2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

mehaba kızlar dün kotrolümüz vardı çok şükür herşey gayet güzel dedi dr.. şeker yüklemesi yaptırdım tetanoz aşımın ikincisinide yaptırdık çok şükür sonuçlar gayet güzel çıktı mutlu huzurlu sevinçli döndük evimize Allahım isteyen herkese nasip etsin inş..

kontrolü olan arkadşlar gözünüz aydın olsun ....

melittacımmm dualarım seninle canım inş. herşey yolunda gidecekkk üzülme emii...

Melittacım saol canım teşekkür ederim. bende renkli olmasan 2.el ultrasyon makınası arıyorum. bakıcam hergun iyilermi diye biri kız biri erkek ne güzel ya. iyi anlaşacaklar demekki baksana şimdiden kucagında yatıyor :)

Fatosyy teşekkür ederim canım. seninde güzel haberlerini bekliyoruz İnşallah.

uhdecim seninde kontrolunun ıyı gecmesine sevindim. İnsan ne kadar rahatlıyor kontrolden sonra.
sonuna kadar sıkıntısız geçsin hamileliğimiz İnşallah.

Sağol melittacım cevabın için...Dünden beri yok ağrım çok şükür inşallah büyüdükleri içindir belkide bu yüzden ağrı hissediyoruz Aynı haftaladaymışız çünkü.
Pzt kontole gidicem fatosyycim çok merak ediyorum ne durumdayız...Evet İlk 3 ayı bende duymuştum . Ama dediğin adet günlerimde de bu ağrıyı yaşıyorda olabilirim 2 gün bişey sürdü ağrı çünkü...
Hayırlısı olsun fatosyycim az kaldı Haberdar et tabi bizi cnm.

Gözünaydın cnm Duana da Amin İnş.

Çok şükür cnm.. Benimde pazartesi kontrolüm. benimde iyi geçer inşallah . Şeker yüklemesininide o gün ister benden herhalde ...

Son düzenleme:

uhdem sağolasın dua eden arkadaşlar oluduğunda içim huzurlu.Allah razı olsun.
inşallah herşey yolunda gidecek inşallah bi hayırlısıyla türkiyeye uçsam bebişlerimi garanti altına alsam başka birşey istemiyorum.bu cuma değil bi sonraki cuma yapacak dr. hast. cuma günleri oluyormuş şeker yüklemesi ve tekrar kan idrar ve tüm kan verilecek.

inşallah hast. yatırmaz inşallah kan değerlerim normale dönmüştür.hiç olmazsa sınırda olsun razıyım.yeterki bi an önce türkiyeye gideyim.ne kaldı ki şubata :):):):) ben gününde gelsinler istiyorum.

karnımdan öyle bi belli oluyor i hareketleri maşallah akşam babası geldiğinde karnıma koyuyor elini dürtüyorlar ,hareket ediyorlar , ittiriyorlar maşallah.rabbim evlatlarımı bana bağışlasın inşallah.gelişimleri iyi olsun sağlıklı olsunlar inşallah.

ayy sorma o fikir bi zamanlar benim aklımdaydı hatta neden gebeler için el ultrasonu üretmiyorlar ki dimi ? bunu bile düşündüm :):):):)senin bebişlerinin cinsiyetleri belli mi ?
sorma teyzesi kızım cazgır olcak bunu anladık son kontrolde .ha bire ultrasona tekme atıp duruyordu .oğluşum yazık altta kalmış hareketliydi ama kız gibi değil. :):) rabbim şifa versin ,sağlık versin ,aklı ,eli ayağı yerinde olsun inşallah evlatlarımızın.iyi anlaşacakları kesin analarının karınlarında ittifak kuruyorlar :):):) canımı okurlar mı acaba razıyım bi doğsunlar sağlıkıl bi şekilde inşallah :):):)

el ultrasyonu daha mantıklıymış yaa güzel fikir :))))) Maşşallah Maşşallah bebeklerine...
bütün dualara AMİİİİN....

