valla bende öle yapıorum şimdilik..
evet cnm dr um bana krem verdi dermatixSi ultra jel diye bi krem dikiş izinin olduğu yere sürüosun ama 2.aydan sonra başlıosun ilk 2 ay bişi sürme demişti bende başladım bakalım ne olacak ama druma güveniorumm
cnm bende 4.ayda başlıcam bende öle biliorum uzman tv dede baktım 4.ayda bebeklere uyku eğitimi verilmeye başlanır dio.şuan vermeye çalışsamda fayda etmio bizim oğlanda ne hikmetse kollarını bağlamaya gelmio bıraktığım yatağında 5 dk bile durmuo nasıl alıştırıcam bilmiorum alıştırmaya geçenler ne yapıorsa paylaşırlarsa sevinirimmm......
evet cnm değiştir çünkü emziklerin üzerinde bile 3 ayda fazla kullanmayınız yazıo.gerçi benimki emzik de almıoo..
cnm oğluna rotavirüs aşısı yapıldımı dr um bana aşıdan sonra iştahsızlık yapar dedi.
tatlım bı öncekı sayfada paylaşmıştım ben
bızımkı muzık sayesınde hemen havaya gırıyo bıde muzık denesen eger uykusu yoksa kesınlıkle yatmak ıstemıyo zaten
öncelıkle uykudan emın oluyorum yatma saatle emme saatını bı zamana getırmeye dıkkat edıyorum zzaten emerken sakınlesıyo
bıde cocugun yapısıda cok önemlı benım oğlum doğdugundan berı huzursuz bı bebek degıl belkı bu kadar cabuk alışmasına sebep olmuştur
he bu arad bızımkıde herzaman kol baglatmıyo psıkolojısne göre degışıyo