• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

arkadaşlar merhaba aranızda ankaralı ve ıspartalı olanlar var mı ?

ankara gatayı bilen ve ısparta da önerebileceğiniz hast. dr. var mı ?

melittacım ben ankaralıyım.ama hiç gataya gitmedim.askeri bir hastane olduğunu biliyorum.eşinin eşi yüzünden sanırım gataya gideceksin.ama bu hastanenin iyi olduğunu duymuştum.

arkadaşlar teşekkür ederim.eşimle karar verdik.eşimin memleketine ıspartaya gideceğim.çok iyi bir hastane var tam donanımlı.iki ay kalırım inşallah fazla kalmam bir an önce bebişlerimle evime dönerim.bebişlerim için sabredicem artık

melittacım ben ankaralıyım.ama hiç gataya gitmedim.askeri bir hastane olduğunu biliyorum.eşinin eşi yüzünden sanırım gataya gideceksin.ama bu hastanenin iyi olduğunu duymuştum.

dr. riskli gebelik olduğu ve kıbrıs yetersiz olduğu için ankara gataya sevk edicekti.ama ankara gata son şıkkımdı ya kendi memleketim izmire yada eşimin memletine gidecektim. karar verdik eşimin memleketine gideceğim.orası sağlık bakımından çok iyi.inşallah hakkımda hayırlısı olur.

gidene kadar başlıklarda yazışırız ama sonra kolay kolay giremeyebilirim.inşallah evime döndüğümde yazarım bol bol.irtibatı koparmamaya çalışırım.

bu arada gerçekten gülizelifi merak etmeye başladım.bazı arkadaşlarda yok.ibremine doğum yapıcaktı en son yapmıştır sanırım.bebekleri kendi nasıl acaba ? okuyorlarsa başlığı cvp yazsınlar ve birkaç arkadaş daha var isimleri aklıma gelmeyen.cvp yazın arkadaşlar haberimiz olsun iyi misiniz ?kopardık bağları iyice.

slm canlarım ama bnm moralim sıfır şekerim yüksek tansiyonumda aynı yüksek çarşamba günü de ogtt yapılacak bakalım
bebeğimin biri 865 kilo biride 836 kilo sizce normalmi acaba işte moralim sıfır neyse başınızı ağrıtmayayım:))))

slm canlarım ama bnm moralim sıfır şekerim yüksek tansiyonumda aynı yüksek çarşamba günü de ogtt yapılacak bakalım
bebeğimin biri 865 kilo biride 836 kilo sizce normalmi acaba işte moralim sıfır neyse başınızı ağrıtmayayım:))))

merhaba hathar bence normal maşallah 1000 e ne kalmış ki :):):) sen 28.haftayı görmeden bebişler bin i geçer herhalde :) şeker yüksek tansiyon için üzüldüm.ama gebelikten sonra geçer diye biliyorum.
üzülme bebişlerin iyi ya maşallah.gerisi önemli değil.

benim bebişlerin karın çevreleri bir hafta geriden geliyor ve oğluşumun boynuna kordon dolalı imiş.ama kan akışı varmış.

herşey bebişlerimiz için.üzülme

günaydın kızlar nasılsınızz ?????

melittaa canımm donanımlı bir hastanede olman senin ve bebişlerini çin çok iyi olacak hiç üzülme emi Allahım sağlıklı sıhhatli kavuşturacak bebişlerini sana inş .herşey güzel olacak canım dikkat et kendine

canım sakin olmaya çalış üzülme lütfen şeker için diyet veriyor dr. bildiğim kadarıyla diyetle bir sorun kalmıyor bebişler açısındanda tansiyon içinde mutlaka bir çaresi vardır canım kendini bu kadar yıpratıpta tansiyonu zıplatma emii maşallahhh bebişlerininde kiloları gayet güzel ilerliyor sorunsuz sağlıkla kıcagına alacaksın canım üzülme emii

Selam kızlar nasılsınız????????
banada dr. 37 hafta dedi ancak hedef 38 gönlümden geçen o
32 haftayı tamamladık son 5 hafta
kaburgam batıyor sadece ve bir de bel ayrısı
Yeni bir haftaya daha başladık.
Herkesten güzel haberler bekliyorum!!!!!!!!!!!