hanımlar okurken gördüm,hastane çantası ile ilgili,arkadaş uzun uzun yazmış,farklı eklemeler de olmuş,ama ben de bişeyler yazayım dedim,

bence iki farklı çantaya gerek yok,orta boy sürgülü bir valiz sorunsuz yani iki gecelik bir hastane yatışı için yeterli oluyor

ANNE İÇİN,
2 Takım gecelik,(bence gecelik şeklinde olmalı,pijamalı takımlar sezeryan dikişlerine denk gelebiliyor,sıkıntı olmasın,)
Bir adet kalınından sabahlık,
batmayacak sıcak tutuacak bir şal yada lizöz
terlik,
çorap,
ped,
küçük el havlusu,
emzirme sütyeni,
göğüs kremi (tecrübeyle lansinoh tavsiye ederim)
Tacınız,makyaz malzemeleriniz,
3-4 adet hamilelikte kullanabildiğinz rahatlıkta kilot,
2-3 atlet,...

BEBEK İÇİN

Hastane çıkışları(ben prematüre almıştım,çok tatlı olmuşlardı,şimdi çerçeveli odalarında asılı duruyor),
yedek iki tulum,
küçük yelek,
ayaklı alt pijama,
alttan çıtçıtlı badi
battaniye,
ağız mendili,
küçük mümkünse premium 1 numara bez(özel hastanede bez istemiyorlar),
ıslak mendil(yenidoğan unibaby tavsiye ederim)

ouuyyyyy çok tatlı yaaaaa,
hastane çıkışı için pusetleriniz ve en güzel anlarınız için şarjlı piiler ve makinenizi unutmayın...

Son düzenleme:
Kızlar ya çok tatlısınız..
bu zamanlara geldiğime inanmıyorum 30 haftadayız. Daha doğrusu 29+2
İkiz gebeliklerin istirahate ayrılma süresi 30. hafta ya, 30+ lara geçince mi yani?
şu anda ben 30 u sürüyorum raporlu mu olmam lazımdı?

merak ettiğim bir kaç şey var, paylaşmak istiyorum yorumlarınız bekliyorum
Lansinoh göğüs kremini ana kuzenim şimdiden sürmemi söyledi, göğüs uçlarıma sürüyorum.
Doğumdan bir ay önce Humana Stell Tea-Rezene vs başla diyenler var süt için,
ben doğumdan sonra başlanıyor sanıyordum siz ne yapıcaksınız?

hymarry çok heyecanlandım yaaa yazdıklarını okuyunca.prematüreleri bende gördüm dün çok güzellerdi bebişlerim içinde oyuncak bebek gibi oulrlar :):):) küçük doğacaklar biliyorum ama bi türlü karar veremedim :) ama alsam iyi oulr durur o da çanta da :)
çerçeve fikri çooook güzel bir fikir bende yaptırabilirim :):):)

oyelken in eklediklerini dün akşam not aldım :):):) eksikler varsa senikilerden ekliyim çok heyecan verici bi duygu :):):)

bende inşallah 30. haftayı görürüm inşallah :):):)

lansinoh un iyi olduğunu söylüyorlar bana da bepanthen i önerdiler gebelikten önce sür yara olmasın dediler kararsızım ne zaman sürüleceği konusunda.
humana stell tea ne oluyor ?

allah ım ya kalp kalbe bu kadar mı karşı olur.gülizelif seni mi görüyorum gerçekten.

bir dk. önce msj yazarken yolladıktan sonra seni göreceğim aklımın ucundan dahi geçmezdi. şoklar içindeyim.

nerelerdesin iyi misin bebişlerin nasıl ?

melittacım Humana still tee anne sütünü arttıran bir bitki çayı. İçinde rezene ve bir kaç çeşit daha bitki var.

melittacım Humana still tee anne sütünü arttıran bir bitki çayı. İçinde rezene ve bir kaç çeşit daha bitki var.

benim sürekli ağrıyor soluma yatıp dinlendiğimde hafifliyor.

aktarlarda mı satılıyor yoksa eczaneden mi temin edicem.yoksa annemin içtiği bitki çayı mı ki ???annem maşallah bi sürü bitki çayı içiyor.aktardan alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…