2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm bızımde aynısı olmuştu tahlıl yaptırdık
bızıde temız cıktı dr anne sutu alan bebekte renk degışımı olur dedı
evdekılere guvenme cnm 7300 olan bebem 6000 gr bıle cıkabılıyo evde
bez olayıda cnm acaba pıpıyı yukarı doğrumu tutuyosunuz kı bız hastanede öle yapmışız 2 3 kere cıkardı sonra arkadaşım uyarınca ış çözuldu

Canım benim evdeki tartım dijital bebek tartısı hastanedekilerden. pipi hrp aşağı doğru ama çok şiş yapıyo bez nasıl şişîyor anlatamam halbuki sık sık değiştiriyorum

Kod:
stres gerçekten sütü anında azaltıyor son 1 hafta çok stresiydim gelen gidenden sütüm nasıl azaldı anlatamam

kızlar , bebekleirnizi nasıl yatırıyorsunuz , ben bir sağa bir sola yatırıyorum, ama şimdi artık kendi düz dönüyor.

babasıda kafası düz olmasın yana çevir deyip duruyor.düz yatsa düz olurmuki. :44:

Ay sorma ben de bi sağ bi sol yatırıyorum ama bizimkide artık dönüyo
Zırt pırt tepesindeyim :KK9:
Kuzenimin kızı var o da çok uğraştı ama düz yatmaya başlayınca onun ki düzleşti:26:
Umarım bizimkilerin düzleşmez

kızlar , bebekleirnizi nasıl yatırıyorsunuz , ben bir sağa bir sola yatırıyorum, ama şimdi artık kendi düz dönüyor.

babasıda kafası düz olmasın yana çevir deyip duruyor.düz yatsa düz olurmuki. :44:

hemen olmaz merak etme bizmki de çoğunlukla düz yatıyor

Ay sorma ben de bi sağ bi sol yatırıyorum ama bizimkide artık dönüyo
Zırt pırt tepesindeyim :KK9:
Kuzenimin kızı var o da çok uğraştı ama düz yatmaya başlayınca onun ki düzleşti:26:
Umarım bizimkilerin düzleşmez

hemen olmaz merak etme bizmki de çoğunlukla düz yatıyor

kafa yapıları çok güzel yaa sürekli çevirmemiz lazım zamanla düzleşmesin diye ozaman.

selam canım uzun zamandır yoktun ,senin ufaklık nasıl.

selam canım giremedim uzun zamandır malesef, tam açıyorum siteyi oğlum ilgi istiyor,
uyuduğu zamanda da ya bende uyuyorum yada yemek temizlik vs.
Şu an uyuyor paşam fırsat bu fırsat dedim geldim :)
Sen nasılsın bebişin nasıl?:KK16:

Kızlar bugun net yoktu şimdi okudum geçmişi . Eşimin telden giriyorum . Yarın da olmayacak gbi görünüyo :KK43: sümüksü kakayı merak ettim ya panik yaptm acaba bizde de varmı ? Bn hç görmedim ama yoksa varmı bnm bilmediğimm ?? :KK43:(

hepimizin bir derdi var bebişleriyle.Allahım Dermansız dert vermesin.....
biz dün 03:30 da uyandık sabah 08:30 da baba tarafından uyutulduk.
:KK53: sabah 11'den sonrayı uyuyarak geçirdi.öğleden sonra da uyudu ara ara yarım saat 1-2 saat aralıklarla elimizden geldiğince akşam 10 dan önce uyutmayalım dedik ama uyudu :KK53:
bu gece yine zombi anne olacağım :KK50: benim istediğim uyku düzenine giremedi bir türlü .Ne olacak halimiz bilmiyorum ama işte benim halim bu olacak ::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Off kızlar ya benim kizim asiri kusuyo her beslenmeden sonra 4-5 defa kusuyo sonra da hemen acıkıyor gece gündüz kalmadı bı de kolik tutuyo sabah 5 te hayatım kabusa dondü Dr kilo aldığı sürece sorun yok diyo ama ben gergin bı makina yıkamak zorunda kalıyorum tuvalete bile gidemiyorum kusacak diye :KK43: cok mutsuzum

