2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

canim Rabbim saglik versin,simdi nasil bebeklerin?kac kilo dogdular?kuvozde ne kadar kaldilar?ciger gelistirici igne vurulmus muydun? ben de 32.haftamdayim benim doktorum ciger gelistirici igneye karsi oldugunu ve vurmayacagini soyluyor,bu da beni korkutuyor acikcasi..simdilik troid disinda iyi gidiyor hamileligim ama insan tedirgin oluyor..ne kadar cok soru sordum hakkini helal et

anne için 2. bi tahlil yapılır ileriki aylarda inşallah.şükür hazırlığım bitti.ama bende yoruldum baya.sırtım ,kasığım ağrıyor ufacık bi iş yaptığım zaman.yavaş yavaş ortam ediniyorum ama hayırlısı rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım hayırlı geceler.

selam kızlar...bende 16+4 ikizlere hamileyim...bebeklerim aşılama ile geldi ve başta üçüzdü,ancak üçüzün benim gibi ileri yaşta tehlikeli olduğuna karar verdik ve sayıyı ikiye indirdik 1 ay önce..şükürler olsun sayı indikten sonraki tehlikeli düşük dönemini atlattık ve şuan ikizlerimin sağlığı çok iyi,gelişimleri eşit ve olması gerektiği gibi..cinsiyetlerini göstermiyorlar bu nedenle bilemiyorum henüz ama daha önceki kontrolde bir tanesi gösterir gibi oldu sanki oğlan demişti doktor ama kesin belli değil hala..kısaca kendimi tanıttıktan sonra herkese sağlıklı doğumlar ve hayırlı evlatlar diliyorum..umarım bundan sonra herşey yolunda gider...

canım bursalı arkadaşım tekrar geçmş olsun..melihle melisin güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz.

bebişlerin hayırlı olsun...Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..

merhaba bütün ikiz anneleri,

epeydir foruma cevap yazamıyordum, sizleri merakta bıraktıysam kusura bakmayın,bayramdı düğündü derken çok yorucu günler geçirdim,bu süre zarfında bebişlerimin hareketleri çoğaldı,karnım büyümeye başladı,doktora gittim,doktor omurgalarını inceledi,çok iyiler dedi..bu hafta içi tekrar gideceğim inş..ayın 22 sinde de renkli ultrs.ile şeker yüklemesi var..hayırlı sonuçlar alırız inşallah..

aramıza bir sürü yeni arkadaş katılmış,hepsine hoşgeldin diyorum teker teker..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin..

gulizelifciğim listeyi güncellerken benim kilo olan bölümü silersen ve cinsiyetlerinide iki erkek diye belirtirsen memnun olucam..zira kilo almaya başladım artık :) darısı başına inşallah..kıpır kıpırlar....

alışveriş konusuna gelince ben iki tane şapka , bir kaç paket bez ve anatomik pedden başka henüz bir şey almadım..çocukların okul alışverişi bitip ders başı yaptıktan sonra önce kendi çantamı sonra bebişlerin çantasını hazırlamayı düşünüyorum..

önce anne çantası hazırlanmalı bence,ne olur ne olmaz,aniden bir şey olsa çantamız hazır olsun :)

bebek beşiğinide bebişler doğunca almayı düşünüyorum,bebişler eve geldikten sonra beşikte nasıl olsa gelir..ama önceden gidip seçeceğim..bir telefonla evimizde olacak inş.

ama daha karar vermedim,park yatak mı olsun yoksa büyüyen beşik mi diye..yer sıkıntımızda var..

neyse canım güzel ikiz anne adayları : herkese sağlıklı günler diliyorum..inşllah hepimiz sırayla bebişlerimizi kucağımıza alırız..Allaha emanet olun..

Son düzenleme:

senin içinde amerikadan sonra kıbrısta olmak zordur mutlaka.dediğin gibi doyduğumuz yer mağlesef durmak zorundayız.
Evet canım Allah o kadar büyükki belki bakarsın sonra kendiliinden tedavisiz hamile kalırsın.neyse ilk önceikizler dünyaya gelsinde sonraki konular bunlar.ben şahsen başka düşünmüyorum.
buglem80 merhaba iyi olmana sevindim.bebişlerinde iyiymiş nşallah hep böyle devam eder.
moontorrent bebeklerini hayırlısıyla büyütmek nasip etsin Allah.Darısı bizim başımıza.
tayf sizede hayırlı olsun zor günleri atlatmıssınız.bundan sonrası daha kolay inşallah.yani düşme açısından.
aylin25 aynı bende senin gibi alış veriş hastasıyım.dün bir dışarı çıktık nerde bebek elbisesi görsem yapışıyorum.eşim uzaklaştırıyor daha erken diye.
fazla ayakta kalınca bende sırt ağrısı olmuyor ama kasık ağrısı oluyor.fazla ayakta kalmasan yinede iyi olur.açıkcası evler ne olursa olsun hiç bir temizlik yapmıyorum.hafta sonları eşim bir süpürüyor işte bu kadar.çünkü iş yapıpta sonra bişey olursa pişman olmak var.o yüzden napalım inşallah doğumdan sonra iyice yaparız.işler dursun bakalım.geçen sadece oturduğum odayı süpüyüm dedim süpürgenin sesini duymuş komşular bir baktım zil çalıyor.sen niye ev süpüyosun diye bana kızıyolar.komşular beni benden çok düşünüyorlar sağolsunlar.

Merhaba arkadaşlar Yıllar sonra tedaviyle sahip olabildiğim ikizlerimi bekliyorum bende... Allah kısmet ederse 2012 mart başı beklenen doğum tarihim Hepimize sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmek nasip olur inşallah..

İBREMİNE canım ya şu bahsettiğin hamilelikte 30kilo alanlar var ya işte onlardan biri galiba ben olucam...En son 1ay önce tartılmıştım 68,5tum olsam olsam şimdide 69umdur diyodum ama tartımızın pili alınınca bi tartıldım benim gözler dışarı fırladı...Tam 75kilo olmuşum yaw ,normal bi insan 1ayda 6kilo alır mıAnormal bi durum gibi gözüküyo ama ben 4aydır yiyip yatıyorum hele son 1aydır kayınvalidem geldi bebeklere o yarar bu yarar diye diye neler neler yaptı benim midede düzeldi ya,hiç bi tabağı boş çevirmiyorumAma artık dikkat etmem gerek böyle giderse 100le hamileliği tamamlıycammmm çok şiştim çoooooooook

Canım valla çok iyi etmişsin erkenden almakla gerçi senin ki biraz zaruretten olmuş ama olsun...Çünkü öbür türlü insanın hevesi hep kursağında kalıyo..Bugün mü alsam yarın mı alsam ne yapsam ne etsem diye...Ben açıkçası ayrıntılı ultrasondan sonra ufak tefek bişeyler alsam diye düşünüyorum,ama herkeste 6.aydan sonra al diyo,forumlarda okuduğum kadarıyla da 30.haftadan sonra evden çıkmak çok zorlaşıyo hele ben 4.ayda bile çıkamadığıma göre 30.haftada hiç çıkamama herhalde...Bakalımayın 29unda ultrasonum var o haftanın sonunda alırız İNŞALLAH bişeyler....Bizde de parka yatakları annemler alıcaklar..Kayınvalidemde oda yapmayı düşünüyodu ama 1-2sene park yatak kullanalım sen sonra oda yaparsın dedik,öyle olcak herhalde...Listede süt poşeti yok ama aldın dimiii,bide önlükle şapka yok,küçük şeyler diye yazmadın herhalde ben yine de hatırlatıyım belki unutulumuştur...:26:Bu arada alt açma bezi olarak biyere giderken çantada taşımak için canbebenin kullan at alt açmaları varmış ben onlardan almayı düşünüyorum çantada falanda yer kaplamıyomuş,bilginiz olsun:81:

kızlar merhaba benide listeye eklermisiniz 2012 ikiz annesi olucam inşallah. beklene doğum tarihim 18 mart 2012.Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

ÇİLEKW hoşgelmişsin aramıza RABBİM sağlıkla meleklerine kavuşmanı nasip etsin tatlım

FİGENAY sen de üçüz annesi olark süpersin..Tatlım ben 1gecelik,1de pijama takımı almayı düşünüyorum..Geceliği ilk gün sonda falan olursa rahat olur diye düşünüyorum sonrasında da pijamayı giyerim duruma göre hangisiyle rahat edersem

MOONTORRENT canım senin haberlerini diğer başlıktan okuyorum İNŞALLAH miniklerin hayırlısıyla küvezden çıkıcaklarYÜCE RABBE emanet olsunlar..Bu arada bahsettiğin gibi 28.haftaya kadar alışverişin bitirilmesinde yarar var

TAYFcım sen de aramıza hoşgelmişsin,sağlıkla hayırla evlatlarına kavuşman dileğiyle tatlım

TİNKERBELL canım hoşgelmişsin biz de 3.tüp denememizde kavuştuk miniklerimize..RABBİM size de bizlere de hayırla sağlıkla 9ayı tamamlamayı nasip etsin

