kızlarrr 33 haftamı da doldurdum hadi hayırlısı, 2 hafta daha inşallahh 35 olsunlar da rahatlarım. benim olumsuzluklar arttı tabi haliyle ama şikayet etmiyorum sonuçta iki bebek gelicek:))) çok heyecanlanıyorum düşündükçe yaa, süperr

kasılmalar akşamları baya sıklaştı ama, bebişlerin hareketleri artık o kadar değişik ki, tam anlamıyla hissediyorum, karnımda yer kalmayınca, bacağını ,kolunu, dönüşlerini acayip hissediyorum. hele hıçkırmaları çok komik oluyoo, o küçücük bedenleriyle dakikalarca hıçkırıp beni de sarsıyolarr:))) bazı arkadaşlar çalışabildiğim kadar çalışcam falan yazmışş, bnm tavsiyem 30. haftada izne ayrılmaları, ayakta durmak, çalışmak erken doğum riskini artırıyoo, daha sonra çok zaman geçirmeyi planlarken bebekler için tehlikeli olabilir... amann kızlarrr dikkat bol bol dinlenin, ben çok dinlenmedim şimdi açılmam fazla olunca yatıyorummm.... ben de öle istiyodum geç izne ayrılırım diye ama sonrasında da rapor alırız, ben psikiyatrdan falan almayı düşünüyorum, 2 . dönem gitmem inşalh işee, hayırlısıyla gelsin de kuzucuklarrr.....
maşallah fatosyy,benimde sana yetişmeme az kaldı :) aynen canım bende de olumsuz bir sürü şey oluyor ama çok şükür bebeklerde bişey yok..
kasılmaların için magnezyum filan kullanıyor musun..diğer haplardan da içiyor musun..demir,balık hapı,nidilat filan..
erkek çocuğu olduğu için benim karnım top gibi oldu :))) başka yerimde hiç bişe yok..yatarken kalkarken çok zorlanıyorum...
hazırlıklarını bitirdin mi..çantan hazır mı..
fatosyy birde bişey daha sorucam..akıntın var mı..varsa ne zamandan beri..
melitta ve zeynepp ... çok teşekkür ederim..şimdi daha iyiyim..sizlerden de hayırlı haberler olsun her zaman inşallah..
hathar ,şu doğum yapan arkadaşın nasıl ,şimdi daha iyi mi..bebekleri nasıl,kaçar gram doğmuşlar..bilgilendir bizi biraz tatlım..
bu arada hatharcığım, seninde haftan epey bi ilerledi..sen nasılsın..
ilaybarscığım,sen nasılsın, haftamız senle aynı,sende de sıkıntılar başlamıştır..Allah kolaylıklar versin..
birde göğüs kremi lansinoh demişsiniz,onu kurum ödemiyormuş,aynı derecede kurumun ödediği ilaç yazdırdım ..biri madecassol,biri fito krem..gerçi doktora söylerseniz o hemen yazar zaten..
niye boşu boşuna para veresiniz..lansinohun ürünleride epey bi pahalıymış..ama yine de siz bilirsiniz..
şimdilik benden bu kadar..çok bile oturdum sandalyede..
ayrıca aramıza yeni gelen arkadaşlar, sizinde güzel haberlerinizi okuyorum.. ceycudi,nurten ,liman vs.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..amin..