Off kızlar ya benim kizim asiri kusuyo her beslenmeden sonra 4-5 defa kusuyo sonra da hemen acıkıyor gece gündüz kalmadı bı de kolik tutuyo sabah 5 te hayatım kabusa dondü Dr kilo aldığı sürece sorun yok diyo ama ben gergin bı makina yıkamak zorunda kalıyorum tuvalete bile gidemiyorum kusacak diye :KK43: cok mutsuzum
canım niye bu kadar dert ediyorsun, bazı bebekler kusarak büyür. benim oğlumda çok kusuyor her beslenmeden sonra en fazla iki kere.hatta bazen emerken kustuğu bile oluyor doktorumuz aynı şekilde kilo alımında sorun yoksa problem değil dedi.yattığı zamanda süt ağzına geri gelip onu rahatsız ediyor yüksek yastıkta yatır dedi.aynı benimde çamaşırım hiç bitmiyor. bazen üstünü giydiriyorum daha kolunu geçirirken yine kusuyor hadi daha giydirmeden yine at makineye.n yapalım sağlıklı olsunlarda .reflünün dışında fazlasınıda çıkartıorlar.büyüklerimiz sütün yaradığı için kusuyor. kusan çocuk güzel büyür diyorlar. buda başka bir bakış açısı tabi.

selam canım giremedim uzun zamandır malesef, tam açıyorum siteyi oğlum ilgi istiyor,
uyuduğu zamanda da ya bende uyuyorum yada yemek temizlik vs.
Şu an uyuyor paşam fırsat bu fırsat dedim geldim :)
Sen nasılsın bebişin nasıl?:KK16:

şükür ikimizde iyiyiz canım.
aynen o uyuduğunda ne yapsam da o araya sığdırsam şaşırıyorum. ütü , yemek, ev işi vs. bazende yatırdıktan sonra her 15dk. bir ağlıyor gidip gidip sallıyorum vallahi bütün kilolarım gitti.yorgunluktan.gazımız hala geçmedi. hoplat zıplat kollarım kopuyo bazen.ama büyüdükçe çok tatlı oluyorlar.biz 73 günlük olduk. seninki ne kadarlık oldu.

canım benim kızda aynen kusmaya devam. bakalım bugün aşıya gideceğiz ne kadar kilo aldı merak ediyorum. kusma etkilememiştir inşallah kilo alımını.
bu aşılar ateş yapıyormuş sanırım kızlar. yaptıranlar vardır sanırım. ateş, huzursuzluk kaç gün sürüyor?

canım benim kızda aynen kusmaya devam. bakalım bugün aşıya gideceğiz ne kadar kilo aldı merak ediyorum. kusma etkilememiştir inşallah kilo alımını.
bu aşılar ateş yapıyormuş sanırım kızlar. yaptıranlar vardır sanırım. ateş, huzursuzluk kaç gün sürüyor?

Ah canim psikolojik olarak cok yıprandım kolik olduruyo zaten bı de asiri kusma kıyafet yetişmiyor İnan ..aşıya gitmeden mutlaka dolven ya da carpol ver ateş olmaz inşallah. Olsada az olur biz de Pazartesi gideceğiz aşıya .bugun kontrol var bakakin benimki kac kilo aldı gelince yaz merak ederin olir mü durumu. Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
canım benim kızımda kusuyo bizimde aynı sürekli çamaşır çıkıyo soy tekrar giydir gece yarısı bile kusuyo uyku sersemi degiştirmeye çalışıyorum o neysede kusarken tıkanır nefes alamaz diye sırt üstü yatıramıyorum sürekli sesini dinliyorum tabi uykuda kalmıyo böyle olunca doktor normal fışkırarak bile kusabilir diyo

canım aşı benim kızımda ateş degil ama acayip huysuzluk yaptı kaç gün oldu hala geçmedi üstüne akşam üstü oldumu çıldırıyo çocuk uyuyana kadar mızırdıyo huyda değiştirdi aşı bize

şükür ikimizde iyiyiz canım.
aynen o uyuduğunda ne yapsam da o araya sığdırsam şaşırıyorum. ütü , yemek, ev işi vs. bazende yatırdıktan sonra her 15dk. bir ağlıyor gidip gidip sallıyorum vallahi bütün kilolarım gitti.yorgunluktan.gazımız hala geçmedi. hoplat zıplat kollarım kopuyo bazen.ama büyüdükçe çok tatlı oluyorlar.biz 73 günlük olduk. seninki ne kadarlık oldu.

