Sağol melittacım cevabın için...Dünden beri yok ağrım çok şükür inşallah büyüdükleri içindir belkide bu yüzden ağrı hissediyoruz Aynı haftaladaymışız çünkü.inşallah herşey yoluna girer yenibi aksilik çıkmaz inşallah.
bu kramplar üç gündür bende de var solda ve vajina da ayrıca karnımın sol yanında. inşallah bebekler büyüdükleri içindir.
---------------------------------------------------------------
liman dr. una sordunmu peki ? ben duymamıştım ışınların zarar verdiğini.inşallah bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarlar.
-------------------------------------------------------------------------
zeynepppp çok sevindim bebişlerinin iyi olduğuna bugün firdos bi zeynep ten bahsetti sen sandım çok korktum şükür iyi olmana çok ama çok sevindim.
Pzt kontole gidicem fatosyycim çok merak ediyorum ne durumdayız...Evet İlk 3 ayı bende duymuştum . Ama dediğin adet günlerimde de bu ağrıyı yaşıyorda olabilirim 2 gün bişey sürdü ağrı çünkü...canım endişelenecek bişey yoktur diye düşünüyorum, ben de yaşamıştım kasık ağrısını, dr ilk 3 ayda normal olduğunu sölemişti, adet dönemindeysen ondan da olabilir benm özellikle o dönemde çok olurdu. yine de kontrolünde dr sorarsın için rahatlar:)
zeynepcim çok sevindim bebüklerin iyi maşallahvalla benm de annem geldiğine beslenmem baya iyiydi, şimdi de eşim bakıyo bana ama anne gibi olmaz ben de nefes sorunu yaşıyodum senn haftalardayken ama yemek yediğimde genelde oluyodu, benm karnımda, midemde devamlı şişkinlik hissi oluyodu o nefes sorunu yaşatıyodu, senn nasıl canım gün içinde mi yaşıyosun? sol tarafına yatıp dinlenmeyeçalış öle olunca:) hemen geçiyo zaman bi bakmışın 7. 8. ayındasın bi bakmışın doğurmuşuzzzz ayyyy düşünmek bile süperrrr....
canım üstte de yazmıştım bende şişkinlik çok olmuştu senn haftalarda falan normal yani sertlik hissi... bir de adet görmediğimiz için ilk 3 ayda falan vücut buna alışıyo tabii... olumsuz düşünme canım
Hayırlısı olsun fatosyycim az kaldıkızlarrr neler yapıyosunuz, topik baya ilerlemiş ne güzell, yazdıklarınızı okuyorum bazen yazamıyorum.... kendimden bahsedeyim biraz : hergün büyüdüklerini hissediyorum , hergün karnımda daha fazla yer kaplıyolarr bu yüzden de en ufak hareketlerini hissediyorum artık, süperr bişeyy ama bazen canım da yanmıyo değil:26: dirseğine dizine dokunuyorum sanki hissediyolar ikisi birden eşimin ve benm dokunduğum yere geliyolar:))) kafaları artık tam hissediliyo, kaburgama batıyoo, fatmacım sen de bahsetmişsin ben de yaşıyorum aynı sorunu... izne ayrıldığım için bebüklere örgü örüyorum çok şirin oluyo yaaartık tam olarak doğuma hazırım bebüklerin dolabını beşiğini kurduk, oda yaptık, eşyalarını yerleştirmek çok zevkliydi, eşimle... benm ve bebüklerimin çantaları ayrı ayrı hazır kapının önünde, hayırlısı artık :))) yarın kontrolüm var bakalım dr doğum tarihini verir heralde, sizi haberdar ederim şekerlerr
ibremine canım çok güzel bebekler ve sen sağlıklısın, inşalah biz de o günleri senn gibi mutlu yaşarız. sağlıklı beraber uzun bi ömür geçirin inşalahh... melittacım kendin için en doğru kararı vermişsin zaten, bebeklerin sağlıkla kucağına gelsin.
Gözünaydın cnm Duana da Amin İnş.kızlar kontrolden geldim. bebeklerim Allaha şükür çok iyiler. kanama ultrasyonda görünmüyor. dr.rahim büyümesinden kaynaklanıyor olabilir dedi. en azından artık kanamalarımdan korkmıycam. çünkü bebeklerim iyiler şükürler olsun. 4 boyutlu ultrasyonda daha net görünüyorlar. çok heyecan verici birşeydi. Rabbim bebek isteyen tüm ailelere de nasib etsin bu güzel mutluluğu İnşallah.
