Arkadaslar merhaba insaallah herkes iyidir..uzun zamandir internete giremiyorum,sizleri habersiz biraktim ozellikle melittacim ve ilaybrs hakkinizi helal edin
18 ekim de yani 37 +1 de dogum oldu,tansiyonum yukseldi ve kizimiz mor dogdu oksijen verildi ama cok sukur simdi iyiyiz..kizimiz 2500,oglumuz 2300 dogdu kuvozede girmedik..oglumuzun gaz problemi var dogru duzgun uyumuyor ve cok agliyor.Annem yanimda olmasa ne yapardim bilmiyorum,ben sadece emziriyorum ve mama veriyorum,altlarini ustlerini annem degistiriyor..uykusuzluk bazen beni cok zorluyor,gunde sadece 1 ya da 2 saat uyudugum bile oluyor..daha uzun yazmak isterdim ama suan yine Kayra Kerem agliyorRabbim yardimcimiz olsun..
bu arada melittacim bizim hastane de yani yakin doguda askerlere indirim varmis,3000 lira olan dogum paketi 2000 kusure geliyormus,eger ilgilenirsen detaylarini ogrenebilirim..
sizler nasilsiniz?musait oldukca girmeye calisirim insaallah..Rabbim herkesin yardimcisi olsun,saglikli dogumlar nasip etsin
bana da doktorum aynısını söylemişti ama benim canım çekmişti sanırımHymarry benimde dr.um dedi zaten. artık eskisi gibi degil. ameliyathaneler çook temiz. gerek yok bu aşıya. nerden tetanoz kapacaksınızki hersey artık steril vurdurma sakın dedi.
.
kızlar iyice korkmaya başladım ben yaaa
Arkadaslar merhaba insaallah herkes iyidir..uzun zamandir internete giremiyorum,sizleri habersiz biraktim ozellikle melittacim ve ilaybrs hakkinizi helal edin
18 ekim de yani 37 +1 de dogum oldu,tansiyonum yukseldi ve kizimiz mor dogdu oksijen verildi ama cok sukur simdi iyiyiz..kizimiz 2500,oglumuz 2300 dogdu kuvozede girmedik..oglumuzun gaz problemi var dogru duzgun uyumuyor ve cok agliyor.Annem yanimda olmasa ne yapardim bilmiyorum,ben sadece emziriyorum ve mama veriyorum,altlarini ustlerini annem degistiriyor..uykusuzluk bazen beni cok zorluyor,gunde sadece 1 ya da 2 saat uyudugum bile oluyor..daha uzun yazmak isterdim ama suan yine Kayra Kerem agliyorRabbim yardimcimiz olsun..
bu arada melittacim bizim hastane de yani yakin doguda askerlere indirim varmis,3000 lira olan dogum paketi 2000 kusure geliyormus,eger ilgilenirsen detaylarini ogrenebilirim..
sizler nasilsiniz?musait oldukca girmeye calisirim insaallah..Rabbim herkesin yardimcisi olsun,saglikli dogumlar nasip etsin
bana da doktorum aynısını söylemişti ama benim canım çekmişti sanırım
belli olmaz diye illa vurdurmuştum
neden korkuyorsun canım,herşey çok güzel gidiyor okuduğum kadarıyla,
benim de idrar yolu iltihaplarım hiç geçmemişti,kullanmadığım gebelik antibiotiği kalmamıştı,artık en son haftada yine idrar değerlerim yüksek çıkınca artık dktorum ya boşver,nasılsa doğum yapacaksın bi daha antibiotik kullanma demişti,
sadece idrar yolu iltihabı erken doğum sebebi olmaz,sadece tedbir almak gerekir..
arkadaşlar bana da tetanoz aşısı yapılmadı dr. doğumdan sonra yaparız demişti.kafam karıştı şimdi yaptırsak mı iyiydi yaptırmasak mı ?
limancım renkli ultrason çok güzel bebişlerini net görüyorsun herşeyiyle.ben iki kere girdim. hiç zarar lı olduğunu duymadım emin değilim.
ama bana deseler "gel her hafta renkli ultrasona gir " diye koşa koşa giderim :)
Selam kızlar nasılsınız????????
banada dr. 37 hafta dedi ancak hedef 38 gönlümden geçen o
32 haftayı tamamladık son 5 hafta
kaburgam batıyor sadece ve bir de bel ayrısı
Yeni bir haftaya daha başladık.
