2012 kasım bebekleri büyüyor..

bızım 3ay asımız var ay sonunda yapılıcak bırde doktorumuz ıshal asısı dedı acaba aynı asımıkı sormak lazım ebeye rotavırus dedıgınız ası ne oluyr acaba benım doktorun dedıgı asımıkı

evet kanlı ishal aşısı dedi ebe.3 ay aşısı neki.gerçi yarın ben ishal aşısını yaptırıcam bi sorayım.bu arada aşı 142.5 muş.

kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz.ben ayağımda sallayarak uyutuyorum.emerken uyumasını isterdim.böyle zor oluyo.şuan 74 günlüğüz.uykuya zor dalıyo.paylaşırsanız sevinirim....

Canim ben hepsini denedim avent, chicho ve can biberonları en son Dr brown aldım gaz yapıyı digerleri gerçi benim kizim biberonu coklatarak emiyo ve hava tutuyo ana elinden gelen bısey yok :KK43: yine en iyisi de brown derim ben

mama olarak ben sma gold kullanıyorum.anne sütüne en yakın mama old.söylüyorlar.şeker oranı diğerlerinden düşük olduğu için anne sütüyle uyumluymuş.milupanın şeker oranı daha yüksekmiş.
biberon olarak ben dr brown biberonundan kullanıyorum.eğer bundan almayı düşünürsen şişkin olan modeli almanı tavsiye ederim uzun olanın meme ucu daha uzun gibi oğluşum uzunun ucunu sevmedi.

dr.brovn var bende ben memnunum. bir yere gittiğimde annem sağdığım sütü bu biberonla içiriyorbayılarak içiyor ve sonra kusmuyor. beni emdiğinde çoğu zaman kusuyor hava yuttuğu için.
bu arada ben mama hiç kullanmadım ama kullanırsam SMA alırdım.

bu arada oyuncağımız geldii çok sevdi. sizlerede tavsiye ederim 30 dk.dan azla kalıyor tek başına oyalanabiliyor.

kızlar çok sağolun hepiniz dr. brown demişsiniz. bende dr. brown kullanıyorum şişkin olan modeli ama bazen almakta zorlanıyor.ve çok coklatarak içiyor. yani ağzını anne memesi alırken ki gibi çok açıyor bu seferde sinirleniyor, daha küçükken çok güzel içiyordu.
ya ne bileyim benim oğlan çokmu inatçı niye böyle yapıyor birde artık büyüdükleri için iyice anlamaya başladılar .kandıramıyoruz.

anne memesine en yakın biberon nuby miş.gerçektende anne göğsü şeklinde.
bundan aldım bakalım gelecek , beğenecekmi paşamız.
FarmaSanal.com - Cilt Bakım ve Bebek Ürünleri Mağazanız

Son düzenleme:
kızlar bu arada rota aşınsından bahsetmişsiniz bende yaptırıcam ama aklıma bir şey takılıoyor, kusan bebekler için .

benim oğlumda kustuğu için aşıdan sonra kusarsa aşıda boşa gidicek parada ozaman ne olacak ,

özellikle gittiğimde doktora sormayı düşünüyorum.

bu arada asyacım bizim aşı yerimiz hiç şişmedi seninki niye öyle olduki çokmu kıpırdadı acaba çocuk.

kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz.ben ayağımda sallayarak uyutuyorum.emerken uyumasını isterdim.böyle zor oluyo.şuan 74 günlüğüz.uykuya zor dalıyo.paylaşırsanız sevinirim....

canım benimki bazen memede uyuyor yatırıyorum ama bazende okadar uğraştırıyorki beni.ayağımda sallıyorum koyuyorum yerine uyanıyor beşiğinde sallıyorum belki 1-2 saat uyuyor yine uyanıyor.çok zor dalıyor uykuya şimdi bir arkadaşım bahsetti çingene beşiğ kurucam çok tavsiye etti. çocuklar çok rahat ediyormuş. sende her işini yaparsın vaktin kalır dedi.aklıma yattı bakalım.
hem ayakta sallanmaktansa, tüm bedeninin sallnamsı daha sağlıklı.

Merhaba anneler
Dün 2 aylık kontrolumuz vardı 61 gunluk olduk bizde. canım oglum 59 cm , 4800 gr olmus. Bas cevresi 39 cm. Son bir haftam çok stresli geçti sütüm zaman zaman azaldı bu yuzden son hafta hiç kilo almamışız. Dr ona ragmen kilo alımı iyi anne sütüne devam dedi. Baska birsey verme dedi. bu ayda sadece anne sütü vercem önümüzdeki ay Allah kerim. rota aşısını yaptıramadım. önümüzdrki haftaya kaldı. perş günü saglık ocagındaki aşılarımızı yaptırmaya gidicez.

