- 1 Eylül 2011
- 2.027
- 8
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.841
benımde cok fırsatım oluyo desem yalan cnm
fırsat oluncsada buraya bakıyorum yarende odasındakıne zaman zaman bakıyo artık ılgı alanları degıştı cunku
ay sız okumayı cözdunuz hadı gecmış olsun bızde seneye bakalım arasla nasıl yapıcak 1 yaşında olucak nerdeyse tam hareketlı zamanı
Allah kavuştursun cnm cok kalıcakmı eşin
ay ınsan özluyo cnm dımı rabbım başımızdan eksık etmesın hele yarenım cok duşkun babasına
nasıl cnm kv ılgılenıyomu cocuklarla
kızlar maşallah muhabbeti hızlandırmışsınız,
şu tv ile ilgili ece ve mertm yazısını okuyunca iyice soğudum vallahi bir daha tv filan yok benim oğlana.
mama sandalyesini bizde ikea dan aldık. bir an evvel oturmasını istiyoruz biizmle yemek yerken.
ek gdalara geçmek için ben 6. ayı beklemeiidüşünmüyorum 5. ayda başlamak istiyorum
6. aya kadar verilmezse bebekler kabul etmekte zorlanıyormuş. hatta bu aydan sonra elma armut gibi şeyleri diline değdirip tatırmayı düşünüorum.
kızlar benı yıne bı sorum var sıze netten mama sandalye aldım
mutfagım baya kucuk böyle heömen kenarıya katlanabılen pratık hafıf bışey olsun ıstedım nıtekım buldum
ben krem rengıı sıparış verdım fakat stok ta yokmuş benı aradılar grı ustune yuvarlak puantıler var dedıler bende okey dedım görmıştum hoşuma gıtmıştı neyse geldı urun cok guzel ama grı sıyah puanltılerın arasında bıraz lıla da var sızın erkek bebektekı lila bakışınız nasıl suzce ıade etmelımıyım yoksa erkek bebek kullanabılırmıEki Görüntüle 626118
günaydın kızlar:)
benim kızın son bir haftadır çok saçı dökülüyor olmayan saçı :) dışarda gören oğlan mı bu diyolar:) yastıgında epey bi saç gördüm bu sabah. merak ettiğim hepsi mi dökülecek tamamen kel mi olacak yoksa az az seyrek mi olacak saçları.
Bende hem anne sütü hem mama veriyorum. Ama ne güzel bebişin seni bırakmamış, maaşallah, benim oğlum biberona başlayınca beni kesinlikle emmek istemedi, sütümü sağıp verdim o sıralar. daha yeni başladı benide emmeye bayaa uğraştım ama, şimdide emiyor ama yinede öyle çok keyifli emmiyor.benimki hem beni em,yor sütüm yetmediği için biberonda veriyorum bebekler için anneyi emmenin yeri ayrı sanırım huzur buluyor bırakmaz kaşıkla zor oluyor yarısı içeri yarısı dışarı
Valla oyun halısı beni bayaa bi rahatlattı, ilk zamanlar pek oynamıyordu ama giderek oynama süresi uzadı. Sabah kalkınca doyurup oyun halısına koyuyorum, ben o sırada kahvaltımı yapıyorum, braz evide toparlıyorum, uykusu gelince ağlıyo alıp uyutuyorum. En çok sabahları ve akşam oyalanıyor. Gün içindede her uyandığında 15-20 dk oynuyor:) buda beni idare ediyor. Tiny love aldık bizyaren cnm mama sandalyesı ıcın erken degılmı kac ayda baslıyorlar oturmaya ya kızlar ek besınlere basladınızmı nezamn ve neler verıyorsunuz benımkı aptamıl ıcıyordu arada gunde 1 2kere ama sımdı onuda almıyor cok zorluyor benı alsada sevmıyor sutumde azaldı ıyıce yetmıyor ne yapıcagımı sasrdım neler verebılırız acaba soyle yarayan bsyler versek ne guzel olur bu arada tv konusuna sasrdım ben sevınıyrdum ızler rahat ederım dye cunku bana hıcbır ış yaptırmıyor evde oyun halısı alanlar alsammı dye dusunuyrm ne marka aldınız ve nekadar oynuyorlarki
günaydın kızlar:)
benim kızın son bir haftadır çok saçı dökülüyor olmayan saçı :) dışarda gören oğlan mı bu diyolar:) yastıgında epey bi saç gördüm bu sabah. merak ettiğim hepsi mi dökülecek tamamen kel mi olacak yoksa az az seyrek mi olacak saçları.
arkadaşlar benim oğlum 2 gün sonra 3 aylık olacak.ama çok az çiş yapıyo günde 2 kere bezini değiştiriyorum.kakayı hiç sormayın 4 günde bazen benim yardımımla yapıyo.bezi de aman aman dolu olmuyo bile.bu beni endişelendiriyor.acaba doymuyo muki.ama mamayıda yemiyo.yarın sağlığa gidicez ama sanki kio almadı gbi geliyo.az çiş yapan var mı bebeklerinizden.....
kızlar maşallah muhabbeti hızlandırmışsınız,
şu tv ile ilgili ece ve mertm yazısını okuyunca iyice soğudum vallahi bir daha tv filan yok benim oğlana.
mama sandalyesini bizde ikea dan aldık. bir an evvel oturmasını istiyoruz biizmle yemek yerken.
ek gdalara geçmek için ben 6. ayı beklemeiidüşünmüyorum 5. ayda başlamak istiyorum
6. aya kadar verilmezse bebekler kabul etmekte zorlanıyormuş. hatta bu aydan sonra elma armut gibi şeyleri diline değdirip tatırmayı düşünüorum.