Rabbim dahada iyi etsin canım :nazar:
Ne mutlu sana vallahi ben hala eski kiloma kavuşamadım,
hatta bi ara almaya da başladım :KK37:
Emzirmek zayıflatır derler, bana yarıyor resmen, acıkıyorum durmadan. Bide sezeryan olduğumdan hala göbek var, ama eşim sağolsun bisiklet aldı bana evde sürmek için,
her gün Kaan paşamız izin verdiği sürece yarım saat sürüyorum, umarım bi işe yarar :KK24:
Biz bugün 81 günlük olduk teyzesi, artık daha fazla uyanık kalıyor, uyumak istemiyor öğlenleri, ilgi, oyun, kucak istiyor ve her geçen gün dahada değişiyor, ama sabahları bana bakıp gülücük attığında uykusuz geceyi unutup geçiyorum, yorgunluk falan kalmıyor :nazar: :KK16:

Bu arada benim oğlumda bir kaç gündür her emzirmeden sonra kusuyor özellikle sabahları :26:

hepimizin bir derdi var bebişleriyle.Allahım Dermansız dert vermesin.....
biz dün 03:30 da uyandık sabah 08:30 da baba tarafından uyutulduk.
:KK53: sabah 11'den sonrayı uyuyarak geçirdi.öğleden sonra da uyudu ara ara yarım saat 1-2 saat aralıklarla elimizden geldiğince akşam 10 dan önce uyutmayalım dedik ama uyudu :KK53:
bu gece yine zombi anne olacağım :KK50: benim istediğim uyku düzenine giremedi bir türlü .Ne olacak halimiz bilmiyorum ama işte benim halim bu olacak ::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

allah yardımcın olsun canım

benim oğlumda çok kusuyordu doktor reflü dedi ilaç kullandık bi süre artık eskisi kadar kusmuyor çok azaldı doktor 3-6 aya kadar devam edebilir demişti biz ayın 30 unda 3 aylık olucaz

ben yaptırdım allaha şükür oğluma ateş huysuzluk yapmadı aşıdan sonra fitil vermiştim

benim oğlumun kafası çok terliyor hatta gece yattığında sabaha yastığı sırılsıklam oluyor varmı bizim gibi olan bi kaç gündürde günde 1 sefer öksürüyor ama tükürüğümü boğazında kalıp öksürüyor anlayamadım doktora götürsem mi bide bu ara herkesin bebişleri hasta olunca korktum:18:

pazar günü 2.ay dolacak allahın izni ile ama ben anlamadım seslenince dönüp bakmıyor adını mı ezberlemedi bu çocuk ne o kadar zor bir isim değil Poyraz Efe :KK9:

dün 2 ay beş günlük iken 2.ay aşımızı yaptırdık , korkudan bütün gece nöbet tuttum elimde derece ile ya ateşi çıkarsa diye.
aşıyı sabah yaptırdık akşam üzeri 37.5 oldu ateşi o zaman yarım ölçek calpol ateş düşürücü şurup verdim , çok şükür daha fazlasına çıkmadı ateşi 36.8 civarında gitti geldi ateşi .
üzerinde sadece kolsuz body ve penye tulum ile tutuyorum dünden beri ve gece uyurken ince penye battaniyesiyle yatırdım. gece ateşini 36.7 lerde gördüğümde de ıslak bez ile kafasını yüzünü sildim sürekli bugünüde atlatırsak yarına hiçbirşeyi kalmaz inşallah. bugünde huysuz biraz yerinde yatmıyor uyandığından beri kucağımda uyukluyor , uyanıyor arada ağlıyor arada melül melül bakıyor derin uykuya dalamadı bir türlü ...

X