merhaba hathar bence normal maşallah 1000 e ne kalmış ki :):):) sen 28.haftayı görmeden bebişler bin i geçer herhalde :) şeker yüksek tansiyon için üzüldüm.ama gebelikten sonra geçer diye biliyorum.
üzülme bebişlerin iyi ya maşallah.gerisi önemli değil.

benim bebişlerin karın çevreleri bir hafta geriden geliyor ve oğluşumun boynuna kordon dolalı imiş.ama kan akışı varmış.

herşey bebişlerimiz için.üzülme

cnm bnm üzme kendini rabbim bir şekilde koruyor onları buna inanıyorum hepimiz için hayırlısı olsun bakalım düşüncelerin için teşekkür ederim:))))

Rabbim bebeklerinizi saglıkla kucagınıza almayı nasib etsin.

ben daha yolun başındayım 13.haftadan gidiyorum. ama kanamam bi türlü kesilmedi. korkuyorum :( 2 haftadır damla seklınde olan kanmam 3 gundur akıntı seklınde. dr kontrol etti bebişler iyi diyor, ama ben her kanamada tedırgın oluyorum. kanamam kahverengi. bunları yaşayıp sagğlıkla atlatan ikiz annelerinin tecrübelerine ihtiyacım var lütfen.

günaydın kızlar nasılsınızz ?????

melittaa canımm donanımlı bir hastanede olman senin ve bebişlerini çin çok iyi olacak hiç üzülme emi Allahım sağlıklı sıhhatli kavuşturacak bebişlerini sana inş .herşey güzel olacak canım dikkat et kendine

artık üzülmüyorum içim rahat biraz daha bebişlerim iyi olsun başka birşey istemiyorum.yoksa iki ay nasıl dayanırım.annem bile ameliyat oldu gidemedim izmire anneciğimin yanına. artık bebişlerim için kalıcam iki ay kayınvalidemlerde.yük olmak istemiyorum kimseye.keşke burada olsaydı da tam donanımlı güzel bir yer evimde doğursaydım.

inşallah canım benim çok çok dua edin.ben zaten gitmeden bigün önce yada gideceğim gün internete son bi kez girer sizlere yazarım çünkü internet yok kayınvalidemlerde ama irtibatı koparmamaya çalışırım.

cnm bnm üzme kendini rabbim bir şekilde koruyor onları buna inanıyorum hepimiz için hayırlısı olsun bakalım düşüncelerin için teşekkür ederim:))))

evet haklısın zaten su azlığı olmadığı sürece sorun yokmuş.boncukkkk arkadaşımızda demişti bende bakmıştım internetten neyin nesi acaba diye.içim rahatladı.kordonun içinden geçerlermiş oynarlarmış heryerine dolanırmış.su azalırsa şayet bebek boğulurmuş ( rabbim korusun )

eşimden ayrılmakta koyuyor bana ya :( en güzel son iyi ayımda eşim yanımda olamicak :( ona da üzülüyorum.ama güzel biryanı kayınvalidemlerde organik beslencem birde temiz hava :):):):) tabi soğuğu saymazsak :S

bana da şeker yüklemesi yapılacak.bi sonraki haftaya cuma yapılacak.inşallah birşey çıkmaz.

çok çok dua edin kızlar.

evet haklısın zaten su azlığı olmadığı sürece sorun yokmuş.boncukkkk arkadaşımızda demişti bende bakmıştım internetten neyin nesi acaba diye.içim rahatladı.kordonun içinden geçerlermiş oynarlarmış heryerine dolanırmış.su azalırsa şayet bebek boğulurmuş ( rabbim korusun )

eşimden ayrılmakta koyuyor bana ya :( en güzel son iyi ayımda eşim yanımda olamicak :( ona da üzülüyorum.ama güzel biryanı kayınvalidemlerde organik beslencem birde temiz hava :):):):) tabi soğuğu saymazsak :S

bana da şeker yüklemesi yapılacak.bi sonraki haftaya cuma yapılacak.inşallah birşey çıkmaz.

