevlüt yapamadım oğluşuma gurbette yalnızım diye cesaret edemedim haftaya inşallah annemlere gidicez çok bunaldığım için eşim yıllık izne ayrılıyor 2 haftalığına orada mevlüt yapalım dedik sizler mevlüt yaptıysanız neler yaptınız mevlütte nasıl geçti ne giydiniz ve de en önemlisi netten hep bebeğime mevlüt kıyafeti bakıyorum ama onlar sanki genelde 0-3 yani yeni doğanlar için gidi benim oğluşum 8 martta 4.ayını bitirecek varmıdır bize göre kaç numara olur?gözle dörmek en iyisi ama buralarda ben içime sinen bulamadım bi sorayım dedim bebek mevlüdü için farklı örf adetleriniz varmı sizin acaba???:26:
bütün gün kendini çingene beşiğinde sallatıyor. fön makinesiyle uykuya dalıyor. ama uyuduğu müddetçe sallıyorum.arkadaslar cocuklariniz gunduzleri kac defa auyuyor ben resmen zombiye dondum ne gece duzgun uyuyor ne gunduz,hele gunduzleri hic uyumuyor desem yeri ne yapsam uyumuyor aglamiyorda ama uykusuz iste anliyorum nolur bana biri bisey soylesin ya resmen bittim
çok tatlı her zaman ki gibi maşallah...ttalım ben 35 gulukken mevlut yapmıştım aldıgım mevlut kıyafetının buyuklerıde vardı gaye bebe cnm
Eki Görüntüle 646512
ay ne kadarda farklıymış oglummmm
arkadaslar cocuklariniz gunduzleri kac defa auyuyor ben resmen zombiye dondum ne gece duzgun uyuyor ne gunduz,hele gunduzleri hic uyumuyor desem yeri ne yapsam uyumuyor aglamiyorda ama uykusuz iste anliyorum nolur bana biri bisey soylesin ya resmen bittim
benimde bir haftadır saçım dökülüyor ama öyle bir dökülüyor ki kafamda saç kalmayacak gibi :s benden beş gün önce doğum yapmış bir arkadaşım var onunda saçları dökülüyormuş bebek anneyi tanımaya başladığı zaman dökülürmüş gibi birşey söyledi . sanırım herkes aynı dertten muzdarip ben bunu duyunca sevindim moralim bozuluyordu böyle güzel motive edici sebep olunca kafama takmamaya başladım sizlede paylaşayım dedim =)
Evet kizlar bebisimin simdiki kilosu 5380 gr dogum kilosu 2230 gr diminnacik biseydi ozaman gozume iyi geliyordu simdi fotograflarina bakiyorimda nasi korkmadan almisim ben buni mini diyorum
Kizlar bebisim bir kac gundur resmen savasiyir memeyle emerken birden birakiyor agliyor anlamiyorum sutumde var sanki biyeri agriyomus gibi agliyo sakinlestikten sonra tekrar meme veriyoruk birsure sonra yien kisir dongu meme seanslarimiz kabus oldu yani
Canım ben sağıyorum ama benim oğlum emmediği için sağıyorum. Senin bebeğin emiyorsa neden sağmayı düşündün anlamadım.
maşallah cnm bebeğine.. iyi ki erken gelmiş.... yoksa rekor kıracakmış.
bağırması konusunda kelin ilacı olsa başına sürermiş...benim oğlumda öyle kolik bebek..
çingene beşiği,saç kurutma maknesi,arabayla gezmek ve emzik bizi rahatlatan şeyler bunlar..
kızlar benim oğlum yabancı biliyor. hemen dudak büküyor sizinkilerde biliyor mu?
birde saçlarım çok dökülmeye başladı sizinkiler ne alemde?
kızlar otri bebe aldım kullanan varmı , oğlumda hırıltı var doktor burnundan dedi.
serum fizyoloji sıktıktan sonra çekiyorum çekiyorum bir şey gelmiyor burnunda sümükmü yok , yoksa benmi beceremedim acaba
benimde bir haftadır saçım dökülüyor ama öyle bir dökülüyor ki kafamda saç kalmayacak gibi :s benden beş gün önce doğum yapmış bir arkadaşım var onunda saçları dökülüyormuş bebek anneyi tanımaya başladığı zaman dökülürmüş gibi birşey söyledi . sanırım herkes aynı dertten muzdarip ben bunu duyunca sevindim moralim bozuluyordu böyle güzel motive edici sebep olunca kafama takmamaya başladım sizlede paylaşayım dedim =)
azaldı sağarsam artarmı acaba onu merak ediyorum.neden sağılır onuda bilmiyorum.
çingene beşiği nasıl oluyor canım ayy ne cahilimmm.
selam tatlım bende kullanıyorum.serum fizyolojiği sıkar sıkmaz hemen çek çok bekletme gelmiyora sümğk yoktur zaten.önceleri ben sıkardım biraz beklerdim çekerdim bişey gelmezdi sıkar sıkmaz çektim hemen geldi.tek buruna sık hemen çek sonra diğer buruna sık hemen çek.arada zaman geçmesin yani.
canım anneyi tanımaya başlayınca dökülürmüş.
yaren naptın canım bana dediğin öneriyi?
buraya link at yarencim...ekim annelerinin yeni açtığı grubun linkini...
azaldı sağarsam artarmı acaba onu merak ediyorum.neden sağılır
Canım bence bebeğin emiyorsa sağmana gerek yok. Sütünü arttırmak için başka yollar bul. Benim oğlum emmiyor ben o yüzden sağarak veriyorum, sağmazsam hepten kesilir. Ama sütümün arttığı felan yok yine mama takviyesi yapıyorum. Günlük toplam beslenmesinin dörtte biri süt anca çıkıyor. Arttığı felan yok yani. Arttırmak için arkadaşların tavsiye ettiği yiyecekler çaylar var onları dene istersen. Birde azaldı diye kafana takma. Artacak diye düşün hep. Psikolojinlede alakalı çünkü. İnşallah düzelir. Sağlıcakla kal