Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın bayanlar nasılsınız size birşey sormak istiyorum ikiz bebeklerin cinsiyetleri ne zaman belli oluyor....
melittacım bebeklerının kg ları güzel maaşallah çok sevındım senın adına. benımkılerın boyu artık ölçülemiyor, malum içerisi kalabalık:)) birinin ayakları diğerının yüzünde, birinin elleri diğerının yüzünde:)) ... kızımız 1760 gr oğlumuz 1790 gr . 32 haftamız bıttı. dr bıle maaşallah dedı görünce şaşırdı. bızım gecen haftaya kadar hep kız kg sı fazlaydı. sonra erkek ataga kalktı o gectı. aralarındakı farkı sorun etme illakı fark oluyor. gecen haftaya kadar bızım hep kızımız 150-200 gr kadar önde olurdu. şimdi degıstı. bakalım doğuma kadar nolucak.
üç aylıkken deneyimli bir dr. tarafından dikkatli bakılırsa belli olur.benim oğluşumun küçüğünü bir ay önce görmüştü Yasakli Site yürütmek gerekirse erkek demişti :):):): gerçekten de bebişleriimin biri kız biri erkek :):):):)
ama seninki maşallah 17 haftalık belli değil mi ?gitsen belli olur.tabi bebişler gösterirse :)
bızımde olan gelişimi kıza göre gerıden gıtıgı zamanlarda hareketlerı cok azdı. kız maaşallah bir hareket ederdi bide altta kızımız zıplardım yerımden ayakları koltuğa değdi galiba diyordum :)) oğlan kg olarak ataga gecınce şimdi kızın hareketlerı az oğlanın fazla maaşallah. meğerse bebekler anne yorgun degılken, anne mutluyken, iyi ve sağlıklı beslenıyorken, birde yerlerınde rahatken çok hareket edıyorlarmış. yani mutlu olduklarında ve aç kalmadıklarında hareketlerıne yansıyormuş. o yüzden kendıne ok dıkkat et canım, ama beslenme derken çok abartmaki şeker gibi bir sorun fılan cıkmasın az ye sık ye onlar alacaklarını alırlar, bbeklere ne yarıyorsa onları yemege çalış , ıkız anne adaylarının ıvır zıvır yeme gibi bi lüksü olmuyor malum yoksa aşırı kilo alırız.merhaba yasemincim allah razı olsun arkadaşım :) bende grlarını duyunca çok mutlu oldum inşallah hep böyle haftalarına göre önce giderler inşallah :) ozaman pek zorlanmam bende :) senin tek yumurta ikizi m i?ya rabbim öyle güzel yazmışsınki birinin eli yüzünde ayakları yüzünde diye okurken heyecanlandım yaa :):):)maşallah senin 32. hafta bitmiş. gr.ları iyi.bakalım bizimkiler nasıl olcak?
bende artık boy ve grlarını takip ediyorum yavularımın.
dr.kız küçük ama gelişimleri iyi zaten ikizlerden biri küçük olur diyince rahatladım ama genelde bana hep sola yatarsan daha rahat beslenirler dedikleri için hep soluma yatıyordum yata yata sol kalçama kramplar giriyor :) ama kızımı düşününce birazda sağa yatıyım diyorum.
artık hareket ve tekmelerini çoook az da olsa pıt pıt şeklinde hissediyorum çok mutlu oluyorum :) sağa yatıyorum oğlan pıt pıt pıt ediyor.sola yatıyorum kız su kayması gibi bişey yapıyor.hareket mi ediyor bilmiyorum çünkü :)
bazen pıt pıt hissettiğim zaman konuşuyorum bebişlerimle :):):):) ama kız çok hareketsiz yaaa bazan nadir hareket ediyor.ama oğlan maşallah pıt pıt ları bitmiyor :):):):)
günaydın bayanlar nasılsınız size birşey sormak istiyorum ikiz bebeklerin cinsiyetleri ne zaman belli oluyor....
canım bende cumartesi gittim biri kız biri oğlan dedi ama oğlan kesin diyemiyom dedi sence oğlandır demi:))))
ben 21.haftaya kadar iki kızımı iki erkek olarak biliyordum,
en son durumdaki şaşkınlığımı siz düşünün,
üstelik iki erkek tahminini yapan prof. bir perinatolog du...
bızımde olan gelişimi kıza göre gerıden gıtıgı zamanlarda hareketlerı cok azdı. kız maaşallah bir hareket ederdi bide altta kızımız zıplardım yerımden ayakları koltuğa değdi galiba diyordum :)) oğlan kg olarak ataga gecınce şimdi kızın hareketlerı az oğlanın fazla maaşallah. meğerse bebekler anne yorgun degılken, anne mutluyken, iyi ve sağlıklı beslenıyorken, birde yerlerınde rahatken çok hareket edıyorlarmış. yani mutlu olduklarında ve aç kalmadıklarında hareketlerıne yansıyormuş. o yüzden kendıne ok dıkkat et canım, ama beslenme derken çok abartmaki şeker gibi bir sorun fılan cıkmasın az ye sık ye onlar alacaklarını alırlar, bbeklere ne yarıyorsa onları yemege çalış , ıkız anne adaylarının ıvır zıvır yeme gibi bi lüksü olmuyor malum yoksa aşırı kilo alırız.