Ayyyy yok ZEYNEPcim ben daha başlayamadım ama İNŞALLAH ayrıntılı ultrasondan sonra,cinsiyetlerimiz belli olunca başlamayı düşünüyorum...Park yataktan herkes çok memnun biz de park yatak alıcaz,bu arada ben hamş olmadan önce kayınvalidem süslü bi alt açma minderi almıştı ama o sadece evde kullanmak için iyi olur sanırım biyere falan giderken çantada falan acayip yer kaplar o yüzden canbebenin kullan at alt açmalarından almayı düşünüyorum çantada hiç yer kaplamıyormuş....Senin de alt açma bi taneyse yeterli olur bence 2.ye gerek yok ama yapabiliyosan yap tabiiii...Bu arada kayınvalidende belki bebek arabasıydı,ana kucağıydı falan onların alınmasında yardımcı olur...Bizde onları en sona bırakmayı düşünüyoruz birileri ne alalım diye sorarlarsa büyük parçaları onlara sıkıştırcazAnnen gitti mi yoksa yine kaçak kaçak mı giriyosun nete:26::90:

AYLİNcim park yatağı 1tane alma fikride gayet mantıklı ama sallanabildiğini ve olumlu yorumları okuyunca ben kesin park yatakta karar kıldım 1-2sene sonra da duruma göre bakcaz artık...Ter bezi dediğin şeyde pamuklu kumaştan yapılan mendiller dimi canım..Zaten en çok kullanılan şey bi bu mendillermiş(ayıptır söylemesi kusmuk içinde birebirmiş)bide alttan çıtçıtlı badyler..Bunlardan bol bol stoklamak gerek..Gerçi çok çok fazlada giysi almayı düşünmüyorum sonradan hediyede geliyo bir sürü onlarda işe yarasın bari...Bu arada o yumuşak ter bezlerinin biraz daha büyüğünü yapıp bornozların içine koyuyolarmış çok güzel su emiyomuş hem de bebişi yumuşacık kuruluyomuşuz,tabi bu daha büyük olarak yapılıyomuş

YASEMİNcim geçmiş olsun şükür ki çok öenmli bişey yokmuş..Bende de kaşıntı değilde avuç içimde kızarıklık oldu.östrojen hormonunun artmasında oluyomuş...Bakalım daha neler görücez..RABBİM kötülerinden saklasın,bebişlerimize sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin İNŞALLAH

MELİTTAcım anne için burda 20.ve 24.haftalarda tetanoz aşısı var sağlık ocaklarında yapılıyo...24.haftada şeker yüklemesi var gebelik şekeri var mı yok mu diye yapılan bide yine bu haftalarda idrar tahlili ile kan sayımı yapılıyomuş benim bildiklerim bunlar tatlım
Bu arada MAŞALLAH çevre edinmeye başladın bile,aman dikkat ette kendini fazla yorma

İLAYYYYYYY hanııııııım 2012ikiz anneleri sayfasından bekleniyosunuz efenim

Canımmm naptın ayrıntılı ultrasonunu ayrıntılarıyla bekliyoruz benimkine daha 17gün var,sen anlatta biraz tecrübe ediniiiimmm:26:Bu arada beni bugün sağlık ocağından aradılar perşembe 20.haftama giricem o zaman geliyim iğnemide vurursunuz dedim tamam dediler ya çarşamba ya perşembe gitcem İNŞALLAH,ben de onu anlatırımmmmm

BUGLEMcim ne zamandır yoktun eee haliyle hem ev,hem çocuklar,hem hamilelik baya yoğunsundur..Şükür artık bulantıların geçmeye başlamışBu arada dediğin doğru çantamızı da hazırlamak en iyisi..O öyle bi köşede beklesin kurtlancak değil yaaaa

GÜLİZELİF canım ben 4,5ayda 11kilo almışım en hızlı kilo alan hamiş olarak beni listeye ekliyebilirsin canım..64'den 75'e çıktı yaz bakalım:84:..Geçen akşam tartıyı kırıyodum yanlış tartıyo diye, ama doğruymuş yani en azından ben hariç herkesi doğru tartıyooooo

UHDEcim bak kilo almada rekor bende demiştim doğruymuş ben kendimi 69kilo sanırken meğerse 1ayda 6kilo almışım..Benim doktor kiloyu falanda tartmıyo bu sefer ki gidişimde tartıcak olursa ben zaten 70dim falan diyim baride kızmasın:78:..Çok aşırı bi artış olmuş yaaaaaa