çok çok dua edin kızlar.

canım bnm inşallah çıkmaz bakalım ben ne yapıcam banada çarşamba günü için dua edin sizin dualarınıza ihtiyacım var
rabbim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin:))))

canım bnm inşallah çıkmaz bakalım ben ne yapıcam banada çarşamba günü için dua edin sizin dualarınıza ihtiyacım var
rabbim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin:))))

dualarım seninle ve buradaki bütün anne adayları için çok çok dua ediyorum hepimiz için.inşallah bi sorun çıkmadan gelirsin :)

amin inşallah o günü ,miniklerimi kucağıma alacağım günü dört gözle bekliyorum amin amin amin amin

inşallah buradan güzel haberlerimizi paylaşırız.

Selam kızlar nasılsınız????????
banada dr. 37 hafta dedi ancak hedef 38 gönlümden geçen o
32 haftayı tamamladık son 5 hafta
kaburgam batıyor sadece ve bir de bel ayrısı
Yeni bir haftaya daha başladık.
Herkesten güzel haberler bekliyorum!!!!!!!!!!!

maşallah fatmacım inşallah bana da nasip olur 30. haftaları görmek. benimde kaburgalarım çok acıyor rahmim baskı yapıyor artık fena halde birde kaşınıyor.sabrediyorum yeter ki bebişlerimi kucağıma alayım sağlıklı bir şekilde inşallah.

----------------------------

limancım üzülme burada bazı arkadaşların bildiğim kadarıyla kanaması olup gebeliğini sürdürdüğünü biliyorum.sebepsiz kanama diyorlar sanırım.zaten bebişlerin iyiymiş üzülme önemli olan o .gelişimleri sağlıkları kalp atışları iyi olsun gerisini dert etme.hoş gerçi dert etmeden duramıyoruz ki

benimde hergün bir sorunum çıkıyor.artık alıştım hep bi dert çıkmasına.bu sefer de ayıptır söylemesi basur oluyorum sanırım.hayatım boyunca hiç aklıma gelmicek birşeydi.aman başka sorun çıkmasın birde ilerlemesinde :S

----------------------------------------------------

bu arada aranızda basur olan var mı ya ? internetten bakıyorum bu haftalarda bu sorunun olabileceği yazıyordu.

cevabın için teşekkürler... ben ikili üçlü test yaptırmadım ama ayrıntılı ultrason da yaptırmadım.. ayrıntılı ultrasonu hangi haftada yaptırdınız ve kendi doktorunuz mu yaptı? 24. haftaya girdim geç mi kaldım acaba..?

canım bebişlerin büyüdüğü için şu haftalarda ayrıntılı ultrasona çok net görüntü ve bilgiler elde edebilirsin...ben 20.haftada yaptırmıştım..kendi doktorum değil farklı bir doktor yapmıştı...bence yaptırman faydalı olacakır..ve onları 1 saat izlemek oldukça keyifli olacaktır..

iyi akşamlar arkadaşlar.bende 8 haftalık ikiz annesi adayıyım.çok heyecanlıyım.tavsiyelerinizi bekliyorum.sevgiler

hayırlı olsun bebişlerin.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı göstersin...

kuzum kıyama sana..hakkında hayırlısı olsun..gerçekten üzüldüm..çok sıkıntılı günler geçirdin ama bunların hepsine değecek...güzel kızın ve oğlun kucağındayken yaşadığın herşeyi unutacaksın..
sen bizi habersiz bırakma...

cnm sakın endişe etme..ogtt iyi çıkabilir..olaki kötü çıktı..birazcık boğazımızdan kısıp bu sorunu çözeriz..sakın sıkma canını...böle sıkıntı yaarsan tansiyonu da şekeri de yükseltirsin...tansiyon ise benim çıkmıyoken tansiyon ilacı kullanmak zorundayım..günde 4 defa nidilat içiyorum...iyi tarafından bak..hem tansiyonun düzene girecek hemde kasılmaları engelleyip erken doğurma riskini azaltacak...

Back