ben de ikiz bebeklerimi bekliyorum. 24. haftam bitmek üzere, çift yumurta ikizlerim biri kız biri erkek. 51 kiloyla hamile kalmıştım 8 kilo aldım. bebeklerimin dünyamıza gelişi tahmini ocak 16( 40 haftaya göre tabii) . bazı eksiklerimizi almaya başladık bile çok mutluluk verici:)) minik minik kıyafetler, çoraplar vb. kendimi şanslı hissetmeye başladımm bile, bi de sağlıkla kucağımıza gelsinler de:)) hepimize mutlu hamileliklerr![]()
melittacım bebeklerının kg ları güzel maaşallah çok sevındım senın adına. benımkılerın boyu artık ölçülemiyor, malum içerisi kalabalık:)) birinin ayakları diğerının yüzünde, birinin elleri diğerının yüzünde:)) ... kızımız 1760 gr oğlumuz 1790 gr . 32 haftamız bıttı. dr bıle maaşallah dedı görünce şaşırdı. bızım gecen haftaya kadar hep kız kg sı fazlaydı. sonra erkek ataga kalktı o gectı. aralarındakı farkı sorun etme illakı fark oluyor. gecen haftaya kadar bızım hep kızımız 150-200 gr kadar önde olurdu. şimdi degıstı. bakalım doğuma kadar nolucak.
canım bende cumartesi gittim biri kız biri oğlan dedi ama oğlan kesin diyemiyom dedi sence oğlandır demi:))))
ben 21.haftaya kadar iki kızımı iki erkek olarak biliyordum,
en son durumdaki şaşkınlığımı siz düşünün,
üstelik iki erkek tahminini yapan prof. bir perinatolog du...
ben her acıktığımda yiyiroum birde aralarda meyve yiyorum özellikle armut :) maşallah inşallah benim kızımda atağa geçer de aynı kiloya ulaşır ve büyürler :)) ben birde arada bayan oturması oluyor bi sürü şeyler hamur işleri vs yiyorum hapur hupur hamdolsun şimdilik kilo sorunum yok ama göbek maşallah yürümekte zorlanıyorum :):):)::) 56 kilo oldum yaaa :) 6 kilo aldım
artık kesinleşti:)selam anneler,
2012 ikiz anneleriyle burada paylaşalım. gelin burada bildiklerimizi, güzel haberlerimizi, yaşadıklarımızı, mutluluğumuzu, sıkıntılarımızı, heycanlarımızı anlatalım, birbirimizin her anına ortak olalım
işte 2012 ikiz anneleri
NO|Kullanıcı adı|Cinsiyetler|Beklenen doğum tarihi|Kilo değişimi
1|ibremine| 1 kız - 1 erkek geliyor
| |
2|GULL| 2 kız geliyor
|ocak başı
|
3|esila7884| 2 kız geliyor
|17 ocak
|64 kg'dan 63'e düştü
4|desouza| 2 erkek geliyor
|17 ocak
|
5|NURSIN1981| 1 kız - 1 erkek geliyor
| 20 ocak
|62 kg'dan 64'e çıktı
6|fatmaccc|belli değil|26 0cak
|5 kg aldı
7|ah_ah| 1 kız - 1 erkek geliyor
| |
8|ilaybrs|1 kız - 1 erkek geliyor
|4 şubat
|
9|buglem80| belli değil |4 şubat
| 77 kg'dan 73'e düştü (bulantıları çok
)
10|boncukkkkk| belli değil |5 şubat
| 64 kg'dan 67'ye çıktı
11|asel01|belli değil|27 şubat
|69'dan 71'e çıktı
12|hathar|belli değil|28 şubat
| 74-75 kg
13|florinda|2 erkek geliyor
|29 şubat
|
14|acidem| belli değil|7 mart
|henüz kilo almadı
15|melitta|belli değil|8 mart
|50 kg'den 53.5'e çıktı
16|uhde|1 kız-1 erkek geliyor
|8 mart
|
17|aysbah| belli değil |9 mart
|
18|gulizelif| belli değil |19 mart
|74 kg'dan 77'ye çıktı
19|zeynepppppp|belli değil|3 nisan
|
20|meldir35| belli değil ||
21|fatimete|belli değil | |
22|eda001|belli değil | |
23|aylin25|belli değil |20 nisan
| 60'dan 61'e çıktı
24|olefin|belli değil |30 nisan
|
48 bebeğimiz var kızlaaaaaaaaar
![]()
slm güzel annelerr...........nasılsınız???melittam şimdilik son sayfayı okudum sadece..bebeklerin cinsiyeti belli olmuş..hayırlı olsun canım..eşinin kalbi gerçekten temizmiş.......
Merhabalar herkeslere..
Son durumları bildiriyorum
Dün doktora gittik, herşey yoluunda çok şükür. 24. haftamıza ulaştık ve bebeklerimden her biri 750 gr civarında olmuşlarBiri (üstte olan) çok hareketli kıpır kıpır, diğeri daha ağır ona göre harekette. Acaba diyorum üstte olan altta olanın hareketini mi kısıtlıyor :)
Sadece çok yoğun sırt ağrısı yaşamaya başladım. Çıldırmak üzere oluyorum bazen otururken. Çalışırken çok zorluyor beni. 4 Hafta daha çalışırsam doğum iznime ayrılıcam ama bu 4 hafta nasıl geçecek onu bilmiyorumDoktor müdahale edemiyor malesef.
Onun dışında herşey yolunda.
Sizler nasılsınız![]()