Herkesten güzel haberler bekliyorum!!!!!!!!!!!
melitta selam Bebeklerin ve senin için tam donanımlı hastane olması çok çok iyi olacaktır... herşey biran evvel yoluna girer inş.artık üzülmüyorum içim rahat biraz daha bebişlerim iyi olsun başka birşey istemiyorum.yoksa iki ay nasıl dayanırım.annem bile ameliyat oldu gidemedim izmire anneciğimin yanına. artık bebişlerim için kalıcam iki ay kayınvalidemlerde.yük olmak istemiyorum kimseye.keşke burada olsaydı da tam donanımlı güzel bir yer evimde doğursaydım.
inşallah canım benim çok çok dua edin.ben zaten gitmeden bigün önce yada gideceğim gün internete son bi kez girer sizlere yazarım çünkü internet yok kayınvalidemlerde ama irtibatı koparmamaya çalışırım.
Ben olmadım cnm. Doktorum hiç bahsetmemişti ben sorduğumda ise gerek yok demişti.bu arada kızlar tetanoz aşısı yaptılar sağlık ocağından kaçıncı haftada oldunuz
Kızlar 2 gündür kasığıma ağrı giriyor Tek taraflı 4-5 saniye falan sürüyor. Özellikle dün 3-4 kere oldu Sanki ters bir hareket yapmışım gibi sizdede oldu mu ya da oluyormu bu tip kramplar ?
zeynepppp çok sevindim bebişlerinin iyi olduğuna bugün firdos bi zeynep ten bahsetti sen sandım çok korktum şükür iyi olmana çok ama çok sevindim.
canım bebişlerin büyüdüğü için şu haftalarda ayrıntılı ultrasona çok net görüntü ve bilgiler elde edebilirsin...ben 20.haftada yaptırmıştım..kendi doktorum değil farklı bir doktor yapmıştı...bence yaptırman faydalı olacakır..ve onları 1 saat izlemek oldukça keyifli olacaktır..
cnm saol ama benim bulunduğum ilde bu işlerle ilgili güvenilir pek doktor yok. 24. haftam da bitmek üzere zaten. onları izlemek tabiki çok güzel olur ama yaptırmayacağım herhalde. eşim de çok sıcak bakmıyor. hem maddi hem manevi olarak... %100 güvenilir olmadığından dolayı da kafamı karıştırmak istemiyorum. Allah büyük. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız...
bugün kontrolüm vardı.çok şükür herşey normalmiş bebişler iyiymiş.kiloları da 2.5 haftada yüzde yüz büyümüşler.birisi 500 gr diğeri 530 gr olmuş.bir hafta ileriden gidiyorlarmış.annemlere gitmem bebeklere yaradı sanırım.çok iyi besledi annem sağolsun.gelişimleri çok iyi dedi..benim için tek sorun nefes sorunu.doktor ikiz olduğu için bu kadar erken nefes problemi yaşamaya başlamıssın dedi.tek gebelikte bu belirtiler 7.inci 8inci aylarda çıkıyormuş.ben şimdiden bu kadar nefes sorunu yaşıyorsam ilerisini hiç düşünemiyorum.yedi kutu aynı şuruptan yazdı.mecbur içiceğim neyapıyım.
ben değilim canım.çok şükür iyiyim bir sorunum yok.boncuk kendide bahsetmiş o yüzden yazmada bir sorun yok sanırım.boncuktan bahsediyor olabilirler adı zeynepse tabi.
İbremine hayırlı olsun bebeklerin. Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün İnşallah.
kızlar bi sorum var, kanamam azalmıyor. dr. yarın 4 boyutlu bakalım sorun neden kaynaklanıyor dedi. normal ultrasyonda kanama bölgesi görünüyor ama nedense bu sefer 4 boyutluyla bakalım dedi. aslında 20. haftada 4 boyutluyla bakılacaktı. acaba bu ultrasyonun zararı varmıdır? çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?