canım bnm aynı şeyi yaşıyoruz demek( kaderr, inşalahh sağlıkla gelirler kucağımıza canımm, olumlu düşünelim... ben de senn gibi endişeliyimm...canımm yattttt bol bolll.gül sen benden çok dayan inşallahhh.....
kızlar size yeni haberleri paylaşayımmm.... DOĞURUYORUMMMMMM......:18::18::18: bugün dr gitim. kontrol sonunda bu haftasonunu geçirsen bile iyi dedi, açılamam artmaya devam ediyo, bebekler sıkışıyoo, birbirlerini ve beni sıkıştırıyolarr, riskli görünüyoo dediinanamıyorummm yaaa resmen şoka girdimm. SALI GÜNÜ ALALIMMMM demez miii
aman allahım bunu hiç düşünmüyodum yaa, 1 hafta daha sonraya kendimi alıştırmaya çalışırkenn.....kiloları iyi, kızım 2350, oğluş 2150 olmuş. ciğer geliştirici bi daha vrdi, 4 doz ... kan tahlillerim yapıldı, son kontroller artık. ptesi son kez gitcem dr a.ayyyy allahımmm sen bebişlerimi ve beni koruu... hepimiz için hayırlısı.... doğumda tavsiyesi olan anne varsa tecrübelerinizi paylaşın lütfen..
Sizleri yakından takip ediyorum yazdıklarınınzı da tabi ki diğer arkadaşları da ancak sizinle aynı hafta da olduğumuz için daha yakından takip ediyorum.
Evet gerçekten bende şok oldum demek artık doğum zamanı ne diyeyim cnm inş. bebeklerin sağlıklı şekilde doğarlar ve sende sağlıklı şekilde onları kucağına alırsın biz senden gelecek iyi haberleri merakla bekliyor olacağız.
Geçen hafta sonu bende kontrole gittim bebekler 1900 falandı. Bir sorun çıkmamıştı. Şu anda da fazla yorulmadan sizleri merak ederek günler geçiyor. Yarın 34 haftayı tamamlayacağız.

hafta sonu bir sorun yaşamazsın da canm salı günü sorunsuz şekide inş. alırsın kucağına
GuLL sende aklımdasın bol bol dinlen bebeklerin biraz daha beklerler umarım
hepinizi öptm