- 1 Eylül 2011
- 2.027
- 8
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.421
ama benimki korkmuşcasına ağlıyor, dudaklarını büküyor canım seninkide öylemi.benim oğlumda 2 gündür beni görünce yüzüme bakıp ağlıyo sonra kucağıma alınca susuyo belki seninkide kucağına alman için ağlıyo olabilir. eskiden yattığı yerden bakınıp duruyordu şimdi yatmak istemiyo ellerini tutunca hemen başını kaldırıp kalkmak istiyo kaldırmayıncada başlıyo ağlamaya.
canım ben bebeyağı kullanıyorum banyodan sonra tüm vücuduna. altını her açtığımda illaki bir şey sürüyorum bepanten veya hametan , yada zeytinyağı kızarıklık varsa ona göre .gece uyurken bende değiştiriyordum ama artık değiştirmiyorum çünkü uyanıyor. gece altını almadığın zaman gece uykusuna alışırlarmış.sözde alıntı yapmıştım herkese tek tek cevap yazacaktım bebiş cıngarı bastı gitti alıntılar boşa.neyse olsun
BENİM 2 SORUM VAR CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
1-bebeğinizi altını açtığında neler sürüyorsunuz ben sebamed pişik önleyici ve johnson bebe yağı bir ondan bir ondan sürüyordum.pudra almıştım ama kullanmıyorum pudra gözenekleri tıkar diye düşünüyorum doğrumu biliyorum acaba yoksa yanlışmı yapıyorum.bide bi arkadaşımında bebeği oldu ona demişlerki sağlıkçı arkadaşları BEBE YAĞI BEBEĞE kullanma vücud yağı emiyor ama vücuttan atamıyor demiş.eee bende dedimki pudrayı atamaz yok onu atıyor demişler.bu konudaki fikirleriniz neler.sizde her bezini değiştirince bişeyler sürüyormusunuz yoksa arada birmi .ha bu arada burdan öğrendim günde 1 kerede zeytinyağı sürüyorum onun zararı olacağını hiç sanmıyorum.
2-gece uyurken bebeğiniz altını değiştiriyormusunuz ben değiştiriyordum hep uyanıyor bu seferde uyuyamıyordu.ve her değiştirdiğimde pişman oluyordum.altı tam dolu olmuyor zaten sabaha bekleseydim diyorum.sizler değiştiriyormusunuz uaynmıyormu bebişleriniz.
bu arada emzik nuk canım kauçuk olanı. internette ben damaklısını bulamadığım için eşim eczaneden aldı.
eldivenleri çıkart cnm .ilk başta soğuk oluyor ama alışınca hep sıcak oluyor elleri sürekli kapattığın için açtığında soğuk oluyor. hem ellerini tanıması için çok önemli , bu dönemde ellerini ağzına koyarak tanıyor.
çıkmadı cnm şu yasa sen heyet raporu alamıyormusun?