Herkese tekrardan merhabalarrrrr

Sayfada kimsecikler yok ben de deli gibi kendim söylüyorum kendim oynuyorummmm

Sizce önceki sayfalarda yazdığım gibi kilo alışım çok tuhaf değil mi, sonradan gebelik şekeri falan çıkar diye birden çok tırstım açıkcası

Bu arada alışveriş konusunda bebek arabasını hemen almayı düşünmüyoruz(hee almak isteyen olursa o başka o zaman aldırırız:26:)Sizler bu konuda ne düşünüyosunuz...Bu arada beğendiğiniz bebek ürünlerini de resim ekleyebiliyosanız,ara ara eklesenize,ben resim eklemeyi bilmiyorum da:26:

ZEYNEPcim sen de müsait oldukça yaptığın cicilerin resimlerini ekle de fikrimiz olsun canımmm

Bizden bugünlük bu kadar tüm teyzoşları öptükkkkkk

eklerim tabi canım yaptıklarımı size de fikir olur.ama tek çocuğa göre yapmıştım ne biliyim ikiz olacağını.

MELİTTAcım ben de seni tecrübeli annelerde sobelemey çalışıyodummmCanım kramplar benimde geçen ay kasığımda oluyodu şimdi yavaş yavaş geçtiler arada ağrılarım oluyo...Bide geceleri sırt ağrısı durumum oluyo o yüzden çok uykum gelince yatağa gidiyorum ki, yoksa yatakta uykum gelsin diye dönüp duruyorumBu ağrılar kramplar normal yani güzelim,bide fazla yorulduğun günlerde daha fazla olabilrmiş

Bu arada diğer konuları başka bi doktora daha sormanda da fayda var tabii ki...Ama tetanoz aşısını burdaki bazı doktorlar bile hastalarına vurdurman gerek yok diyerek vurdurtmuyolar,ben benimkine sordum vurdur dedi...Perşembe günü 20.haftamıza giriyoruz bakalım vurcaklar mı,gidince anlatırım size de

helal olsun cnm ne demek şimdi bebeklerim küvezdeler küvezde 3.haftaya başladık ALLAH a şükür şimdilik iyiler kız 1260 kg erkek te 1465 kg doğdu 30.haftamda kilo almaya başladılar zaten ilk 2 hafta bütün bebekler kilo kaybına uğruyomuş normalmiş bende 2 farklı doktora şu ciğer geliştirici iğneyi sordum ikiside zararlı dedi olmadım hatta cuma doktor kontorülüm vardı cmtsi işe gittim son günümdü raporumu almıştım pazarda suyum geldi doğuma gittim ksmet böyleymiş ama bana iğneyi doğum başladığı anda vururlar işe yarıyo demişlerdi zaten acilde vurdularda saat 5 gibi benim doğumum akşam 21 30 gerçekleşti 24 saat dolmamıştı eğer bana sorarsan mutlaka vurdur iğneyi doğumdada hatrlatma tozu varmış onu vuruyolarmış en azından solunum sıkıntısı olmaz gerçi ALLAH bilir benim hiç beklemediim anda gerçekleşti doğumum sen bilirsin yinede forumdaki ikiz annelerinin çoğu vurulmuş 28.haftadan itibaren dediğim gibi 2 doktora sorunca olmamışttım.....sen karar ver

canim Rabbim bir an once saglikla bebeklerini kucagina almani nasip etsin,bu sIkIntIlarIn arasida cevap verdigin icin cok tesekkur ederim..igne meselesinde de ben vurdurmak istesem esim izin vermez,benim cok evham yaptigimi ve dr dan daha iyi bilemeyecegimi dusunuyor..Rabbim buyuk,yardimcimiz olsun insaallah

canim hosgeldin.bebeklerin hayirli olsun,sorunsuz bir sekilde saglikla gelsinler insaallah

:)))) aynen senin yaşadıklarını ben yaşıyorum şu anda gerçekten demek ki normal değil mi?

evet dr. a bakalım Allah izin verirse gideceğim.tetanoz aşısını da soracağım inşallah.bilgilendirirsen çok sevinirim canım ya sağolasın.iyi i varsınız burada öğrendiklerim sayesinde aydınlanıyorumçyoksa bunca şeyi nerde bilecektim.

belki de bilinçsizce gebelik süreci yaşicaktım ve doğum yapacaktım.

bu arada spartacus'un başrol oyuncusu andy wınfield ölmüş çok üzüldüm beğeni ile takip ediyordum o diziyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…