Merhaba anneler
Dün 2 aylık kontrolumuz vardı 61 gunluk olduk bizde. canım oglum 59 cm , 4800 gr olmus. Bas cevresi 39 cm. Son bir haftam çok stresli geçti sütüm zaman zaman azaldı bu yuzden son hafta hiç kilo almamışız. Dr ona ragmen kilo alımı iyi anne sütüne devam dedi. Baska birsey verme dedi. bu ayda sadece anne sütü vercem önümüzdeki ay Allah kerim. rota aşısını yaptıramadım. önümüzdrki haftaya kaldı. perş günü saglık ocagındaki aşılarımızı yaptırmaya gidicez.
Geçen ay kaç kiloydu acaba? Kaç kilo aldığını merak ettim, benim doktor 700 gr beğenmedide :KK43:(

Selam kizlar. Prima 3. Boy hem sizdiriyor hem pisik yapiyor ama 1 ve 2 boyle degildi. Basina boyle bir sey gelen var mi. Ne kullaniyorsunuz ?

Sızdırmaya hala bi çözüm bulamadık, pişik 3e geçtiğimizde bizdede oldu 10 gün falan ama bidaha olmadı şükür, ben premium care kullanıyorum acaba aktif baby sızdırmazmı dedim ama daha beter çıktı hiç emmiyo bi kere bez paşa paşa geri döndüm

Bu Arada 2. Ay asımızı olduk dün aksam iyiydi bugun sabah ateşi 38 oldu cok da huzursuz ası yerleri de kipkirmizi bozuk 1 lira kadar neredeyse sizin de kızardi mı ası yerleri

asyacım bizde öyle bişey olmadı. hatta belli bile değil. neden öyle kızardı acaba? bi de ilaç kullanıyordunuz sanırım canım nasıl faydası oldu mu?

Ben de ayağımda sallayarak uyutuyorum canım. çok zor dalıyor uykuya. ama bazen emziklede uyuyor hatta daha kolay uyuyor. ama hangisi daha iyi bilemiyorum.

Sma mama kullanan arkadaşlar mama balık gibi kokuyormu sizdede yoksa bozukmu acaba benimki bilemedim, tadıda çok kötü resmen balık balık kokuyo

2.ay asimizi olduk..cok agladi yawrum icim gitti.. kilo..6. 200 gram. Boy..60 cm....
İnsallh ates falan yapmaz''
Ucuncu ayda asi yokmus boy kilo takibi sadece dedi.bidahaki asi 19 martta artik..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır giremedim nete taşınma telaşımız vardı. İnternetide ancak nakil yaptılar. Dünden beri kaçırdığım mesajların hepsini okudum benim durumumda olan varmı diye...

İki hafta önce, oğlumu emzirmeye çalışıyorum ama garibim ciyak ciyak ağlıyo memeyi alınca bayaa bi uğraştım susmadı sonra bi baktım süt gelmiyor. Açlışktan ağlıyormuş yavrum sütte yokmuş :KK43: sonra eşimi aradım gelirken mama al diye. Böylelikle bizde mamaya başlamış olduk. Taşınma telaşından sanırım o hafta içinde ara ara sütüm gelmediğinden mama verdim. Ve şimdi bu mama işi giderek sıklaştı çünkü oğlum artık beni emmek istemiyor :KK43: sol göğsümü zaten pek istekli emmiyorduda dünden beri ikisinide emmek istemiyor. Sadece geceleri emiyor yarı uykuluyken. Sütüm olmasa tabiki mecburum mama verecem ama sütüm varkende mama vermek istemiyorum. Acaba sağıpmı versem dedim, eşim çocuk dr una sormuş oda sağarsa bir haftada sütü kesilir demiş. Dün akşam eşim arkadaşına anlattı durumu onların bebeğide 1,5 yaşına geldi. Diş çıkarmaya başladığında hiç emzirmemiş eşi ısırıyormuş çocuk, aventin elkronik pompasını almışlar onunla sağıp vermişler hep, hiçte sütü kesilmemiş. Bizde dün gece hemen netten aynı pompayı sipariş ettik. Yinede korkuyorum ya sütüm kesilirse diye. Sağmasamda emmiyor yine kesilir herhalde bu gidişle. Artık mecburuz bu yolu denemeye çünkü mümkün değil emmiyor. Sadece geceleri emiyor. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Siz ne düşünüyorsunuz ? Sütümü sağarsam kesilir mi ?

kızlar hepimizin mevlüt kandili mübarek olsun.bu kutlu gecenin hürmetine yavrularımız hayatta hep mutlu başarılı olsun duasıyla....hoşgeldin,dünyamızı şereflendirdin EY NEBİ.....