Çok şükür cnm..mehaba kızlar dün kotrolümüz vardı çok şükür herşey gayet güzel dedi dr.. şeker yüklemesi yaptırdım tetanoz aşımın ikincisinide yaptırdık çok şükür sonuçlar gayet güzel çıktı mutlu huzurlu sevinçli döndük evimize Allahım isteyen herkese nasip etsin inş..
kontrolü olan arkadşlar gözünüz aydın olsun ....
melittacımmm dualarım seninle canım inş. herşey yolunda gidecekkk üzülme emii...
mehaba kızlar dün kotrolümüz vardı çok şükür herşey gayet güzel dedi dr.. şeker yüklemesi yaptırdım tetanoz aşımın ikincisinide yaptırdık çok şükür sonuçlar gayet güzel çıktı mutlu huzurlu sevinçli döndük evimize Allahım isteyen herkese nasip etsin inş..
kontrolü olan arkadşlar gözünüz aydın olsun ....
melittacımmm dualarım seninle canım inş. herşey yolunda gidecekkk üzülme emii...
Melittacım saol canım teşekkür ederim. bende renkli olmasan 2.el ultrasyon makınası arıyorum. bakıcam hergun iyilermi diyebiri kız biri erkek ne güzel ya. iyi anlaşacaklar demekki baksana şimdiden kucagında yatıyor :)
Fatosyy teşekkür ederim canım. seninde güzel haberlerini bekliyoruz İnşallah.
uhdecim seninde kontrolunun ıyı gecmesine sevindim. İnsan ne kadar rahatlıyor kontrolden sonra.
sonuna kadar sıkıntısız geçsin hamileliğimiz İnşallah.
Sağol melittacım cevabın için...Dünden beri yok ağrım çok şükür inşallah büyüdükleri içindir belkide bu yüzden ağrı hissediyoruz Aynı haftaladaymışız çünkü.
olabilir canım benimde hafifledi :):):) demek ki bebişler büyüyor ama bel ağrım mevcut baya bi ağrıyor sırtımda öyle.bebekler büyüdükleri için yer açıyorlar sanırım kendilerine.öyle derler ya.
ayy sorma o fikir bi zamanlar benim aklımdaydı hatta neden gebeler için el ultrasonu üretmiyorlar ki dimi ? bunu bile düşündüm :):):):)senin bebişlerinin cinsiyetleri belli mi ?
sorma teyzesi kızım cazgır olcak bunu anladık son kontrolde .ha bire ultrasona tekme atıp duruyordu .oğluşum yazık altta kalmış hareketliydi ama kız gibi değil. :):) rabbim şifa versin ,sağlık versin ,aklı ,eli ayağı yerinde olsun inşallah evlatlarımızın.iyi anlaşacakları kesin analarının karınlarında ittifak kuruyorlar :):):) canımı okurlar mı acabarazıyım bi doğsunlar sağlıkıl bi şekilde inşallah :):):)
melittacım bnm de hazır hastane çantam tabi bebekler ve bnmki ayrı çantalarda. bi de bebeklerin kıyafetlerini de çanta içinde 2 ayrı poşete koydum bn canım bi arkadaşım önermişti... bi kaç şey ekleyeyim doğumdan çıkınca kendimzii ii hissetmek için bikaç makyaj malzemesi, lohusa tacınızı unutmayın kızlarrr kırmızıı:))) bi de pastorize süt, çıkınca içmek için süt artırıcı
neler var çantanda ? iki ayrı çanta hazırlicam bende.çantan nasıl bi çanta ? ne önerirsin çanta olarak ?nasıl poşetlere koydun ?bebekler ve kendin için neler koydun çantaya ?
madde madde olarak yazarsan bende not alır eksikleri tamamlarım.
--------------------------------------------
liman hatta satış patlaması yaşanabilir bence :) sonra herkes ikinci el olarak satar .bi sürü anne var heyecanla bebek bekleyen :):):)
maşallah :) inşallah hayırlı bi şekilde doğururuz da paylaşırız doğum hikayelerimizi :):):)
amin :)
kızlar hastane çantanızı hazırladınız mı bebekleriniz ve kendiniz için ?
hastane çantasında neler olması gerekiyor.not alıcam :) türkiyeye gittiğimde hazırlicam çantamı.
birde bebekler ve anne için ayrı çantalar mı hazırlanıcak ?
