Herkese tekrardan merhabalarrrrr
Sayfada kimsecikler yok ben de deli gibi kendim söylüyorum kendim oynuyorummmm
Sizce önceki sayfalarda yazdığım gibi kilo alışım çok tuhaf değil mi, sonradan gebelik şekeri falan çıkar diye birden çok tırstım açıkcası
Bu arada alışveriş konusunda bebek arabasını hemen almayı düşünmüyoruz(hee almak isteyen olursa o başka o zaman aldırırız:26:)Sizler bu konuda ne düşünüyosunuz...Bu arada beğendiğiniz bebek ürünlerini de resim ekleyebiliyosanız,ara ara eklesenize,ben resim eklemeyi bilmiyorum da:26:
ZEYNEPcim sen de müsait oldukça yaptığın cicilerin resimlerini ekle de fikrimiz olsun canımmm
Bizden bugünlük bu kadar tüm teyzoşları öptükkkkkk![]()
Canım kiloyu dert etme benim arkadaşım toplamda 32 kilo aldı son hafatalarda biraz yürüyüşü falan yavaşlıyor ama bi problem olmadı şuan eski kilosundan daha zayıf şeker tansiyon kolestrol gibi rahatsızlıkların yoksa çok problem yapma.bende 8. haftamdayım ve 3 kilo aldım :)beslenmeme dikkat ediyorum kuru üzüm badem fındık ceviz yiyorum süt içiyorum günlük yumurta yiyorum kızartma abur cubur çok tüketmiyorum ama tek sorunum ekmek :) tam bi ekmek canavarıyım ekmeği kısamıyorum daha doğrusu doyduğumu hissetmiyorum.napalım bebişler vaktinde sağlıkla doğsunlarda kilo öneml değil.
Bebek arabasına gelince canım yengemin ikizleri var yanyana olan ikiz arabalarından sa arka arkaya yapışık olan daha kullanışlı diyor.sürmesi daha kolaymış ama arkadaki çocuk ön tarafı görmeyince sıkılmaz mı:)Biz inş o günlere gelirsek hemen almayı düşünüyoruz kısmetse nisanda bebişlerimiz gelicek yazın gezilebilir ama senin ki kışa denk geldiği için gerek olmayabilir