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır giremedim nete taşınma telaşımız vardı. İnternetide ancak nakil yaptılar. Dünden beri kaçırdığım mesajların hepsini okudum benim durumumda olan varmı diye...

İki hafta önce, oğlumu emzirmeye çalışıyorum ama garibim ciyak ciyak ağlıyo memeyi alınca bayaa bi uğraştım susmadı sonra bi baktım süt gelmiyor. Açlışktan ağlıyormuş yavrum sütte yokmuş :KK43: sonra eşimi aradım gelirken mama al diye. Böylelikle bizde mamaya başlamış olduk. Taşınma telaşından sanırım o hafta içinde ara ara sütüm gelmediğinden mama verdim. Ve şimdi bu mama işi giderek sıklaştı çünkü oğlum artık beni emmek istemiyor :KK43: sol göğsümü zaten pek istekli emmiyorduda dünden beri ikisinide emmek istemiyor. Sadece geceleri emiyor yarı uykuluyken. Sütüm olmasa tabiki mecburum mama verecem ama sütüm varkende mama vermek istemiyorum. Acaba sağıpmı versem dedim, eşim çocuk dr una sormuş oda sağarsa bir haftada sütü kesilir demiş. Dün akşam eşim arkadaşına anlattı durumu onların bebeğide 1,5 yaşına geldi. Diş çıkarmaya başladığında hiç emzirmemiş eşi ısırıyormuş çocuk, aventin elkronik pompasını almışlar onunla sağıp vermişler hep, hiçte sütü kesilmemiş. Bizde dün gece hemen netten aynı pompayı sipariş ettik. Yinede korkuyorum ya sütüm kesilirse diye. Sağmasamda emmiyor yine kesilir herhalde bu gidişle. Artık mecburuz bu yolu denemeye çünkü mümkün değil emmiyor. Sadece geceleri emiyor. Başına böyle birşey gelen var mı ?

bende avent in manuel göğüs pompasını almıştım , doğum yaptıktan bir ay kadar sonra oğlumu anneme bırakıp çıkacağım zaman sağıp bırakıyordum , şimdilerde yalnızım eşim ile dolaşmaya çıkacağımız zaman sağıp yanıma alıyorum biryerlere oturduğumuzda yarım bardak sıcak suyun içine oturtuyorum biberonu hemen ılık oluyor. sütün kesilmesine gelince tamamen psikolojik bence bu sıralar eşim çok yoğun çalışıyor eve geç geliyor haftasonumuz yok gibi sürekli telefon trafiği bunun sonucu; bende süt yok =(
takılmamaya çalışıyorum ama bilinçaltından da olsa psikoloji hemen bozuluyor , doğumdan sonra zaten psikolojide kayıklık var :p =)

canım benimki bazen memede uyuyor yatırıyorum ama bazende okadar uğraştırıyorki beni.ayağımda sallıyorum koyuyorum yerine uyanıyor beşiğinde sallıyorum belki 1-2 saat uyuyor yine uyanıyor.çok zor dalıyor uykuya şimdi bir arkadaşım bahsetti çingene beşiğ kurucam çok tavsiye etti. çocuklar çok rahat ediyormuş. sende her işini yaparsın vaktin kalır dedi.aklıma yattı bakalım.
hem ayakta sallanmaktansa, tüm bedeninin sallnamsı daha sağlıklı.
tavana asma değilde iki demir arasında sallanan çingene beşiğimiz var çok severek yatıyor. ne mobilya beşiği ne de park yatağının sallanması ona yetmedi birde bunu kurduk orada uyutup diğer beşiklerine yatırıyorum.
bebek hamakları var satılıyor onlarda gayet güzel istersen bir bak

Merhaba arkadaşlar,

kesilmez ve aksine artar bence.
ne kadar talep o kadar üertim oluyor.

Geçen ay kaç kiloydu acaba? Kaç kilo aldığını merak ettim, benim doktor 700 gr beğenmedide :KK43:(

geçen ay 4020 gr idi. Bu ay 4870 gr. yani 850 gr almış son bir hafta almadı bende farkettim. 850 bana gorede az ama hiç almamasından iyidir. bence bu ay böyle oldu diye çok üzülmeyin bidahaki ay farkı kapatır emin olun.

Son düzenleme:
X