ANNE İÇİN
1- Gecelik (2-3 takım)
2- Sabahlık
3- Çorap
4- Terlik
5- İç çamaşırı
6- Temizlik ürünü (diş fırçası,diş macunu,sabun, havlu,tarak,toka,deodorant,kolanya)
7- Ped
8- Emzirme sütyeni (2 adet)
9- Hırka yada şal
10- Göğüs pedi
11- Göğüs kremi
12- Kirli çamaşır torbası
BEBEK İÇİN
1- 1 paket küçük boy çocuk bezi
2- Islak mendil
3- Zıbın (3 adet)
4- Uzun kollu bacaklı body tulum veya pijama
5- Şapka (2 adet)
6- Patik çorap
7- Eldiven
8- Yelek hırka
9- Battaniye
10- Yumuşak havlu
11- Mama önlüğü
12- Ağız mendili
13- Küçük yastık
14- Ana kucağı
kamera fotoğraf makinası,telefon şarjı
hanımlar okurken gördüm,hastane çantası ile ilgili,arkadaş uzun uzun yazmış,farklı eklemeler de olmuş,ama ben de bişeyler yazayım dedim,
bence iki farklı çantaya gerek yok,orta boy sürgülü bir valiz sorunsuz yani iki gecelik bir hastane yatışı için yeterli oluyor
ANNE İÇİN,
2 Takım gecelik,(bence gecelik şeklinde olmalı,pijamalı takımlar sezeryan dikişlerine denk gelebiliyor,sıkıntı olmasın,)
Bir adet kalınından sabahlık,
batmayacak sıcak tutuacak bir şal yada lizöz
terlik,
çorap,
ped,
küçük el havlusu,
emzirme sütyeni,
göğüs kremi (tecrübeyle lansinoh tavsiye ederim)
Tacınız,makyaz malzemeleriniz,
3-4 adet hamilelikte kullanabildiğinz rahatlıkta kilot,
2-3 atlet,...
BEBEK İÇİN
Hastane çıkışları(ben prematüre almıştım,çok tatlı olmuşlardı,şimdi çerçeveli odalarında asılı duruyor),
yedek iki tulum,
küçük yelek,
ayaklı alt pijama,
alttan çıtçıtlı badi
battaniye,
ağız mendili,
küçük mümkünse premium 1 numara bez(özel hastanede bez istemiyorlar),
ıslak mendil(yenidoğan unibaby tavsiye ederim)
ouuyyyyy çok tatlı yaaaaa,
hastane çıkışı için pusetleriniz ve en güzel anlarınız için şarjlı piiler ve makinenizi unutmayın...
Kızlar ya çok tatlısınız..
bu zamanlara geldiğime inanmıyorum 30 haftadayız. Daha doğrusu 29+2
İkiz gebeliklerin istirahate ayrılma süresi 30. hafta ya, 30+ lara geçince mi yani?
şu anda ben 30 u sürüyorum raporlu mu olmam lazımdı?
merak ettiğim bir kaç şey var, paylaşmak istiyorum yorumlarınız bekliyorum
Lansinoh göğüs kremini ana kuzenim şimdiden sürmemi söyledi, göğüs uçlarıma sürüyorum.
Doğumdan bir ay önce Humana Stell Tea-Rezene vs başla diyenler var süt için,
ben doğumdan sonra başlanıyor sanıyordum siz ne yapıcaksınız?
Benimde çok ayakta kalırsam ve oturup kalkarken belim ağrıyor melitta. Aslında çok bişey kalmadı daha fazla ağırlaşmadan hazırlıkları tamamlamak lazım cnmSağol melittacım cevabın için...Dünden beri yok ağrım çok şükür inşallah büyüdükleri içindir belkide bu yüzden ağrı hissediyoruz Aynı haftaladaymışız çünkü.
olabilir canım benimde hafifledi :):):) demek ki bebişler büyüyor ama bel ağrım mevcut baya bi ağrıyor sırtımda öyle.bebekler büyüdükleri için yer açıyorlar sanırım kendilerine.öyle derler ya.
melitta neler ilave ettin _?
melittacım Humana still tee anne sütünü arttıran bir bitki çayı. İçinde rezene ve bir kaç çeşit daha bitki var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?