Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uçuzler topıgınde emrezeynep ıspartada yanılmıosamıtersen ona bı sorarkadaşlar merhaba aranızda ankaralı ve ıspartalı olanlar var mı ?
ankara gatayı bilen ve ısparta da önerebileceğiniz hast. dr. var mı ?
uçuzler topıgınde emrezeynep ıspartada yanılmıosamıtersen ona bı sor
arkadaşlar merhaba aranızda ankaralı ve ıspartalı olanlar var mı ?
melittacım ben ankaralıyım.ama hiç gataya gitmedim.askeri bir hastane olduğunu biliyorum.eşinin eşi yüzünden sanırım gataya gideceksin.ama bu hastanenin iyi olduğunu duymuştum.
slm canlarım ama bnm moralim sıfır şekerim yüksek tansiyonumda aynı yüksek çarşamba günü de ogtt yapılacak bakalım
bebeğimin biri 865 kilo biride 836 kilo sizce normalmi acaba işte moralim sıfır neyse başınızı ağrıtmayayım:))))
slm canlarım ama bnm moralim sıfır şekerim yüksek tansiyonumda aynı yüksek çarşamba günü de ogtt yapılacak bakalım
bebeğimin biri 865 kilo biride 836 kilo sizce normalmi acaba işte moralim sıfır neyse başınızı ağrıtmayayım:))))
merhaba hathar bence normal maşallah 1000 e ne kalmış ki :):):) sen 28.haftayı görmeden bebişler bin i geçer herhalde :) şeker yüksek tansiyon için üzüldüm.ama gebelikten sonra geçer diye biliyorum.
üzülme bebişlerin iyi ya maşallah.gerisi önemli değil.
benim bebişlerin karın çevreleri bir hafta geriden geliyor ve oğluşumun boynuna kordon dolalı imiş.ama kan akışı varmış.
herşey bebişlerimiz için.üzülme
günaydın kızlar nasılsınızz ?????
melittaa canımm donanımlı bir hastanede olman senin ve bebişlerini çin çok iyi olacak hiç üzülme emi Allahım sağlıklı sıhhatli kavuşturacak bebişlerini sana inş .herşey güzel olacak canım dikkat et kendine
cnm bnm üzme kendini rabbim bir şekilde koruyor onları buna inanıyorum hepimiz için hayırlısı olsun bakalım düşüncelerin için teşekkür ederim:))))
evet haklısın zaten su azlığı olmadığı sürece sorun yokmuş.boncukkkk arkadaşımızda demişti bende bakmıştım internetten neyin nesi acaba diye.içim rahatladı.kordonun içinden geçerlermiş oynarlarmış heryerine dolanırmış.su azalırsa şayet bebek boğulurmuş ( rabbim korusun )
eşimden ayrılmakta koyuyor bana yaen güzel son iyi ayımda eşim yanımda olamicak
ona da üzülüyorum.ama güzel biryanı kayınvalidemlerde organik beslencem birde temiz hava :):):):) tabi soğuğu saymazsak :S
bana da şeker yüklemesi yapılacak.bi sonraki haftaya cuma yapılacak.inşallah birşey çıkmaz.
çok çok dua edin kızlar.
canım bnm inşallah çıkmaz bakalım ben ne yapıcam banada çarşamba günü için dua edin sizin dualarınıza ihtiyacım var
rabbim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin:))))
Selam kızlar nasılsınız????????
banada dr. 37 hafta dedi ancak hedef 38 gönlümden geçen o
32 haftayı tamamladık son 5 hafta
kaburgam batıyor sadece ve bir de bel ayrısı
Yeni bir haftaya daha başladık.
Herkesten güzel haberler bekliyorum!!!!!!!!!!!
cevabın için teşekkürler... ben ikili üçlü test yaptırmadım ama ayrıntılı ultrason da yaptırmadım.. ayrıntılı ultrasonu hangi haftada yaptırdınız ve kendi doktorunuz mu yaptı? 24. haftaya girdim geç mi kaldım acaba..?
iyi akşamlar arkadaşlar.bende 8 haftalık ikiz annesi adayıyım.çok heyecanlıyım.tavsiyelerinizi bekliyorum.sevgiler
arkadaşlar merhaba aranızda ankaralı ve ıspartalı olanlar var mı ?