Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır giremedim nete taşınma telaşımız vardı. İnternetide ancak nakil yaptılar. Dünden beri kaçırdığım mesajların hepsini okudum benim durumumda olan varmı diye...
İki hafta önce, oğlumu emzirmeye çalışıyorum ama garibim ciyak ciyak ağlıyo memeyi alınca bayaa bi uğraştım susmadı sonra bi baktım süt gelmiyor. Açlışktan ağlıyormuş yavrum sütte yokmuş
sonra eşimi aradım gelirken mama al diye. Böylelikle bizde mamaya başlamış olduk. Taşınma telaşından sanırım o hafta içinde ara ara sütüm gelmediğinden mama verdim. Ve şimdi bu mama işi giderek sıklaştı çünkü oğlum artık beni emmek istemiyor
sol göğsümü zaten pek istekli emmiyorduda dünden beri ikisinide emmek istemiyor. Sadece geceleri emiyor yarı uykuluyken. Sütüm olmasa tabiki mecburum mama verecem ama sütüm varkende mama vermek istemiyorum. Acaba sağıpmı versem dedim, eşim çocuk dr una sormuş oda sağarsa bir haftada sütü kesilir demiş. Dün akşam eşim arkadaşına anlattı durumu onların bebeğide 1,5 yaşına geldi. Diş çıkarmaya başladığında hiç emzirmemiş eşi ısırıyormuş çocuk, aventin elkronik pompasını almışlar onunla sağıp vermişler hep, hiçte sütü kesilmemiş. Bizde dün gece hemen netten aynı pompayı sipariş ettik. Yinede korkuyorum ya sütüm kesilirse diye. Sağmasamda emmiyor yine kesilir herhalde bu gidişle. Artık mecburuz bu yolu denemeye çünkü mümkün değil emmiyor. Sadece geceleri emiyor. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Siz ne düşünüyorsunuz ? Sütümü sağarsam kesilir mi ?