canım sağolasın içimi rahatlattın. sen nasıl ayırtediyorsun kız erkek tekmeledi diye?
kız solda kafası aşşağıda , erkek ise sağda ve kafası yukarı da
erkek sağda olduğu ve kafası yukarda olduğu için tekme yada dirsek attığında erkek olduğunu biliyorum.hatta oğluşumun azda olsa tekmesi karnımdan görünüyor.
kızım ise solda kafası aşşağıda ve tekme attığında ki bu çok nadir oluyor yukarı doğru tekmeliyor ama oğluşum kadar kuvvetli değil.birde kıpırdıyor.çok nadir ama kızımın az hissediyorum ama hamdolsun kalp atışlarını da duydum ikisinin renkli ultrasonda muhteşemdi.
birde benim karnımın bi tarafı (Sağ) yukarı doğru , bi tarafına tombalak gibi (sol) sanırım kafası aşşağıda olduğu için iki büklüm duruyor poposu gövdesi toplu oluyor :):):):) aaayy karnımın şekli şemali kalmadı gerçekten böyle anlatıyorum ama kusura bakma eşimde diyor noluyor karnına diye halbuki bebekler şekil değiştiriyorlar :):):)
hele bi görsen teyzesi ben çatlak kremi sürüyorum karnıma karnımın ortasına toplanıyorlar sanki hoşlarına gidiyormuş gibi.
zaten dr. da ultrasonda bakarken aynı tarif ettiğim şekilde bakıyor.ultrasonu erkeğe bakarken yukarıdan aşşağı , kıza bakarken ultrasonu tepe tepe bakıyor kız gerilsin oynasın diye ama kıpr kıpır maşallah büzüşük oldğu için belki de hissetmiyorum.bilemiyorum
eşimde diyor ki seni de ters çevirelim iki büklüm ol bakalım ne kadar hareket edersin :):):):)
o yüzden dert etme ,üzülme .eğer hiç mi hiç hissetmezsen o zaman dr. a git.çünkü ben kızımı hissetmeme rağmen hareketli değil.dr iyi dediği için içim rahat ,oğluşumun tekmeleri yetiyor şimdilik.diğerinin de sağlıklı olduğunu biliyorum.
dr. da sana iyi demiş ya üzülme.inşallah 7. ayda karnımız bi oyana bi bu yana gider :):):)