Aslinda tv acmamak imkansiz. Hele de evde buyuk cocuk olunca. O ister istemez cizgi film izliyor. Aksam esim haber vs. Izliyor. Ama ben tekken evde hic acmam. Zamaninda cok izledim ki artik hic bakmiyorum. Zaten firsat yokzaman bulursam buraya bakiyorum. Iki cocuk daha zor. Hele büyüğü 1. Sinifa gidiyorsa. Neyse en yogun gunleri atlattik gibi. Oglum okumayi soktu. Artik kitaplar okuyor. Sonra bana anlatiyor. Cok mutlu oluyorum.
evet cnm kullandık amaa yok hala faydası anca gecer dıyorlar ama hırıltısı azaldı braz balgamını hala atamadı tam olarak bır kussa rahatlıycak ama babanneye degılde dedesıne cok guzel tepkıler verdı anlattı sasırdılar buyumus bu dedıler tv ızledı dedesıyle studyoya goturduler ol bol fotograf cektırdıler evde cerceve cerceve fotograflarını yaptrmıs dedesı bır gorsenız cok sevıyor bu gıdısle bızı alır yanına yada sık sık gelmeye calısırlar ya ben bsy sorcam antıbıyotıklerınızı dolabamı koyuyorsunuz bır arkadasım sogukta durması gerek dglmı dedı ama soguk nasıl verıcem cocuga dokanmıycakmı sız nasıl veryrsunuz
sen ne zaman başlıycaksın cnm işe benimkide biberon almıyordu nuk kauçuk biberon aldık hemen aldı sende dene bak hemen alacaktır.bizde 3 aydayız annem dün azıcık portakal suyu vermişşş çok sevdi seninn oğlan dio bnm kide ne biberon ne kaşık alıo düşünüyorum nasıl yapıcaz işe başlayınca aç kalacak die endişeleniorumm
bizim topikte çoğu kişi gece kuşu galibatabi gün içinde yemekti çamaşırdı bulaşıktı bebişti derken koşturmayla geçiyor..
gecelerde herkes uyuynca muhabbet başlıyorbende fırsat buldukça giriyorum artık..
emzik tutmayan bebeklere mutlaka nuk 1 numara kauçuk deneyin ..hemen alıyorlar bunu cop cop
benim bebeğimde bronşiyolit oldu 25 derecenin altınsa saklayın yazıyor dolaba koyarsak çok soğuk oluyor bebeğini mama ile besleyenler suyunu nasıl hazırlıyosunuz ben damacana suyunu kaynatıyorum
Bende damacanadan kaynatıyorum ılıtıp termosa koyuyorum oradan kullanıyorum.benim bebeğimde bronşiyolit oldu 25 derecenin altınsa saklayın yazıyor dolaba koyarsak çok soğuk oluyor bebeğini mama ile besleyenler suyunu nasıl hazırlıyosunuz ben damacana suyunu kaynatıyorum
Merhabalar
Mama ile sorun yaşayan anneler vardı ne yaptılar acaba merak ettim,bende kızıma hala zorla icirdigim zamanlar oluyor ama eskiye göre daha iyi ,biz 4 saate çıkardık beslenmemizi 150 ml yi bitirdigi oluyorda olmuyorda,birde ben buraya nezaman güzel biseyler yazsam kızım resmen tam tersine dönüyor,korkuyorum yazmaya resmen)) sizdede varmi böyle durumlar,sanırım hiç dillendirmiycez:)))
günaydınlar annecikler mesajım diğer mesajlarım gibi yine es geçilebilir yine de size danışmak istedim ...
oğlum iki gündür tuvaletini yapamıyor bağırsaklarından mı midesinden mi anlayamadığım yerden gurul gurul sesler geliyor ama hiç birşey yapamıyor bu da onda ağrı yapıyor iki gündür bundan dolayı ciyak ciyak ağlıyor.
öncesinde beş gündür de akşam sekizde bir ağlamaya başlıyordu gece bir e kadar . artık kulaklarım kafam iptal, her an kulağımda sesi sürekli ağlıyor gibi . bu kadar ağlak bir bebek değildi neden ağlıyor anlamıyorum da çok zorlanıyorum =(
cnm benim oğlanında karnı iki gündür gurul gurul ama benimki kaka yapıyor.bir yerde okumuştum bebeklerin 11-12.haftada gazları tavan yaparmış ben ona yoruyorum.dün gece dayanamadım çay kaşığıyla calpol verdim.karnı felan ağrıyo olabilir diye düşündüm.bu arada çay kaşığıyla zeytinyağı vermeyi dene.poposunada dök.kulak çubuğunu zeytinyağına batır hafifçe poposuna değdir.ben çok zorlandığında iki kez denedim hemen kakasını yaptı.birde ben karnına ve ayak tabanlarına acı elma yağı sürüyorum onunda faydasını gördüm.bu arada gaz damlasınada devam ediyorum.ne yapalım sıkcaz artık biraz az kaldı.
a ben de onu düşünüyorum.yalnız geçen bakarken şu modeli gördüm yeni çıkmış fiyatı biraz daha uygun bu modelden alan var mı acaba?
Chicco Echo Puset Jade - e-bebek.com
Ayy bi haber izledim simdi icim cok kotu oldu,, bi bakici 7-8 aylik bebegin kafasina kafasina vuruyoo,ay cok fena oldum ya